Ja protiv strija koristim biobazin losion, i tuširam se isto biobaza gelom za mame i trudnice… Jedino što se sad ne tuširam svaki dan ko prije, a mažem se svaki put nakon tuširanja-jednom u dva tri dana…Ne znam dal bi se trebala mazuckati s tim baš svaki dan….Nije da nešto miriši previše pa mi se neda :/

p.s. ja sam ovih dana (17. tjedan) počela osjećati smiješne mjehurčiće u trbuhu,a čitala sam da se tako zna osjećati beba... Kak dođe do tih mjehurčića, jel zna koja? da li i vi osjećate tako nešto?
p.s. ja sam ovih dana (17. tjedan) počela osjećati smiješne mjehurčiće u trbuhu,a čitala sam da se tako zna osjećati beba… Kak dođe do tih mjehurčića, jel zna koja? da li i vi osjećate tako nešto?
I ja sam sad pocela osjecat, to bude navecer kad se ja smirim i onda osjetim nesto, neutralno i novo, valjda je to beba onda 😂😂
Ja sam bila u Lidlu, kupila 1 majicu, nis mi se drugo bas nije svidalo. Jastuk sam vidjela i bas je neki bez veze. Ima u Kiku jastuka za dojenje, ja sam frendici za Bozic kupila mada nije trudna 😄
Za strije najbolje bademovo ulje, ili kreme koje ga sadrze, ali ako si podlozna strijama mogu ih samo umanjit...od kreme ne nestaju samo nisu tako jake.

Ofnica,nisam uopce obracala paznju na to..za malu sam ih bila kupila u kik-u..ne sjecam se cijene,i posluzilo je..bilo ok. Tako cu i ovaj put.
Eloa,moguce je da vec osjecas svoju bebicu..uzivaj u tome,beba jos nije toliko velika da bi udarac osjetila ko udarac..pa ti budu ti mjehurici,ili ko skakljanje.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji