Tako ćemo i mi…ići ih vidjeti osobno i onda naručiti. Ja se uopće ne bojim da bih mogla dobiti mačka u vreći, pogotovo jer su to kolica koja se tamo proizvode (u Poljskoj recimo). Imaš za odabrati jezik (eng ili hrv) tako da ne trebaš imati straha. Uostalom, kad naručim, javit ću se pa mi se slobodo javi u inbox. Kad god sam s raznih portala nešto naručivala, ako ima opcija plaćanja pouzećem, to odaberem…pa platim kad stigne. Narudžbom preko neta zapravo sklapamo ugovor, treba dobro pročitati opće uvjete poslovanja, tako da su klauzule povrata i reklamacije čisto normalna stvar. Realno, to ti se može desiti da kupite u dućanu i dođete doma i vidite da nešto ne štima. Što god sam do sad naručivala od stvari za kućanstvo preko neta, nikad nisam imala problema. Pa se nadam da će tako biti i s kolicima. Fingers crossed!
Super. Dapače. Lakše je kad netko već zna što i kako. Sad samo čekam kad ću uspjeti uloviti dragog da odemo vidjeti kolica. On radi u 3 smjene pa je to malo teže.Ali imamo još dosta vremena pa ne brinem.
Ja sam se nadala da ću se sad više kretati kad zatopli, a kad ono sad kiša i opet sam na sjedi, leži, odmori režimu. više mi se ne da ni po shoping centrima setati. Uglavnom ja plačem kad vidim vaše kilaže... ja sam na zadnjem pregledu u 17tj imala +6, sljedeći mi je pregled 20.02 i sve se bojim što će vaga pokazati. Uvijek sam imala problema s nakupljanjem kila, ali sam ih super držala pod kontrolom treninzima, a sad papica+mirovanje .
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Lagertha-meni je promjenila termin opet pa nabaci neki apdejt ksd stignes ;) sad je 8.7. Meni jos draze,da bar tako svaki put skrati haha
Ja sam malca sinoc tako lijepo osjetila kad sam isla lec. To su bili mali nagibcici ispod prstiju , drito di mi maternica. Predivan osjecaj :)
Cure,ima li koja od vas psa u kuci?Mi smo prije godinu ipo nabavili labradora(tj zenku) i sad me zanima kako ce bit to kad dode beba.Pas je jos stene zaigrana je i grize sve po kuci.Cim dode neko u goste koga voli skace od srice i ispisa se isto valjda od srice pa ja stalno sa kantom i domestosom ribam.
Sad neznam sta da radim kad beba dode?mMoze koji savjet ako koja ima?
Uuu jeste se raspisaleeee 😁
Pa redom, vidjela sam da je netko napisao da se djeca koju nisu cijepljena ne primaju u vrtic...ja sam teta u vrticu i mogu rec da je istina bar kod nas...al u privatni se da upisat, jer tu se vise gleda da se zaradi na djeci nego ko je cijepljen ko nije.
Kolica, mi smo kupili free on 3 u 1 u Bubamari kad su bila na snizenju (3800), nadam se da ce posluzit jer sam citala i vidjela da su mame zadovoljne pa valjda budu ok.
Sto se tice posteljice, ja sam cula da kad je posteljica sprijeda da se slabije osjecaju udarci bebe(to mi je rekla dr)...al ja sam jedna od onih mrsavica(doduse +7kg sam od pocetka a 19+6, 168 visina) i sa posteljicom sprijeda osjetim nesto, svaki dan po malo i bas sam sretna :)
Komodu sam kupila u Ikei bijelu obicnu za 600 kn na koju gore stane spuzva za prematanje bebaca i ima 3 ladice tako da ju mozemo ukomponirat u dnevnu a kad dode bebac se seli u spavacu i na nju cu zaljepit naljepnice sa zivotinjama da bude ipak malo djecja :D
mamika 3 nije meni problem sta ona groze stvari jer je ona jos stene i zaigrana nego sta se popisa od srice kad neko dode i skace mi na goste...nikako je nemos naucit da to neradi.sad mi je lako cistit za njom i drrzat je kad gosti dodu a sta cu kad rodim...to mi je problem...
Znam da kad sam se ja rodila da su moji imalo ženku jazavčara. Nema šta ja toj pesici nisam radila, no ona je sve to strpljivo podnosila i čuvala me od svih onih znatiželjnih baba kad bi došli kod bake i dede na selo. Jadna je samnom prošla i sito i rešeto, ali me neizmjerno voljela. Mislim da ti je najbitnije držati psa i bebu što je moguće bliže, nikako ne razdvajati jer se tek tad mogu javiti ljubomora i agresija od strane psa prema bebi. Naravno da ćete više vremena u početku posvećivati bebi, ali nikako nemojte u psu izazvati osjećaj zapostavljenosti radi bebe jer ćete onda u najgorem slučaju morati maknuti psa od vas(dati ga nekome). To što je pas mlad može imati i prednost, kao zajedno će odrastati i tome slično. I beba će steći bolji imunitet ako odrasta uz životinju, poglavito uz psa.
Ako je štene time bolje jer postanu nerazdvojni i nerijetko pas preuzme ulogu zaštitnika. Ja imam drugi problem. Imam psa od 13 godina. i nema više strpljenja previše pa se bojim kako će reagirati kad dode beba. Ali budemo nekako.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji