mamika ja se nisam previse udebljala al me svejedno brine. Mislim, to ja kazem da se nisam previse udebljala ali isto doma nemam vagu tako da cu saznat tek kad dodem na pregled.
Mene isto u zadnje vrijeme toliko vuce za slatkim ali pokusavam se skulirat. Pojedem bananu ili mango kao da se zavaram a znam da nije to to slatko sto bi ja haha
prije par dana mi se jeo sladoled i nadem u trgovini neki novi od macadamie jaooo koliko je fin ne mogu vam opisat..
to je valjda ovo zimsko depresivno vrijeme pa bi samo cokolade da se tjesim..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ma sve redom! Baš me čudi kako se nisam više udebljala...bude li panika, morat ću malo prikočit:-)
Sve nove cure dobrodosle!
Blu,i ja tamanim sve do ceg stignem..ali i dosta voca.
Isla ja u lidl danas veselo-da se pocastim novim trudnickim jastukom..i vratila se kuci tuzna..to neki mali jastucic..neznam cemu bi taj pomogao uopce..ugl sva sreca da imam stari pa ce posluzit dok ne naletim na nesto..al stari mi se vec sav iskrivio..kad spavam s njim jos od 1 trudnoce.
i ja sam danas uzela jastuk u Lidlu... nisam ga još otvorila, a baš sam se nadala da će biti ok...
Lijep pozdrav svima, evo da vam se i ja pridružim Ja sam danas 10+5, prva trudnoća. Termin mi je 17.08.
Zanima me koristite li kreme protiv strija i kad ste ih krenule koristiti? Ja sam krenula od samog početka ali mi je već dosadilo
Što se tiče tog jastuka, ja sam ga koristila možda 5 puta u prvoj trudnoći i tijekom dojenja.
Meni je jedna super sestra u bolnici (neopisivo sam joj zahvalna zbog toga) rekla da ne dojim dijete držeći ga na rukama, nego da legnem na krevet i stavim ga pored sebe. I tako sam radila u bolnici i nastavila i dalje. Ne bole vas ruke, a i paralelno se odmarate i legnete (više puta u danu) bar na tih 10ak min dok dojite. i nije bolno kao kad sjediš nakon poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji