Lagertha
Primark je super. Ja sam sisterki iz UK donjela hrpe robe za malo novaca. Ako slucjano idete u belgiju ili francusku ima i ducan Orchestra se zove. Ima i kod nas ducan ali sa trecinom ponude. Uglavnom funkcionira da se uclanis u klub i imas pedeset posto popusta. E sad u belgiji je 50 eura clanarina. Ali mislim da je kod nas 200 kn. Ima slatke stvari i nisu skupi..
Evo ako netkohoce pogledati stranicu:
http://fr.shop-orchestra.com/fr/bebe-fille/bodies
Gledajući šta ću sve morati uzeti za bebu dođe mi muka. Toliko stvari i sve toliko košta! Pa mi ćemo bankrotirati i prije nego uzmemo i pola najosnovnijih stvari. Hvala Bogu pa ću morat sve kupiti jer neću moć od nikoga dobiti. Blago vama koje ćete bar nešto od ovih većih stvari dobiti. :(
Znam da je još malo prerano za razmišljati o tome, al svejedno da pitam. Dečko i ja samo podstanari i zanima me na koju adresu se prijavljauje beba? On i ja imamo različite adrese na osobnim iskaznicama.
Nisamo ni mi u nekoj financijskoj situaciji, ali zato sam ja to gledala ovako , kolica na rate i to 3u1, tu odmah imam kosaru, krevetic je do nekih 500 kn, kada neka plasticna za kupanjac, sve nabavit bez preserancija da prostite prevelikih.kupit platnene pelene za dan, noc mu/joj stavit pampersice.kupovat robicu iz mjeseca u mjesec i ne natrpavat. Imat rako svoje i za drugo djete.a moja frendica nek se jebe i daje stvari drugoj , to sam saznala od te druge jer se hvalila.samar. a sad toj drugoj nek kuka na telefon .ouu yeaaa :))))
Ajde drago mi je za čuti da ipak ne treba puno toga.Strašno je to koliko drapaju na oblekici za bebe. Ma i na ostalim stvarima. Pogotovo u ovim shopping centrima. Baš sam ovaj vikend bila u West gate-u i ostala šokirana cijenama. Ne sjećam se koji je više bio dućan u pitanju, ali najjeftinija kolica skoro 3000 i to sa 15% popusta.
Sortiraj odgovore
Najstariji