Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Šlihti
    21. Siječanj 2017. 12:12

Anjaaa, da isti dan!!!predobro🙂 cure, moja curica ima atopijski dermatitis i uglavnom pomaze aderma...njoj ti flekovi izbiju samo u zimskim mjesecima i koza joj se peruta ali samo po nogicama...svasta smo isprobali,kortići su zadnja opcija ako je bas jako....

Šlihti
    21. Siječanj 2017. 12:24

Sto se tiče bolova, meni kako koji dan...par dana nista pa onda neku noc stalno ona bol.kao pred mengu i tak...mislim da je sve to normalno u nasem stanju😂od drugih simptoma imam ponekad mucnine i zgaravicu...e da umor ajme meni, zaspim skupa s malom oko 21😂i cice su mi narasle i bole me na dodir...

nina0607
    21. Siječanj 2017. 12:36

Curke ima netko voljan podsjetitme kako stavim ticker?

Elen
    21. Siječanj 2017. 13:04

Cure, jel imate zudnju za nekim posebnim jelom il namirnicom u trudnoci? Ja ne , nista drukcije osim sto kad se probudim odma doruckujem.nekako sam si stvorila obavezu da moram malca nahranit odmah :)

Mamicaaa
    21. Siječanj 2017. 16:43

Svaki dan nas ima sve vise i visee!! 😊 nove cure dobrodosle!! 😊

Prije trudnoce sam imala normalnu kozu,a sad mi je uzasno suha,ponekad me svrbi koliko je suha pogotovo bedra,a mazem se sa uljima i losionima i svaki put nesto drugo uzmem u nadi da cu naci nesto sto mi odgovara,pocela sam se tusirati baby samponom pa mi je sad manje suha.. 😆

Sto se hrane tice..u zadnje vrijeme mi se stalno jedu jagode hah pa kad ih vidim u ducanu obavezno moram uzeti..jedno vrijeme je sladoled bio,al opet nisam imala toliko zelju kao sad za jagodama hah...

22. Siječanj 2017. 09:32

Bila sam jučer u Grazu i stvarno se isplatilo otic. U Primarku imaju akcije na bodije za bebe. Kupila sam paket od 7 bodija dugih rukava za 5 eura i paket od 3 bodija s kratkim rukavima za 2 eura. 3 bijele pidjame sa stopalima i gumbicima izmedju nogu za 8. Pet carapica za 3.5 eura. Dekicu za bebe za 5. I još svašta. Mislim da sam malo pogriješila s veličinama. Npr. onih 7 bodija je za bebe do 4.5 kile :-) 
    Sebi sam kupila trudnicke hlače u h&m-u za 15 eura i slatku majici tipa sive mustre za 10 eura.

22. Siječanj 2017. 10:19

Lagertha ja cu isto svojoj bebici sve kupit u primarku. Ovdje ga imamo u jednom shopping centru i cak su i redovne cijene bude jeftine a kad su snizenja isto tako po par eura sve. Ljetos kad sam sebi isla kupovati odjecu za ljeto bilo na rasprodaji sve po 1 ili 2 eura haha tako da cu sve tamo i odjeca im je kvalitetna.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Uciteljica
    22. Siječanj 2017. 12:26

Drage puce,
    eto još jedne trudnice! Sada sam 7 tjedana,dakle jako frisko. Termin je 10. 9. i to je treća trudnoća i bit će 3. carski. Malo me i toga frka,ima li koja iskustva??? Ginekolog veli da se treći još tolerira. Mamika3, kaj se tiče komode, mi smo kupili ormar, na njega stavili podlogu za prematranje, a kasnije ormar preselili kao komodu u hodnik. Kadicu nismo imali jer smo kupili nastavak za u običnu kadu gdje staviš dijete kad još ne sjedi. Eto, mi smo tak riješili to pitanje. Lp svim ljetnicama

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.