Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Šlihti
    22. Siječanj 2017. 12:59

Bok cure! Uciteljice dobrodošla🙂
    Mi imamo prematalicu/komodu od prve curice i super mi je bila...ima 4 ladice i tu mi je sve bilo uvijek pri ruci tak da cemo ju ponovo staviti u funkciju kad dode vrijeme☺

• Sanjalica23
    22. Siječanj 2017. 15:36

Danas sam pala bok  jos mi i ta briga treba,nisam se puno udarila ali standardno jako sam se uplasila. Da li mi savjetujetw da odem na pregled  odmah?

Uciteljica
    22. Siječanj 2017. 15:57

Sanjalica, ja bih svakako otišla na tvom mjestu, ne treba paničariti, ali možda si što natukla pa da provjeriš, za svaki slučaj da budeš mirnija.

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Šlihti
    22. Siječanj 2017. 15:46

A joj Sanjalica23 bas mi je zao...ako mislis da ces biti mirnija otidi na pregled...vjerovatno je sve ok ali opet ti znaš najbolje kako se osjećas...

Bebusko@2017
    22. Siječanj 2017. 16:37

Ajoj zao mi je zbog pada.Bas sam nedavno razmisljala o tome sta ako padnem ,sta napravit.Ja bi isto otisla pregledat ,i biti mirna 
    I ja u banani,do 6 nisam oka sklopila.Boli me u stomaku,opet to struganje grcenje.Vjerojatno beba trazi jos mjesta za sebe  
    Cijelo popodne u zamracenoj sobi lezim ,kad i kad pustim suzu.Jedva cekam sutra,doc sebi   Odo jest cokoladu ,kazu bude bolje! 

• Anjaaa
    22. Siječanj 2017. 18:05

Sanjalica i ja sam u prvoj trudnoći pala na ledu na bok i tako se nabila da tj dana nisam mogla ležat na toj strani, ali bilo je sve ok. Nisam još imala ni trbuh, koliko si tjedana trudna?

Sanjalica23
    22. Siječanj 2017. 20:02

Anjaaa

Sanjalica i ja sam u prvoj trudnoći pala na ledu na bok i tako se nabila da tj dana nisam mogla ležat na toj strani, ali bilo je sve ok. Nisam još imala ni trbuh, koliko si tjedana trudna?

Mene cak nista ne boli, ali opet je prisutan strah,drago mi je da je kod tebe.sve proslo super, sada sam 17 sedmica😊😊😊

• Lorena1004
    23. Siječanj 2017. 07:39

drage mame, sutra idem na drugi pregled, 13. je tjedan pa me zanima jer se može vidjeti spol? jako sam znatiželjna prva je beba

mrva2017
    23. Siječanj 2017. 08:20

Lorena, znam da neki već saznaju sa 13 tjedana.
    Ja sam bila prošli puta (točno 13 tj.) i nije nam rekla... znat ćemo sljedeći put, a onda će nam biti punih 17 tjedana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI