Mi jucer kupili bademovo ulje i poceli mazat busicu..to je zadatak od muza,tako se on zblizava s bebicom navecer prije spavanja.. u prvoj trudnoci nisam niti jednu dobila..sad cemo vidjet..na pregledu prosli tj sam imala -2 kg..al mi se trbuh cini veci..ja mislila da sam se udebljala...
Ja sam prve pokrete bebe osjetila isto tako u 17tt ali bome to nisu bili mjehurici mene je odmah poceo mlatit haha gin mi je rekla da osjetim tako jako od pocetka jer sam mrsava, i sad evo sto beba vise napreduje nekad me i zaboli kad me lupi pa odmah moram piskit :D i da, obvezno svaki dan budenje oko 7, toliko pocne lupati da se probudim.
Sto se tice strija mazem se svojim uobicajenim losionom poslije kupanja koja sam i prije koristila La roche posay, ne vjerujem bas u kreme protiv strija tj vjerujem da je samo bitno mazati s necim i piti puuuno tekucine da koza bude hidratizirana i elasticna. :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure i ja u prvoj trudnoci nisam niti jednestrije dobila a mazala sam obicnim losionima iza tusiranja...Sta je rekla Pandica, vazno je kozu odrzavat vlaznom, a krema moze mozda pomoci ali genetika je po meni presudna i unos tekucine....Joooj ja sam sada 10 tjedan tek i osjecan stalno mjehurice...to su po meni crjeva ili neznam ni ja sta a sa 18 sam tjedana 1 put osjetila bebu kad sam bila totalno mirna i kao da me je taklo nesto usput po stomaku...eto takav je bija moj osjecaj...
Curke moje, ja se očito uvijek javim u problemu. Možda se neka od vas sjeća, javila sam se na 6+6 (16.12.) kada sam imala obilno krvarenje sa ugruškom. Bila u bolnici, dijagnosticiran mi kompletan pobačaj, da bi na kraju 19.12. bila na kontroli, kada ono uredna trudnoća. Pijem Duphaston 2x1.Imala sam redovan pregled 16.1. (11+2) sve ok. Beba 4.88 cm. Međutim jučer (12+2) evo opet svježa krv oko 20h...najviše u tom prvom naletu. Nisam htjela odmah u bolnicu, čekam sada ujutro svoju gin. Od sinoć do sada, a ne spavam cijelu noć imam jedan uložak koji je skroz čist. Međutim kada idem na wc vidim ružičasti trag u wc, a na papiru i dalje svježa krv. Ne puno, ali je tu i nije samo točkica. Ima li itko ovakvih iskustava?
LittleG ja nisam imala takvo iskustvo, ali jedna meni bliska osoba je. Isto je dva puta prokrvarila u ranoj trudnoći i to ful obilno, oba puta otišla na hitnu, a beba ok. Ispostavilo se da je imala hematom na maternici. Rodila zdravu bebu. Nadam se da će i kod tebe bit sve ok! Javi kad dođeš s pregleda
LittleG NAdam se da ce sve biti ok. Inace ako ti se to dogodi jos koji put mozes na hitnu u Petrovu ili bilo koju drugu trudnicku ambulantu ako si iz Zagreba. Javi nam kako je proslo..
Evo nas sa pregleda. Beba je dobro kaže dr. Ipak sada imamo hematom, ali ja takva smetena nisam pitala ni gdje ni koliki. Pojačan mi Duphaston na 3x1 i dobila azitromicin 2 tbl danas pa 2 idući utorak i onda 2 idući utorak. Kontrola po starom planu 20.2.
Sortiraj odgovore
Najstariji