Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2017. 15:03

U nadi je spas 

• Sanjalica23
    17. Siječanj 2017. 15:11

Mene dr. pri svakom pregledu pita kakve su mi grudi i da li se osjecam trudnom,otuda i moj strah zbog toga,stalno se zagledam 😁 tjesi me da ni od pocetka nisu bile previse bolne i natecene,samo povremeno

• blu5
    17. Siječanj 2017. 15:29

Mene moj nikad nije pitao za grudi..

Eloa
    17. Siječanj 2017. 15:39

Ni mene moj nije pitao za grudi nikad... Ja sam prvo skužila da sam trudna po grudima.. Kako su me samo boljele i bole još uvijek.. Iako sam u drugom tromjesečju i dalje me jako bole.. U početku su mi bradavice bile iznimno osjetljive tako da sam dragom čak rekla da ih ne smije ni pogledati :D Sad je s tim malo bolje :)
    Od ostalih simptoma krenuo mi je problem sa probavom. Jedno jutro sam bila na školjki valjda sat vremena i plakala kolko mi je tvrda stolica bila...jel imate i vi s  tim problem?

Me+mybaby
    17. Siječanj 2017. 15:48

Drage moje evo mene napokon od doktora. Prvo sam dozivila sok kad sam saznala da mi je doktorica otisla u privatnike i da jr dosao novi doktor. Onda s obzirom da sam se nacekala u cekaoni sam ga isla googlati i naisla na takve komentare da mi se smucilo. Na kraju jr doktor super. Bila sam 35min kod njega. Sve je pregledao i izmjerio i odgovorio na hrpu mojih pitanja. Uglavnom eto stize jos jedan decko . Tata je presretan.
    Vidim da ste pisale o jastuku. Ja sam ga dobila i moram priznati da jako dobro dode kpd spavanja. Makar sad se jos okrecem i na trbuh jer mi ne smeta, ali vjerujem da ce kasnije jako pomoci.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• blu5
    17. Siječanj 2017. 15:49

Uh, imam ja s probavom malih tegoba...Prije bi znala ići na wc po nekoliko puta dnevno, sad jedva jedan i to ako. Baš me to muči sada. Ništa, počet pit Donat  pa vidit...

Bebusko@2017
    17. Siječanj 2017. 15:49

Moje su osjetljive (•) (•) ,narasle za broj ,dva.Bas su krasne iako me nekad tjera na smijeh ovo crnilo oko bradavica na jednu stranu preko pola cice na drugu skoro uz bradavicu  
    Mene jako bole kad puse i kad je hladno brrr 
    Nadam se da ce se vratit na staro i bit napete i okrugle ko prije hehehhe 

• Babuska03
    17. Siječanj 2017. 16:03

Meni su jogurti i Donati pomogli s probavom, a i žgaravicom koja mi se u zadnje vrijeme javlja preko noći. Popijem čašu prije spavanja i ujutro mogu na WC. U početku sam imala strašnih problema. Prvo tr sam znala ne ići na WC po tjedan dana. Sad je puno bolje.

• Babuska03
    17. Siječanj 2017. 16:04

Čula sam za su za probavu dobri kompoti od šljiva i šumeći magnezij

Matie89
    17. Siječanj 2017. 16:43

Drage mame :)
    Evo da se I ja prikljucim ljetnim bebama sa svojom koja stize 4.9. 
    Danas sam cula srce prvi put da kuca, to mi je malo olaksalo muke koje mucim svaki dan. Ne znam kako je vama a mucninama, ali meni je ovo strasno. Vec dva tjedna jedva iz kreveta izadjem. Samo da hoce prestat.. nadam se brzo :) 

Cestitam svima!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.