Meni je pregled za 10 dana Radit ću onaj OGTT, malo me toga strah... al ak ne bude dobar, budem na dijetu - nije ni to kraj svijeta.
Lagertha, gdje ćeš to raditi? Meni ginekologica još to nije spominjala, vjerujem da bude...

Meni je pregled za 10 danaRadit ću onaj OGTT, malo me toga strah… al ak ne bude dobar, budem na dijetu - nije ni to kraj svijeta.
Nemoj brinuti,sta bude bude!Strah te jer ti je ginic rekao da si dobila previse kg?Moj ti je savjet jedino da par dana prije bas pazis pa da imas realan rezultat!Makar je dovoljno i dan prije paziti!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure, koje niste jos bile na OGTT-u, nije to tako strašno, barem meni nije bilo...nije ugodno popiti tu cistu glukozu ali opet za izdrzati je
Cure, koje niste jos bile na OGTT-u, nije to tako strašno, barem meni nije bilo…nije ugodno popiti tu cistu glukozu ali opet za izdrzati je
mrva mislim da u 24. tjednu. Šlihti, mene nije strah samog testa, već rezultata
Evo ovo je meni moja iz kadrovske odgovorila vezano uz porodiljni
Ide 100% plaće ali do iznosa koji odredi fond, a to je 4.257,28 (znači, ako imaš plaću veću od toga onda ti ide taj max. Iznos)
Evo ovo je meni moja iz kadrovske odgovorila vezano uz porodiljni
Ide 100% plaće ali do iznosa koji odredi fond, a to je 4.257,28 (znači, ako imaš plaću veću od toga onda ti ide taj max. Iznos)
Znači onda valjda ako radim 2 tjedna i 2 tjedna sam na bolovanje, onda dobijem za ovo bolovanje 2257 kn, a za ova druga dva tjedna pola plaće?

cure, ako otvorite jednom bolovanje nemojte se više vraćati na posao... ako se vratite, u prosjek zadnjih 6 plaća vam ulaze ti mjeseci što ste bili na bolovanju... tako mi je frendica rekla - ako jednom odeš, ne vraćaj se...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji