Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    17. Siječanj 2017. 09:51

Hahah bas je godina nasih muzeva..jucer sam mu rekla tebi je sad sigurno srce ko kuca veliko hahah...mislim da za sve muzeve vrijedi ovako: ma meni je isto svejedno sto ce bit bitno da bude zivo i zdravo,al nek bude prvo pa musko 😂😂😂😂
    Stvarno nas ima puno 😊 
    Pandice znas da sam i ja razmisljala al sam ubrzo odustala od ideje kupovanja tog jastuka 😆😆 ajde bude nam i obican posluzio..

17. Siječanj 2017. 10:15

Mi smo bas neki dan imali goste pa smo zezali kako muski uvijek kazu ma mora bit sin ovo ono i onda kad dode curica onda joooj tatina princeza najdraza haha svi su oni takvi :D :D 

e pa da, mi smo to bile komentirale i iskreno od onda kad sam pocela koristit taj obican jastuk ni ne razmisljam o tom banana..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    17. Siječanj 2017. 10:30

Hahah da da..al poslije (kod vecine) kad imaju i sina i kcer nekako su vise curicama privrzeni pa bas bude tatina curica..hahah 😆😆
    Ma da bzvz kupovat ak ne treba..iako mi jos ne treba ni obican za spavanje,al bude za koji mjesec hahah..

Maja 3
    17. Siječanj 2017. 10:33

Vidim da je prica o jastucima,samo da znate,mene u prvoj trudnoci spasio. Tamo negdje od 6 mj nema vise tog jastuka koji bi pomogao da se namjestis-bar je neni tako bilo. I kupil sam ga u kauflandu za nekih 60-tak kn..a posluzio mi odlicno..pa popratite akcije..uvijek ih negdje bude..netreba kupovat onaj za 250 kn.

17. Siječanj 2017. 10:47

Maslačak eto vidis, tebi je pomogao :) a ja sam ti evo 23tt to je taman pocetak 6mj i trbuh maltene ni nemam jos tako da jos uvijek spavam kao beba :D

Martinaa94
    17. Siječanj 2017. 11:12

Pozz, moj termin je 21.7. ali poszo su blizanci kazi da racunam mjesec dana prijepa je to onda 21.6., vidim da ste pricale o deckima, hahah, kod mene je jedan sigurno decko a drugi najvjerojatnije decko 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

17. Siječanj 2017. 11:35

Lagertha sad sam bas isla malo pogledati slikice trbuha po tjednima. Iskreno, moj trbuh nije ni priblizno kako pokazuju za 23tt, moj vise izgleda kao oko 17tt, a bebac 30cm i 600g, nekad mi muz zna rec pa gdje tebi stane ta beba u tako mali trbuh :D 

evo ovdje sam gledala slike 

http://covermagazin.com/fotografije-tijela-u-trudnoci.php

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.