Joj sva sreća da je sve ok..
Ja sam sva prestrašena... ovo mi je prva trudnoća.. na prošlom pregledu mi je isto dijagnosticiran hematom, jako mali ali brine me.. isto pijem Duphaston 2x1 i nadam se da ga na sljedećem pregledu neće biti... rekla mi je ginekologica da mogu imati smećkasti iscjedak, ali i da ne moram...
LittleG ja sam isto tako bila prokrvarila u 7.tjednu(ne obilno) , a u 13.tjednu obilno, sve se slijevalo iz mene i ostala par dana u bolnici. Isto mi je ko tebi ustanovljen hematom i to dosta veliki no nje bio blizu bebe. Nakon tog što sam prokrvarila još mi je krv curkala do evo neki dan, sad sam u 17.tjednu...Pretpostavljam da se još uvijek čistio i da a sad više nemam.
jesu ti rekli jel on u regresiji? Kaj ti piše u nalazu di se nalazi? Pošto curi vjerojatno se i povlači. Ne znam dal su ti rekli, ali narednih par tjedana bar bi trebala strogo mirovati jer su ti velike šanse da se on tad apsorbira, povuče...
Hvala curke. Moja dr ne daje nalaze a ja smotana. Mirujem maksimalno. Sada nema krvi, na.pregledu bilo malo na instrumentima. A beba mi se baš činila živahna.
Mamika, imala sam i malo previše kila prije trudnoće, nekako se dogodilo da sam ih nakupila u to vrijeme, oko 65 na 168 cm. Idealno mi je kad imam 60, onda stvarno izgledam dobro, nemam škembu, nosim small i hlače 36, a opet nisam premršava. Već s 58 si izgledam premršavo.
Ja sam visoka 168cm i zatrudnila sam sa 60kg. Do 17 tjedna sam dobila 6kg i pitala sam ginekologa jel to previse on je rekao da za sad nije, ali da cemo na iducoj kontroli vidjeti koliko cu imati. Da li cu stati sa brzim dobivanjem ili nastaviti. Ako nastavim onda cemo morati nesto mijenjati, ali za sad se ne treba zabrinjavati.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji