meni su cike narasle za jedno br i pol,ne bole vise ko prije.mucnina nisam ni imala.Danas sa 15,5 tj se osjecam dobro,al strahova ima uvijek.tako ce i biti sve dok ne rodimo.taman sam se nekidan opustila da bih juce saznala za glupu ureaplazmu,i tako vjecno nesto . meni se lijepo vec zaoblio trbuscic, a Vama cure?
Ja sam 15+4:-), ja i ti Elen u dan razlike. Je se uopće ne osjećam trudno, stomak mi je tek sada nešto malo počeo rasti, mislim i vrijeme mu je konačno! Strahova općenito nemam, tako da mogu reć da sam poprilično opuštena u ovoj trudnoći. Odlučila sam zato i raditi do kraja, odnosno do 30 tjedna, ako bi naravno i tada bilo sve ok. Meni isto cike ne boel više hvala Bogu, jer je ono na samom početku bilo grozno! Znam da bi po noći kad bi se išla okrenut u krevetu skoro zajecala koliko su me bolile! Sad je u biti najljepše!
Ja sam 15+2 :) Trbuh mi se posebno vidi navečer, onda mi se čini čak i većim nego po ovim fotkama iz covermagazina, al preko dana je - taman. :)
Sad kad se osjećam fizički bolje, gotovo da nemam nikakvih ozbiljnijih strahova. Više me panika onoga što će doći kasnije u tzv. četvrtom tromjesečju, odnosno u prva tri mjeseca djetetovog života. :)
Trenutno stvarno mislim da vrijedi pravilo ako se mama osjeća dobro i beba je dobro. Strahovima i panikama samo prenosimo nervozu bebi, a time joj činimo gore. Valja samo disati i brijati kako je sve sjajno. :)
Ja opet nisam imala osjetljive grudi kako to zna biti vecini, niti su me bolile ni nista a od 21tt pa nadalje to je strasno, em imam iscjedak iz grudi em me peku bradavice toliko da nekad ne smijem ni dirnut ako se tusiram npr.. a grudi ovako kao cijele mi i dalje nisu posebno osjetljive..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
opa curke,sve smo tu negdje u dan :)))) pocela sam navecer prakticirati samo musle s jogurtom i vocem,ili corfleks s mlijekom,lakse pada i na probavu a ne osjecam se onako zategnuto i napuhnuto kao kad veceram konkretno. sinoc sam uocila onu trudnicku crtu od pipi prema pupku pa mi se bilo milo hahah . a i tam oko 21 h mi nesto pocelo zuljati u gornjem dijelu stomaka,osjetila sam neki pomak a i dragi mi se zakunio da je osjetio ko mali ,,udarac,,iako to nije udarac naravno,tako da pocelo je poceloooo :) :) :)
Kako slatki trbuscic u Cover-u...
Mi smo 16+3 a trbuh negdje ko u Cover-u 22tt.Ali moj trbuh je nekako spusten ,ima ga u gornjem dijelu al je bas izbocen u donjem
A jos cu vidit za jastuk ,nije mi nesto hitno
Svaka cast za tablicu
25.6. mi je godisnjica braka bit ce "u gustoooo"
Da, Elen, bebe račićiii! Kažu da se mame beba rakova nagledaju puno suza. :o :D
Sortiraj odgovore
Najstariji