Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2017. 14:54

Ja preporučujem odlazak u Primark. Tamo je dječja robica i u punoj cijeni puno povoljnija nego kod nas. Ono što kod nas dođe 50-tak kuna, tamo dođe 15. 
    Evo ovakva 3 bodića su me došla 2 eura: http://2.bp.blogspot.com/-IBhMXlVq9Zs/VWZLBbikNGI/AAAAAAAACZs/TPmpOW_sVgY/s1600/15D42F65-39EE-4919-B838-7A79D8492622.JPG

Moram svoje prijateljice pohvaliti da ja imam drugačije iskustvo s njima, sve mi nude bar nešto pa čak i cura koja ima 4 djece i šogoricu koja je nedavno rodila. Jedna cura s kojom baš i nisam do sad bila previše prisna, a roditi će mjesec i pol prije mene mi je rekla da će mi proslijediti robicu. Prijateljice od mog dragog mi nude pomoć i da ih nazovem ako ću trebati savjet. Prijateljice od moje mame će mi proslijediti isto svoje stvari. Eto, očito imam jako puno sreće.

• Petra178
    31. Siječanj 2017. 14:57

nije me bilo par dana, vidim da ste se raspisale. hvla svim curam na podijeljenim iskustvima oko iscjetka, malo me to smirilo..

makar me hormoni soraju nenormalno, ne znam koja je tu pisala ovih dana da samo place hahhaah tako i ja!! malo su me i pogodile tuzne vijesti tu na forum pa sam postala paranoicna, pocela citati na netu uzroke pobacaja u 1.tromjesecju i panicno misliti imam li koji od simptoma...znam, znam, totalna sam ludakinja  
    ali toliko smo cekali bebu, soc gin je vjestica samo takva, na svakom susretu mi naglasi da jos uvijek mogu pobaciti i da se ne opustim previse..ok znam da mogu, ali daj suti...prosli put sam se tako rasplakala, bas je vjestica! mrzi me jer idem privatnoj, a ne razmislja da me njezin stav i karakter tjeraju...nebitno...

osim malo depre mucnine ubijaju, sad vise ne izmisljam jela nego molim Boga da ista pojedem u danu...eto dosli "losiji" tjedni...al neka, samo da je bebac ok, a za mene lako 

31. Siječanj 2017. 15:25

Pa da Sundi, samo se nemoj uzrujavati. Sve trudnice imaju svoje probleme, a bol će proći - bilo od pucanja i epiziotomije ili od carskog reza. Važno je samo da je bebica dobro. Rekla mi je prijateljica - mlada doktorica da je to problem jedino ako planiram imati puno djece. Što se tiče gestacijskog dijabetesa, koliko sam shvatila morati ćeš pripaziti i jesti zdravije.

31. Siječanj 2017. 15:30

Blu5, meni je isto prirodno dijeliti, a ne čuvati za sebe (jer će mi tko zna možda trebati jednog dana - a možda i ne). Isto tako ako nešto dobijem pa vidim da ne nosim i da mi samo stoji - vratim to nazad ili proslijedim dalje. Nekome će već dobro doći. Mrva2017, naravno da bum javila, treba podijeliti iskustva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.