Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Siječanj 2017. 13:24

Meni je pregled za 10 dana  Radit ću onaj OGTT, malo me toga strah... al ak ne bude dobar, budem na dijetu - nije ni to kraj svijeta.

Šlihti
    23. Siječanj 2017. 13:46

Cure, koje niste jos bile na OGTT-u, nije to tako strašno, barem meni nije bilo...nije ugodno popiti tu cistu glukozu ali opet za izdrzati je

mrva2017
    23. Siječanj 2017. 13:49

u kojem se to tjednu ide?

• blu5
    23. Siječanj 2017. 13:54

Evo ovo je meni moja iz kadrovske odgovorila vezano uz porodiljni

Ide 100% plaće ali do iznosa koji odredi fond, a to je 4.257,28 (znači, ako imaš plaću veću od toga onda ti ide taj max. Iznos)

• blu5
    23. Siječanj 2017. 13:54

Ne uz porodiljni već bolovanje, pardon

mrva2017
    23. Siječanj 2017. 14:01

cure, ako otvorite jednom bolovanje nemojte se više vraćati na posao... ako se vratite, u prosjek zadnjih 6 plaća vam ulaze ti mjeseci što ste bili na bolovanju... tako mi je frendica rekla - ako jednom odeš, ne vraćaj se...  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.