Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    23. Siječanj 2017. 19:04

Mi jucer kupili bademovo ulje i poceli mazat busicu..to je zadatak od muza,tako se on zblizava s bebicom navecer prije spavanja.. u prvoj trudnoci nisam niti jednu dobila..sad cemo vidjet..na pregledu prosli tj sam imala -2 kg..al mi se trbuh cini veci..ja mislila da sam se udebljala...

23. Siječanj 2017. 20:03

Ja sam prve pokrete bebe osjetila isto tako u 17tt ali bome to nisu bili mjehurici mene je odmah poceo mlatit haha gin mi je rekla da osjetim tako jako od pocetka jer sam mrsava, i sad evo sto beba vise napreduje nekad me i zaboli kad me lupi pa odmah moram piskit :D i da, obvezno svaki dan budenje oko 7, toliko pocne lupati da se probudim. 

Sto se tice strija mazem se svojim uobicajenim losionom poslije kupanja koja sam i prije koristila La roche posay, ne vjerujem bas u kreme protiv strija tj vjerujem da je samo bitno mazati s necim i piti puuuno tekucine da koza bude hidratizirana i elasticna. :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Leyla
    23. Siječanj 2017. 20:19

Cure i ja u prvoj trudnoci nisam niti jednestrije dobila a mazala sam obicnim losionima iza tusiranja...Sta je rekla Pandica, vazno je kozu odrzavat vlaznom, a krema moze mozda pomoci ali genetika je po meni presudna i unos tekucine....Joooj ja sam sada 10 tjedan tek i osjecan stalno mjehurice...to su po meni crjeva ili neznam ni ja sta a sa 18 sam tjedana 1 put osjetila bebu kad sam bila totalno mirna i kao da me je taklo nesto usput po stomaku...eto takav je bija moj osjecaj...

LittleG
    24. Siječanj 2017. 05:48

Curke moje, ja se očito uvijek javim u problemu. Možda se neka od vas sjeća, javila sam se na 6+6 (16.12.) kada sam imala obilno krvarenje sa ugruškom. Bila u bolnici, dijagnosticiran mi kompletan pobačaj, da bi na kraju 19.12. bila na kontroli, kada ono uredna trudnoća. Pijem Duphaston 2x1.Imala sam redovan pregled 16.1. (11+2) sve ok. Beba 4.88 cm. Međutim jučer (12+2) evo opet svježa krv oko 20h...najviše u tom prvom naletu. Nisam htjela odmah u bolnicu, čekam sada ujutro svoju gin. Od sinoć do sada, a ne spavam cijelu noć imam jedan uložak koji je skroz čist. Međutim kada idem na wc vidim ružičasti trag u wc, a na papiru i dalje svježa krv. Ne puno, ali je tu i nije samo točkica. Ima li itko ovakvih iskustava?

• Anjaaa
    24. Siječanj 2017. 08:03

LittleG ja nisam imala takvo iskustvo, ali jedna meni bliska osoba je. Isto je dva puta prokrvarila u ranoj trudnoći i to ful obilno, oba puta otišla na hitnu, a beba ok. Ispostavilo se da je imala hematom na maternici. Rodila zdravu bebu. Nadam se da će i kod tebe bit sve ok! Javi kad dođeš s pregleda

Sundi
    24. Siječanj 2017. 08:51

LittleG NAdam se da ce sve biti ok. Inace ako ti se to dogodi jos koji put mozes na hitnu u Petrovu ili bilo koju drugu trudnicku ambulantu ako si iz Zagreba. Javi nam kako je proslo..

LittleG
    24. Siječanj 2017. 10:06

Evo nas sa pregleda. Beba je dobro  kaže dr. Ipak sada imamo hematom, ali ja takva smetena nisam pitala ni gdje ni koliki. Pojačan mi Duphaston na 3x1 i dobila azitromicin 2 tbl danas pa 2 idući utorak i onda 2 idući utorak. Kontrola po starom planu 20.2.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.