Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    17. Siječanj 2017. 12:47

Ma daj?!? Nemam ja više stvarno nikakav problem sa cikama, baš mi je sad dobro šta se toga tiče. Meni je stomak isto izražen navečer a ujutro ništa skoro nemam, ali baš ništa! Nevjerovatno!

• Anjaaa
    17. Siječanj 2017. 12:57

Kad već pričamo o cicama, jel ima još netko osim mene ovdje da još doji starije djete? Moj je pravi ovisnik i nema naznaka da će uskoro prestat, a bradavice bole i pečuuu, uff grozno.. Jedva izdržavam, a jednostavno mu nemam srca ukinut sretna sam što smo bar smanjili i ukinuli noćno

Što se jastuka tiče ja ga nemam niti planiran nabavit. Samo što ću kako trudnoća bude napredovala dizat uzglavlje kreveta jastucima jer mi je tako bilo najudobnije u prošloj t, a i žgaravica me ubijala pred kraj. Ali ovaj put ću svakako nabavit jastuk za dojenje

Uf, blago vama u 2. tromjesečju, vi ste u najljepšem razdoblju. Blaženo stanje a ne ovo moje

17. Siječanj 2017. 12:58

Pandice meni se čini da je moj kao 18 tjedan i nekako mi izgleda kraće nego toj curi. Kao da ja imam manji trup, a duže noge. Mislim da je sve to individualno, kad googlaš 22 weeks bump ima ih od skroz mrvičastih do ogromnih i uopće ne ovisi o težini cure. Neke mršavice imaju divovske trbuhe s 22 tjedna, a drugima se ni ne vidi.
    Npr: http://4.bp.blogspot.com/-hFYqbApOzLQ/Tx7nRsS0xnI/AAAAAAAAC38/mLkxoq6FS_o/s1600/Week+22.jpg

Naspram: http://2.bp.blogspot.com/-yZRSelUm-IA/UAy_-5_xJ0I/AAAAAAAAIZk/mHMgvVloEFI/s1600/baby+book-22+weeks.jpg

Obje cure su mršavice samo valjda drugačije nose.

Meni se čini kao da uopće nemam simptoma trudnoće otpočetka. Možda sam malo umornija i bila sam neko vrijeme na početku nervoznija nego inače i grudi su mi bile jako napete, ali sad je i to nestalo. Neko vrijeme sam čekala trudničke mučnine, ali na kraju ništa od toga. Zna me svrbiti koža na grudima i oko pupka. Grudi su mi se povećale za 2 broja.

• blu5
    17. Siječanj 2017. 13:03

Uh ova druga stvarno ima prevelik trbuh u 22om tjednu, a stvarno je mršava. Kad se sjetim svog trbuha u prve dvije trudnoće, tek mi je počeo rasti u 5 mjesecu trudnoće, dakle negdje tako oko 20-og tjedna. mene isto svrbi oko pupka i po grudima, i meni otprilike za dva broja se se povećale.

17. Siječanj 2017. 13:09

Lagertha ajme koliku pupu ima ova na drugom linku u bijeloj majici :D
    meni je trbuh vise kao ovoj na prvoj slici, i isto mi nije tako zaobljen odmah od gore ispod cica nego tek dolje oko pupka mi je malo ispupcen.

kad sam ostala trudna obujam trbuha mi je bio 90cm a sad u 23tt mi je 94cm. 

kad smo vec kod te teme kako koja zena nosi, jel tu ima neke razlike u trudnoci ili  kod poroda ili nesto kod zena koje nisko i visoko nose?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

17. Siječanj 2017. 13:10

eh da, trbuh me svrbi svakodnevno cijeli dan a sise nista :( haha bas sam se ponadala malo da ce narasti..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

17. Siječanj 2017. 13:25

Ma ja bi radije da mi se nisu povećale. Što manje to bolje i za sise i za trbuh. Nekako mi je logičnije da što manje raste da je manje opterećenje za kožu i anatomiju... 

• blu5
    17. Siječanj 2017. 13:31

Meni je čini mi se sve bilo isto u svim trudnoćama, i rast trbuha i cica. Da, bolje da šta manje raste i jedno i drugo, jer nakon određenog vremena, odnosno prestanka dojenja, ajme kako cice splasnu, makar u mom slučajuuuuu

17. Siječanj 2017. 14:41

Aaaa blu, koji bed  A kaj sad, imala sam skoro 35 godina sise ko curetak, i red je da splasnu. 

• blu5
    17. Siječanj 2017. 14:51

A moja Lagertha, to baš bude crnjak...Ali ima nekih žena kojima su se čak i povećale. možda mi se baš to sad dogodi:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.