Lagertha
Primark je super. Ja sam sisterki iz UK donjela hrpe robe za malo novaca. Ako slucjano idete u belgiju ili francusku ima i ducan Orchestra se zove. Ima i kod nas ducan ali sa trecinom ponude. Uglavnom funkcionira da se uclanis u klub i imas pedeset posto popusta. E sad u belgiji je 50 eura clanarina. Ali mislim da je kod nas 200 kn. Ima slatke stvari i nisu skupi..
Evo ako netkohoce pogledati stranicu:
http://fr.shop-orchestra.com/fr/bebe-fille/bodies
Ima slatke stvari, baš super Sundi!
Ima slatke stvari, baš super Sundi!
Imaju ti u city centrima ducane. Iako u Belgiji je sva robica i sve sto ima veze sa djeocm bez pdv-a pa je nesto jeftinije..
Gledajući šta ću sve morati uzeti za bebu dođe mi muka. Toliko stvari i sve toliko košta! Pa mi ćemo bankrotirati i prije nego uzmemo i pola najosnovnijih stvari. Hvala Bogu pa ću morat sve kupiti jer neću moć od nikoga dobiti. Blago vama koje ćete bar nešto od ovih većih stvari dobiti. :(
Znam da je još malo prerano za razmišljati o tome, al svejedno da pitam. Dečko i ja samo podstanari i zanima me na koju adresu se prijavljauje beba? On i ja imamo različite adrese na osobnim iskaznicama.
Pinkica...Na adresu na kojoj je prijavljena i mama,odnosno ti!Sad ne znam jel to taj podstsnarski stan ili mjesto gdje si prije bila!Ali uglavnom,na tvoju!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nisamo ni mi u nekoj financijskoj situaciji, ali zato sam ja to gledala ovako , kolica na rate i to 3u1, tu odmah imam kosaru, krevetic je do nekih 500 kn, kada neka plasticna za kupanjac, sve nabavit bez preserancija da prostite prevelikih.kupit platnene pelene za dan, noc mu/joj stavit pampersice.kupovat robicu iz mjeseca u mjesec i ne natrpavat. Imat rako svoje i za drugo djete.a moja frendica nek se jebe i daje stvari drugoj , to sam saznala od te druge jer se hvalila.samar. a sad toj drugoj nek kuka na telefon .ouu yeaaa :))))
Nisamo ni mi u nekoj financijskoj situaciji, ali zato sam ja to gledala ovako , kolica na rate i to 3u1, tu odmah imam kosaru, krevetic je do nekih 500 kn, kada neka plasticna za kupanjac, sve nabavit bez preserancija da prostite prevelikih.kupit platnene pelene za dan, noc mu/joj stavit pampersice.kupovat robicu iz mjeseca u mjesec i ne natrpavat. Imat rako svoje i za drugo djete.a moja frendica nek se jebe i daje stvari drugoj , to sam saznala od te druge jer se hvalila.samar. a sad toj drugoj nek kuka na telefon .ouu yeaaa :))))
Iskreno iz mojeg iskutva sa necakom uopce ti se ne ispalti kupovati skupe stvari od robice. Ja sam bila nadobudna teta i dosta putujem i to je bilo prvo dijete u obitelji nakon mene. I iskreno sram me priznati napravila sam toliko gluposti. Od preslatiki malih hilfilgerovih traperica, stokea i ostalog. Na kraju balade malom je trebalo samo par benkica koje kopcaju od naprijed i konstantno jedna osoba da ga nosa.. Derao se i derao i derao.. Skakali smo na pilates lopti hodali po stepenicama ma u jednom trenu nisam znala ko se vise place on ili sister... Da ne kazem da je od pampers premium dobio osip a od baby love iz dm-a nije.. Cudan frajer... Tak nek ti ne bude zao sto nemas previse novaca za gluposti... To su sve bas tako gluposti... Rade spremi koju kunu za nekaj bitnije prve cipelice ili zao nih drugih 6 mjeseci..
Ajde drago mi je za čuti da ipak ne treba puno toga.Strašno je to koliko drapaju na oblekici za bebe. Ma i na ostalim stvarima. Pogotovo u ovim shopping centrima. Baš sam ovaj vikend bila u West gate-u i ostala šokirana cijenama. Ne sjećam se koji je više bio dućan u pitanju, ali najjeftinija kolica skoro 3000 i to sa 15% popusta.
Ajde drago mi je za čuti da ipak ne treba puno toga.Strašno je to koliko drapaju na oblekici za bebe. Ma i na ostalim stvarima. Pogotovo u ovim shopping centrima. Baš sam ovaj vikend bila u West gate-u i ostala šokirana cijenama. Ne sjećam se koji je više bio dućan u pitanju, ali najjeftinija kolica skoro 3000 i to sa 15% popusta.
Yea , kostaju ko auto . Sramota. A gledala bezze i sobe za kupit. Pa to ovaj moj napravi sve sam.a cijene od 5000 do 11000.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji