Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    03. Veljača 2017. 11:54

Pinkice ja mislim da se ne moras previse nervirati oko tih hormona.. ako nemas neke posebne simptome. Sve je najvaznije kako se ti osjecas. Stitnjaca je vazna ali mi trudnice sve preuvelicavamo i svaku brojku pratimo ko da smo malo lude 😆
    Ja imam u obitelji dedu i baku sve na inzulinu, a za tatu da ne govorim uzima vec godinama ogromnu dozu inzulina..a ja se upce ne brinem oko nalaza. Kod nas u Njemackoj OGTT nije obavezan i doktorica koja zna moju obiteljsku anamnezu je odluku o OGTTu prepustila meni.. ja cu pretragu ipak napraviti, za tih 10€ necu propasti al evo nek se iskontrolira pa da i taj nalaz imam.

LlamaFace
    03. Veljača 2017. 11:54

Pitala sam sad kolegu iz porezne, kaze da se stimulacije uzimaju u prosjek ako su isplacene kroz placu,basically ono sto blu5 rekla. Smatraju se placom.
    Negoooo,zasto mi ne da da piskim na stapic??   A sto se tice trudnickog mozga,sve mi je jasno. Ne da ne mogu radit dvije stvari u isto vrijeme vec su mi problem jednostavne prosirene recenice.

• Anjaaa
    03. Veljača 2017. 12:02

Ni ja zadnji put na pregledu kod ginićke nisam piškila na štapić, a sjećam se da sam u prošloj t to svaki put morala.
    Štitnjaču sam vadila u sklopu kompletne krvne slike, sad ne znam jel to tako svima rade ili ne. Ja sam je i prije kontrolirala ali je uvijek bila ok. I to mi je ginićka dala uputnicu.
    Ja idem na uzv s 12 tjedana za 10 dana, jedva čekam. Još duuugo nećemo znati spol ali dobro.. Muž kaže da će biti dečkić, vidjet ćemo
    Što se trudničkog mozga tiče, ni mene nije zaobišlo.. Nije mi jasno kako uspijem toliko zaboravljat

Me+mybaby
    03. Veljača 2017. 12:04

Meni su u familiji svi slatki... A ja uzivam u sladoledu u trudnoci... Ako bude sto treba pripaziti na papicu i to je to. Bez panike

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Me+mybaby
    03. Veljača 2017. 12:04

Meni su u familiji svi slatki... A ja uzivam u sladoledu u trudnoci... Ako bude sto treba pripaziti na papicu i to je to. Bez panike

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ninche9
    03. Veljača 2017. 12:16

Pa da Me+mybaby dok ne dobijemo nalaze testova papamo sve i ponasamo se ko prave trudnice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.