Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    24. Siječanj 2017. 19:44

LittleG drago mi je da je sve ok!

Pinkica hahah, cijelo vrijeme izbjegavam temu kilaže, jer me strah uopće stat na vagu, ali vidim da smo tu negdje, ja sam 163 visoka a teška hm 40 i možda koju kilu dakle preeemršava ali oduvjek sam takva i krv mi je super i općenito svi nalazi. Moju ginićku je bilo jako strah za mene u prvoj trudnoći jer sam na početku izgubila par kila zbog mučnina i povraćanja, a pred porod sam došla na 51 kilu. Najmršavija trudnica. Sad ćemo vidit koliko ću dobit, ali dosad sam mogla samo izgubit

Baš se loše osjećam danas, trbuh me boli, glava me boli, vrti mi se.. znaju me takvi grčevi uhvatit u trbuhu da se ne mogu ispravit

24. Siječanj 2017. 19:58

Vidim da pricate o hematomima izmedu ostalog pa se sjetih svog slucaja. Meni je gin u hrvatskoj potvrdila trudnocu u 7. tjednu i odmah mi je rekla da imam dvije ciste i da se to obvezno mora strogo pratiti na svakom pregledu, u meduvremenu sam dosla kod muza u njemacku i kad sam dosla tu kod gin rekla sam da imam te ciste na sto je ona samo odmahnula rukom i rekla da to uopce nije bitna stvar u trudnoci i da ce to nestat kao samo od sebe kroz trudnocu?!!

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Bebusko@2017
    24. Siječanj 2017. 20:06

* Pandica

larimara
    25. Siječanj 2017. 00:00

Pozdrav drage cure!
    Evo mene nakon dulje pauze! Ima li jos koja friska trudnica???
    Moj bebac jos nije navrsio ni 6 mjeseci,dojim i evo iznenadenja .... nova trudnoca! U 8. tjednu smo i rizicni jer sam preko 40! Jos nisu pocele mucnine,ali imam onaj grozni metalni okus u ustima...
    Tko se jos muci s ranotrudnickim mukama????

Mamicaaa
    25. Siječanj 2017. 08:03

Jutro! 
    Dobro dosle nove cure i cestitam 😊
    Sto se kilica i prehrane tice ne opterecujem se s tim..163cm i na prvom pregledu 56kg,poslije 55 i zadnji put 57,sad sam 22t..nisam puno dobila kila jer sam dosta povracala i imala uzasne mucnine,al ne sumnjam da cu to sve nadoknaditi haha..imam dana kad normalno jedem,a imam dana kad bi pojela svu hranu oko sebe haha..trbuh mi je narastao preko noci negdje u 16-17t ,bas se lijepo zaokruzio 😊
    Puno mi je lakse kad vidim da nisam jedina koja ne pazi na prehranu i koja jede koliko joj se trazi i sto zeli..slatko sam pocela jest u trudnoci nije svaki dan al kad mi se jede pojedem pa valjda poslije svakog obroka nesto slatko haha... 13.2 imam pregled i radim onaj secer..rekla mi je sestrica da samo taj dan ne jedem nista slatko i kavu bez secera da pijem..ostalu hranu nije spominjala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.