Bok cure! Uciteljice dobrodošla🙂
Mi imamo prematalicu/komodu od prve curice i super mi je bila...ima 4 ladice i tu mi je sve bilo uvijek pri ruci tak da cemo ju ponovo staviti u funkciju kad dode vrijeme☺
Danas sam pala bok jos mi i ta briga treba,nisam se puno udarila ali standardno jako sam se uplasila. Da li mi savjetujetw da odem na pregled odmah?
A joj Sanjalica23 bas mi je zao...ako mislis da ces biti mirnija otidi na pregled...vjerovatno je sve ok ali opet ti znaš najbolje kako se osjećas...
Ajoj zao mi je zbog pada.Bas sam nedavno razmisljala o tome sta ako padnem ,sta napravit.Ja bi isto otisla pregledat ,i biti mirna
I ja u banani,do 6 nisam oka sklopila.Boli me u stomaku,opet to struganje grcenje.Vjerojatno beba trazi jos mjesta za sebe
Cijelo popodne u zamracenoj sobi lezim ,kad i kad pustim suzu.Jedva cekam sutra,doc sebi Odo jest cokoladu ,kazu bude bolje!
Sanjalica i ja sam u prvoj trudnoći pala na ledu na bok i tako se nabila da tj dana nisam mogla ležat na toj strani, ali bilo je sve ok. Nisam još imala ni trbuh, koliko si tjedana trudna?
drage mame, sutra idem na drugi pregled, 13. je tjedan pa me zanima jer se može vidjeti spol? jako sam znatiželjna prva je beba
Lorena, znam da neki već saznaju sa 13 tjedana.
Ja sam bila prošli puta (točno 13 tj.) i nije nam rekla... znat ćemo sljedeći put, a onda će nam biti punih 17 tjedana.
Sortiraj odgovore
Najstariji