Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elen
    17. Siječanj 2017. 11:38

meni su cike narasle za jedno br i pol,ne bole vise ko prije.mucnina nisam ni imala.Danas sa 15,5 tj se osjecam dobro,al strahova ima uvijek.tako ce i biti sve dok ne rodimo.taman sam se nekidan opustila da bih juce saznala za glupu ureaplazmu,i tako vjecno nesto .   meni se lijepo vec zaoblio trbuscic, a Vama cure?

• blu5
    17. Siječanj 2017. 12:05

Ja sam 15+4:-), ja i ti Elen u dan razlike. Je se uopće ne osjećam trudno, stomak mi je tek sada nešto malo počeo rasti, mislim i vrijeme mu je konačno! Strahova općenito nemam, tako da mogu reć da sam poprilično opuštena u ovoj trudnoći. Odlučila sam zato i raditi do kraja, odnosno do 30 tjedna, ako bi naravno i tada bilo sve ok. Meni isto cike ne boel više hvala Bogu, jer je ono na samom početku bilo grozno! Znam da bi po noći kad bi se išla okrenut u krevetu skoro zajecala koliko su me bolile! Sad je u biti najljepše!

• Babuska03
    17. Siječanj 2017. 12:13

Ja sam 15+2 :) Trbuh mi se posebno vidi navečer, onda mi se čini čak i većim nego po ovim fotkama iz covermagazina, al preko dana je - taman. :)
    Sad kad se osjećam fizički bolje, gotovo da nemam nikakvih ozbiljnijih strahova. Više me panika onoga što će doći kasnije u tzv. četvrtom tromjesečju, odnosno u prva tri mjeseca djetetovog života. :)
    Trenutno stvarno mislim da vrijedi pravilo ako se mama osjeća dobro i beba je dobro. Strahovima i panikama samo prenosimo nervozu bebi, a time joj činimo gore. Valja samo disati i brijati kako je sve sjajno. :)

17. Siječanj 2017. 12:20

Ja opet nisam imala osjetljive grudi kako to zna biti vecini, niti su me bolile ni nista a od 21tt pa nadalje to je strasno, em imam iscjedak iz grudi em me peku bradavice toliko da nekad ne smijem ni dirnut ako se tusiram npr.. a grudi ovako kao cijele mi i dalje nisu posebno osjetljive..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Elen
    17. Siječanj 2017. 12:26

opa curke,sve smo tu negdje u dan :)))) pocela sam navecer prakticirati samo musle s jogurtom i vocem,ili corfleks s mlijekom,lakse pada i na probavu a ne osjecam se onako zategnuto i napuhnuto kao kad veceram konkretno. sinoc sam uocila onu trudnicku crtu od pipi prema pupku pa mi se bilo milo  hahah . a i tam oko 21 h mi nesto pocelo zuljati u gornjem dijelu stomaka,osjetila sam neki pomak a i dragi mi se zakunio da je osjetio ko mali ,,udarac,,iako to nije udarac naravno,tako da pocelo je poceloooo :) :) :)

Bebusko@2017
    17. Siječanj 2017. 12:30

Kako slatki trbuscic u Cover-u... 
    Mi smo 16+3 a trbuh negdje ko u Cover-u 22tt.Ali moj trbuh je nekako spusten ,ima ga u gornjem dijelu al je bas izbocen u donjem 
    A jos cu vidit za jastuk ,nije mi nesto hitno 

Bebusko@2017
    17. Siječanj 2017. 12:33

Svaka cast za tablicu 
    25.6. mi je godisnjica braka bit ce "u gustoooo"  

• Babuska03
    17. Siječanj 2017. 12:33

Da, Elen, bebe račićiii! Kažu da se mame beba rakova nagledaju puno suza. :o :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.