Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebusko@2017
    18. Siječanj 2017. 13:14

MalaRuzica eto ja sam prva za sad u 7.mj pa se nadam da ce bit curetak   

18. Siječanj 2017. 13:15

Mene je za sad preskočio i problem s probavom. Imam je svaki dan, pa ponekad i 2-3 puta. Moguće zbog prehrane... jedem svaki dan zobene pahuljice, jogurt, naranče, čaj od svježeg đumbira i limuna, bademe. Volim i povrće, šećem pesa, ne znam što bi drugo bilo....

• Anjaaa
    18. Siječanj 2017. 13:15

Da, bar to mada jedva čekam 2. tromjesečje da malo popuste ove tegobe

LlamaFace
    18. Siječanj 2017. 13:52

Možda sam malo nespretno postavila pitanje..ugl, tsh mi ukazuje na hipertireozu ali ft4 je snižen pa to ukazuje na hipotireozu  možda da ipak pričekam još 13 dana prije nego što si sama počnem postavljat dijagnoze,živci zbor

LlamaFace
    18. Siječanj 2017. 14:13

A i ja kontam da ću nabacit čeku i šta sad, kad su me već sve ostale tegobe zaobišle  moguće da će mi dr samo pratit stanje svaki mjesec i to je to, nema tu nikakvog značajnog odstupanja.

LlamaFace
    18. Siječanj 2017. 14:19

Bdv, meni je nesanica, barem otkad sam trudna, misaona imenica. Znači, kad god, gdje god  ispod 10 sati ni ne računam kao san, a prije mi je 6-7 bilo sasvim dovoljno. Jedino što me noćno piškenje ubija u pojam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.