Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2017. 11:05

Dobro štivo uz jutarnju kavicu sam imala za citati :) Jutro cure..

svi pricate o tim velikim cicama a meni nikaaako da rastu, a ja bas bi malo haha 
    meni gin uvijek na pregledu pregleda i cicke, popipa da vidi koliko su osjetljive ili sta god vec ona osjeti. Sto se tice tih tamnijih bradavica i ostalih promjena to nista nemam osim sto sam vec rekla da me peku malo i da mi ide taj iscjedak, vise iz desne nego lijeve..

sa probavom isto nisam imala problema, kako mi je bilo i prije trudnoce tako mi je i sada.. ocito su mene bas zaobisli ti uobicajeni simptomi trudnoce.. kud nemam trbuh i ne osjecam se bas trudno jos ni simptoma bas nemam.. 

a gle tablice, sami decki haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

LittleG
    18. Siječanj 2017. 11:06

Blu5... Pa da, rekla sam joj sad u ponedjeljak da mi se to dogodilo u četvrtak. Nije rekla ništa, prešla na pregled i ustanovila da je sve ok. Poslije sam baš izričito pitala i za odnose i rekla je da nema zapreke. Provjerila sam nije hemoroid. Baš vagina. Ali dala mi je Geonistin vag jer kaže iscjedak joj se čini gušći, pa neka uzmem. Stavila 2x...ali one su meni unatoč tome što ih navlažim jako tvrde i suhe i neke grozne. Možda me iziritiraju kod stavljanja ili pukne kakva kapilara.

• Petra178
    18. Siječanj 2017. 12:07

curke, jel ima koja od vas bolove? ja sam danas sam 6+4, boli me jos od kad sam mislila da je pms...gin mi kazu da je to ok, da se maternica rasteze, ali svaki dan, cijeli dan, uzasna tupa bol...

Bebusko@2017
    18. Siječanj 2017. 12:19

Sve sami momci 
    Ja za sad tepam u muskom i zenskom rodu svojoj bebici ,zelim jos malo drzat sebe i sve oko sebe u neizvjesnosti 
    E bas intezivno razmisljam vec drugi dan da bi isla na 3D ,4D.Jeste bile jos? Kakva su misljenja,iskustva?? 
    Frisko sam s pregleda pa kad znam da sve ide u najboljem redu zelim detaljnije razgledat bebu! 

MalaRuzica
    18. Siječanj 2017. 12:21

Sve muske bebe su u 6 mj., pa mozda u 7 krenu cure  meni je termin 22.7.

• Anjaaa
    18. Siječanj 2017. 12:22

Petra, zaboravih napisat da sam 8+4 danas.

I nevjerojatno, sve sami dečki! Ko zna kad će se prva cura pojavit..

• Petra178
    18. Siječanj 2017. 12:53

uhh znaci potrajat ce i moje vjerojatno :D ja se tjesim svaki put kad boli ili kad mi bude muka da je dobro sto se barem nesto osjeti :D

Archerica6
    18. Siječanj 2017. 13:13

Mene stalno boli trbuh, al imam i cistu od 8×4cm na lijevom jajniku pa je to normalno..
    Ja muku mucim sa spavanjem, a inace sam veeelika spavalica..idem spavat oko 23 i budim se oko 2 i budna sam do 6-7 svaku noc..ima jos koja mama da ne spava i kak rijesit taj problem? Doktorica mi je i na to rekla da je normalno 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.