Me+maybaby tnx na utjehi..znači nisam jedina..priroda se pobrinula da mi mozak misli na buci buci..hehe i pere me stalno neka ljubav..sve najedanput volim :-) Jedva čakam kad ću moć bit doma i samo na to mislit i uživat :-)
Evo i ja da se napokon javim,
Ovih dana imam cjelodnevne mucnine i nije mi do niceg. Ako ne jedem bude mi zlo,ako jedem opet isto, tako da vise ne znam ni sto ni kako,nego samo cekam da prođe.
Sto se tice pratnje na porodu, sa mnom je bila sogorica, imale smo tecaj iz doma zd. rodila sam u Petrovoj, tako planiram i ovaj put.
Kolica imamo od prije i sve popratne stvari tako da samo mozemo cekati
Čitala sam negdje da mršavice prije osjete pokrete bebe. Ma kakve sam ja sreće, to se meni samo moja crijeva javljaju, a bebu ću osjetiti tek tamo iza 30.tt
Uh ja dobila za sad 3,5 kg. Gledam baš malo ove kalkulatore težine po netu i ispada da sam dobila više nego sam trebala čak i po gornjoj granici, al ništa se ne sekiram zbog toga. Znam bar da se ovo malo čudo zna izboriti za ono što mu treba da bude veliko i jako. Meni će na slijedećem pregledu garant vaga pokazati 1,5 do 2 više.
heheheehe moze bit.
Kako vi osjetite bebe?Ja nekad po par puta dnevno a onda se zna dogodit cili dan nista ..pa se pripadnem al već sutradan bude bolje.haha samo sebe izludivam
Sortiraj odgovore
Najstariji