Pozdrav svima curkama, a pogotovo novima. Dobro nam došle i lijepo se provele s nama "starima".
Sonjiko, postoji jako velika šansa da se nas dvije i upoznamo jer sam dan prije tebe i isto ću ić u Vinogradsku.
Procitala sam sve ali vise ne znam sto sam procitala :D
pozz cure :)
sto se tice cijepljenja moj muz je za a ja se jos uvijek nekako dvoumim iako ovdje u Njemackoj je to drugacije malo nego u hr i svi mi kazu da bez problema i straha mogu cijepit bebu ali mene je ipak strah.. ne znam kako cu do poroda se dogovorit sama sa sobom sto hocu..
za porod, muz ce bit sa mnom cijelo vrijeme. Ja sam to trazila od njega i nije se bunio. Zelim da bude tamo i dozivi to sve sa mnom.
ninche zasto na taste? meni je gin rekla da slobodno ujutro jedem kao i inace (naravno ne slatko nesto) mislim da ovdje smijes papati, osim ako ti naravno gin nije rekao da ne smijes..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Dobrodosle nove cure :)
Imam jedno pitanje u vezi kolica za bebe. Gledala sam sada ovo sto ste slale, Riko mi izgledaju super! Mene zanima do kada se mogu koristiti, do koje godine? Ne znam nista o kolicima :)
Cim uhvatim vremena istraziti cu par stvari koje ste me pitale, pa cu napisati ovdje. :)
Što se tiče cijepljenja, ja sam za. Svi mi starij smo to prošli i ostali živi. Meni osobno nema nikakvog smisla povezivati cijepljenje s autizmom pogotovo zato što postoje autistična djeca među populacijom koja je cijepljena i koja nije. Ja tu ne vidim logiku. Posebno kod djece istih roditelja cijepljena istim cijepivom.
Ja bi htjela da dečko bude samnom u rađaoni jer je ipak to malo čudo i njegovo koliko je i moje, a i hoću da vidi kroz šta točno mi žene moramo proći da bi mali čovijek došao na svijet. A i kad mi žestoko digne tlak, da mu to mogu sasut u facu. :D Baš sam zločesta.
Ja sam isto čitala da za taj ogtt treba biti na tašte. Očito je u Njemačkoj drugačije nego u Hrvatskoj.
Neznam dal je netko već napisao ali bebeto kolica se mogu pogledat u cromosovom tornju u zg....tamo im je pokazni dućan i striček stvarno sve lijepo rastavi,sastavi,objasni....imaju cca 12 modela i 3 marke kolica....a iz kataloga možete vidjet i dezene...
Sonjiko, baš gledam za ovaj krevet koji bi htjela i mogu ti reć da meni osobno izgleda ko super stvar. Jedan krevet koji djete može koristiti sve do 10 godina. Ne znam da sam vidjela išta slično. S tih svojih 184 cm i ja bi stala u njega. A mislim da bi i po težini. :D
Sortiraj odgovore
Najstariji