Petra178 ja sam svakodnevno imala na pocetku trudnoce bolove kao da cu dobit M. Gin mi je rekla da je to sve ok dok nema iscjedka itd. Nesto kasnije se isto pojave ali i to je normalno.
Bebusko ja na svakom pregledu imam 4d tako da ne znam kako to inace funk. vjerovatno moras platit privatno? hmm, mislim da je bila neka od cura pa nek ti kaze..
ja cak niti cesto mokrenje nisam imala kao simptom.. mene to sve izgleda zaobislo, sad kad me sve stigne pred kraj haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
LittleG ja sam u prvoj trudnoći zbog problema s probavom ponekad imala sukrvicu prilikom potiskanja stolice. I znam da ti nikad nije baš svejedno vidjet krv u trudnoći, al to je bilo samo tada. Tako da je vjerojatno neki hemoroid, meni je bio samo mali mjehurić i ponekad je prokrvario.
Mislim da ne može biti krvarenje iz vagine ako je samo prilikom potiskanja stolice, jer ipak su otvori odvojeni ;) :D još ako ti ginekolog kaže da je sve ok, nema razloga za brigu.
Ja sam dobila 4 kg do sad (17t). Iako sam sad na 58kg i 172cm i nitko ništa ne primijeti, meni se nekako čini puno
Sanjalica ma ne moras oko toga brinuti. Ja sam se dosta brinula na početku trudnoce zasto ja nemam one simptome po kojima se trudnoca prepozna ali ubrzo sam shvatila da to sve ovisi od osobe do osobe :) jedini simptom koji sam imala na početku su bili ti grcevi kao pred M.
Sad sam 23+1 i od simptoma jedino imam iscjedak iz grudi i bradavice osjetljive na dodir. I da, trbuh me svrbi i to je to :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
29.6. Stize jos jedan decko.
Jucer sam bila na pregledu. Sutra je 17tjedana tocno, a dobila sam 6 kila i doktor je rekao da ne brinem i da je sve to u redu. Pa eto. Ja se ipak nadam da ce se kile malo zaustaviti.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Vece curke!! Meni napokon u ovoj trudnoci cicke narasle uhuhu u prvoj nista.Mi smo sada 18+4, sa stolicom imam takoder problema , ne pomazu ni sljive, ni zobene ni sirup jedino jos Donat nisam probala.Imala sam i prije trudnoce problema, po tjedan dana ne idem na wc ali onda sam uzimala dulcolax a sada se ne smije.Sutra idem u dnevnu bolnicu da mi naprave sve preglede i da vide dali ce mi raditi serklazu, drzite fige cure!!Eee i napokon me preksinoc prvi put bebica izlupala, za to se zivi zbilja.
E da mislim da su u pon. grudnjaci za dojenje i ostale stvari za trudnice u Lidlu pa ako koju zanima
Bok.. Evo i mene
Termin nam je 16.7. i danas smo bili na pregledu i vec sam velika zivahna bebica.. spol nam jos nije poznat, ali nema veze.. samo da je zivo i zdravo 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji