Što se tiče kolica i do kad ih možete koristiti nama je bilo ovako; negdje do 3 mjeseca smo koristili autosjedalicu jer se može staviti na sportsku konstrukciju pa nam je posebno bila praktična kad negdje putujemo da ne moramo nositi i nju i košaru. Onda košaru do nekih 7-8 mjeseci. Mislim da je zgodno što se tiče košare pogledati može li se podići uzglavlje jer naše se primjerice moglo, dok od vjenčane kume nije pa njezina mala nije baš htjela u košaru. Djeca tad već usvajaju sjedenje, a neka sjede i od 6 mjeseci pa im može bit dosadno u dužim šetnjama samo u ležećem položaju. iako naravno može se doskočiti i s jastukom i sl.
A ovaj sportski dio je načelno do 3 godine. Moj je mali prohodao s nepunih 11 mjeseci. Sad ima 17mj i kad idemo u šetnju ne želi više u kolica nego želi hodati. Uzmemo ih sa sobom samo kad idemo duže u šetnju pa hoće kad se umori, a na put i sl ih više uopće ne nosimo.
Sonjiko,iz karlovca sam,tamo cu i rodit,samo 1 bolnica,nemam izbora,a i prvo sam tamo rodila. Jel ima jos neko iz Ka?
Mi smo k9saru prestali koristit sa 6-7 mj..sportski dio ide skroz u lezeci...pa kad beba zaspi polegnes..inace vise vole gledat van okolo..a iz kosare ne vide. Autosjedalicu smo kupili za 1 rodjendan..curka imala 9 kg..ali joj je bila vec mala..to vam ovisi..
Pozdrav cureee ii dobrodosle nam nove trudnicee!!😊😊
Hjooj kolica su mi prava muka za izabrat jer nemam pojma na sto bih trebala obratit pozornost..
https://www.otto.de/p/bergsteiger-kombi-kinderwagen-capri-10-tlg-black-white-522201721/#variationId=-25967040
Meni su ova zapela za oko..al pojma nemam kakva su to kolica...probala sam naci iskustva al naravno na njemackom forumu..ako sam dobro skuzila sto su zene pisale kolica su super, prakticna..jos moram naci ducan da uzivo vidim kolica..
Ninche za OGTT test meni su rekli da mogu doruckovati,ali da ne jedem nista slatko i da pijem kavu bez secera... ja sam 13.02 narucena pa cemo vidjeti jel sve u redu sa secerom,al nekako se ne brinem oko toga..
Sortiraj odgovore
Najstariji