LittleG drago mi je da je sve ok!
Pinkica hahah, cijelo vrijeme izbjegavam temu kilaže, jer me strah uopće stat na vagu, ali vidim da smo tu negdje, ja sam 163 visoka a teška hm 40 i možda koju kilu dakle preeemršava ali oduvjek sam takva i krv mi je super i općenito svi nalazi. Moju ginićku je bilo jako strah za mene u prvoj trudnoći jer sam na početku izgubila par kila zbog mučnina i povraćanja, a pred porod sam došla na 51 kilu. Najmršavija trudnica. Sad ćemo vidit koliko ću dobit, ali dosad sam mogla samo izgubit
Baš se loše osjećam danas, trbuh me boli, glava me boli, vrti mi se.. znaju me takvi grčevi uhvatit u trbuhu da se ne mogu ispravit
Pinkica hahah, cijelo vrijeme izbjegavam temu kilaže, jer me strah uopće stat na vagu, ali vidim da smo tu negdje, ja sam 163 visoka a teška hm 40 i možda koju kilu dakle preeemršava ali oduvjek sam takva i krv mi je super i općenito svi nalazi. Moju ginićku je bilo jako strah za mene u prvoj trudnoći jer sam na početku izgubila par kila zbog mučnina i povraćanja, a pred porod sam došla na 51 kilu. Najmršavija trudnica. Sad ćemo vidit koliko ću dobit, ali dosad sam mogla samo izgubit
Baš se loše osjećam danas, trbuh me boli, glava me boli, vrti mi se.. znaju me takvi grčevi uhvatit u trbuhu da se ne mogu ispravit
Meni se cesto ujutro zna desiti,u jutarnjim satima, da mi srce ubrzano kuca,osjetim neki cudan osjecaj-ko neku laganu,podnosljivu slabost i tesko disem-ko da mi netko sjedi na prsima!Nema pravila kad ce me to uhvatit!Traje oko pola sata,sat....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Anjaaa definitivno smo si tu. Ja sam isto od uvijek takva. Šta god pokušala, kile ne idu na mene. Doktori su davnih dana digli ruke od mene što se tiče moje težine. Isprobala sve moguće stvari ko klinka od kojih bi se mogla udebljati i ništa. Kod mene isto svi nalazi super. Sjećam se jedne zgode kad me mama ko curicu od nekih 7,8 godina vodila na hitnu jer mi nije bilo dobro i našla se neka mlada nadobudna doktorica koja je moju mamu oprala ko neku klinku zbog moje kilaže i pred cijelom čekaonicom rekla da ko zna kakva mi je krvna stika s obrzirom na kilažu. Došli nalazi i ona sva skrušena dolazi do moja mame i tihim glasićem joj se ispriča jer je nalaz bio školski. Dok me prije 9 god auto pobrao na zebri ostala sam živa i bez ikakvih teških ozljeda baš zato kaj sam tak mršava.
Jesi ti imala bilo kakvih problema tokom trudnoće ili poroda zbog svoje kilaže? To što je tvoju ginićku bilo strah za tebe nije mi ništa čudno. Nema baš puno cura takve kilaže ko što je naša. :D

Vidim da pricate o hematomima izmedu ostalog pa se sjetih svog slucaja. Meni je gin u hrvatskoj potvrdila trudnocu u 7. tjednu i odmah mi je rekla da imam dvije ciste i da se to obvezno mora strogo pratiti na svakom pregledu, u meduvremenu sam dosla kod muza u njemacku i kad sam dosla tu kod gin rekla sam da imam te ciste na sto je ona samo odmahnula rukom i rekla da to uopce nije bitna stvar u trudnoci i da ce to nestat kao samo od sebe kroz trudnocu?!!
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pozdrav drage cure!
Evo mene nakon dulje pauze! Ima li jos koja friska trudnica???
Moj bebac jos nije navrsio ni 6 mjeseci,dojim i evo iznenadenja .... nova trudnoca! U 8. tjednu smo i rizicni jer sam preko 40! Jos nisu pocele mucnine,ali imam onaj grozni metalni okus u ustima...
Tko se jos muci s ranotrudnickim mukama????
