Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Šlihti
    22. Siječanj 2017. 12:59

Bok cure! Uciteljice dobrodošla🙂
    Mi imamo prematalicu/komodu od prve curice i super mi je bila...ima 4 ladice i tu mi je sve bilo uvijek pri ruci tak da cemo ju ponovo staviti u funkciju kad dode vrijeme☺

• Sanjalica23
    22. Siječanj 2017. 15:36

Danas sam pala bok  jos mi i ta briga treba,nisam se puno udarila ali standardno jako sam se uplasila. Da li mi savjetujetw da odem na pregled  odmah?

Šlihti
    22. Siječanj 2017. 15:46

A joj Sanjalica23 bas mi je zao...ako mislis da ces biti mirnija otidi na pregled...vjerovatno je sve ok ali opet ti znaš najbolje kako se osjećas...

Bebusko@2017
    22. Siječanj 2017. 16:37

Ajoj zao mi je zbog pada.Bas sam nedavno razmisljala o tome sta ako padnem ,sta napravit.Ja bi isto otisla pregledat ,i biti mirna 
    I ja u banani,do 6 nisam oka sklopila.Boli me u stomaku,opet to struganje grcenje.Vjerojatno beba trazi jos mjesta za sebe  
    Cijelo popodne u zamracenoj sobi lezim ,kad i kad pustim suzu.Jedva cekam sutra,doc sebi   Odo jest cokoladu ,kazu bude bolje! 

• Anjaaa
    22. Siječanj 2017. 18:05

Sanjalica i ja sam u prvoj trudnoći pala na ledu na bok i tako se nabila da tj dana nisam mogla ležat na toj strani, ali bilo je sve ok. Nisam još imala ni trbuh, koliko si tjedana trudna?

• Lorena1004
    23. Siječanj 2017. 07:39

drage mame, sutra idem na drugi pregled, 13. je tjedan pa me zanima jer se može vidjeti spol? jako sam znatiželjna prva je beba

mrva2017
    23. Siječanj 2017. 08:20

Lorena, znam da neki već saznaju sa 13 tjedana.
    Ja sam bila prošli puta (točno 13 tj.) i nije nam rekla... znat ćemo sljedeći put, a onda će nam biti punih 17 tjedana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.