Anjaaa, da isti dan!!!predobro🙂 cure, moja curica ima atopijski dermatitis i uglavnom pomaze aderma...njoj ti flekovi izbiju samo u zimskim mjesecima i koza joj se peruta ali samo po nogicama...svasta smo isprobali,kortići su zadnja opcija ako je bas jako....
Sto se tiče bolova, meni kako koji dan...par dana nista pa onda neku noc stalno ona bol.kao pred mengu i tak...mislim da je sve to normalno u nasem stanju😂od drugih simptoma imam ponekad mucnine i zgaravicu...e da umor ajme meni, zaspim skupa s malom oko 21😂i cice su mi narasle i bole me na dodir...
Cure, jel imate zudnju za nekim posebnim jelom il namirnicom u trudnoci? Ja ne , nista drukcije osim sto kad se probudim odma doruckujem.nekako sam si stvorila obavezu da moram malca nahranit odmah :)
Svaki dan nas ima sve vise i visee!! 😊 nove cure dobrodosle!! 😊
Prije trudnoce sam imala normalnu kozu,a sad mi je uzasno suha,ponekad me svrbi koliko je suha pogotovo bedra,a mazem se sa uljima i losionima i svaki put nesto drugo uzmem u nadi da cu naci nesto sto mi odgovara,pocela sam se tusirati baby samponom pa mi je sad manje suha.. 😆
Sto se hrane tice..u zadnje vrijeme mi se stalno jedu jagode hah pa kad ih vidim u ducanu obavezno moram uzeti..jedno vrijeme je sladoled bio,al opet nisam imala toliko zelju kao sad za jagodama hah...
Bila sam jučer u Grazu i stvarno se isplatilo otic. U Primarku imaju akcije na bodije za bebe. Kupila sam paket od 7 bodija dugih rukava za 5 eura i paket od 3 bodija s kratkim rukavima za 2 eura. 3 bijele pidjame sa stopalima i gumbicima izmedju nogu za 8. Pet carapica za 3.5 eura. Dekicu za bebe za 5. I još svašta. Mislim da sam malo pogriješila s veličinama. Npr. onih 7 bodija je za bebe do 4.5 kile :-)
Sebi sam kupila trudnicke hlače u h&m-u za 15 eura i slatku majici tipa sive mustre za 10 eura.
Lagertha ja cu isto svojoj bebici sve kupit u primarku. Ovdje ga imamo u jednom shopping centru i cak su i redovne cijene bude jeftine a kad su snizenja isto tako po par eura sve. Ljetos kad sam sebi isla kupovati odjecu za ljeto bilo na rasprodaji sve po 1 ili 2 eura haha tako da cu sve tamo i odjeca im je kvalitetna.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Drage puce,
eto još jedne trudnice! Sada sam 7 tjedana,dakle jako frisko. Termin je 10. 9. i to je treća trudnoća i bit će 3. carski. Malo me i toga frka,ima li koja iskustva??? Ginekolog veli da se treći još tolerira. Mamika3, kaj se tiče komode, mi smo kupili ormar, na njega stavili podlogu za prematranje, a kasnije ormar preselili kao komodu u hodnik. Kadicu nismo imali jer smo kupili nastavak za u običnu kadu gdje staviš dijete kad još ne sjedi. Eto, mi smo tak riješili to pitanje. Lp svim ljetnicama
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Sortiraj odgovore
Najstariji