Larimara,čestitam i dobro nam došla natrag. Krasno iznenađenje. Što se muka po trudnoći tiče,ta sam. Muka mi je metalni okus u ustima i nebrem nikaj jesti. A moram raditi,a onda sam bez energije. I vučem se po kući popodne ko prebijeno pseto. Jedva čekam da trudnoća malo odmakne pa da nestanu ti simptomi.Grudi me bole neš sitno oko bradavica,ali ova slabost cijeli dan,brate mili,jedva čekam da prestane da uživam. Ja ću sad 38. i ginekolog preporuča Nifty. Larimara,je tebi ko kaj takvog preporučio? Ili kojoj drugoj trudnici?
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Jutro,
Ja sam pratila temu proljetnica 2016, ali evo me i na ovoj temi
Sadasnanja trudnoca 9+5, termin 25.8, a starija beba mi ima nepunih 10 mj.
Vidim da ima par cura termin oko mojeg.
Zelim vam svima lijepe i uredne trudnoce
Pozdrav drage cure!
Evo mene nakon dulje pauze! Ima li jos koja friska trudnica???
Moj bebac jos nije navrsio ni 6 mjeseci,dojim i evo iznenadenja …. nova trudnoca! U 8. tjednu smo i rizicni jer sam preko 40! Jos nisu pocele mucnine,ali imam onaj grozni metalni okus u ustima…
Tko se jos muci s ranotrudnickim mukama????
draga moja, ni ja se ne mogu riješiti tog metalnog okusa u ustima..iako me svi čudno gledaju kada to kažem, kao da prvi puta čuje za takav simptom trudnoće..evo me u 13. tjednu i ne prestaje..stalno cuclam mentol bombone ili imam žvaku u ustima..drugačije ne ide..
Jutro!
Dobro dosle nove cure i cestitam 😊
Sto se kilica i prehrane tice ne opterecujem se s tim..163cm i na prvom pregledu 56kg,poslije 55 i zadnji put 57,sad sam 22t..nisam puno dobila kila jer sam dosta povracala i imala uzasne mucnine,al ne sumnjam da cu to sve nadoknaditi haha..imam dana kad normalno jedem,a imam dana kad bi pojela svu hranu oko sebe haha..trbuh mi je narastao preko noci negdje u 16-17t ,bas se lijepo zaokruzio 😊
Puno mi je lakse kad vidim da nisam jedina koja ne pazi na prehranu i koja jede koliko joj se trazi i sto zeli..slatko sam pocela jest u trudnoci nije svaki dan al kad mi se jede pojedem pa valjda poslije svakog obroka nesto slatko haha... 13.2 imam pregled i radim onaj secer..rekla mi je sestrica da samo taj dan ne jedem nista slatko i kavu bez secera da pijem..ostalu hranu nije spominjala..
Jutrekooo!!!Jel ima koja od vas blender ?Palo mi je na pamet da si ga kupim pa radim raznorazne napitke od voca i povrca!Cini mi se ok!Smiksas brdo svega,po svom ukusu,i uneses puno vitamina u sebe!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro!
Dobro dosle nove cure i cestitam 😊
Sto se kilica i prehrane tice ne opterecujem se s tim..163cm i na prvom pregledu 56kg,poslije 55 i zadnji put 57,sad sam 22t..nisam puno dobila kila jer sam dosta povracala i imala uzasne mucnine,al ne sumnjam da cu to sve nadoknaditi haha..imam dana kad normalno jedem,a imam dana kad bi pojela svu hranu oko sebe haha..trbuh mi je narastao preko noci negdje u 16-17t ,bas se lijepo zaokruzio 😊
Puno mi je lakse kad vidim da nisam jedina koja ne pazi na prehranu i koja jede koliko joj se trazi i sto zeli..slatko sam pocela jest u trudnoci nije svaki dan al kad mi se jede pojedem pa valjda poslije svakog obroka nesto slatko haha… 13.2 imam pregled i radim onaj secer..rekla mi je sestrica da samo taj dan ne jedem nista slatko i kavu bez secera da pijem..ostalu hranu nije spominjala..
Test glukozom , dan prije konzumiraj do jedno 22 h obroke i nastoj sto manje secera unositi.i nista ne unosi u sebe osim eventualno vode, nataste se vadi krv.dodes tam das krv i mokracu , nakon toga popijes oko 3 deci zasecerene vode i cekas sat vremena pa opet vadis krv.i sat nakon toga opet . Ponesi u torbi sendvic i sokic jer nakon 3 sata cekanja imas osjecaj da ces se prevrnuti.ja sam bila prije 2 tjedna to vadila.
Sto se tice metalnog okusa to je normalni trudnicki simptom, ja ga nisam osobno imala ali me je na njega uputio moj privatnik.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji