Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    16. Siječanj 2017. 17:30

Evo i mene :D termin je 8.8, a za spol je još prerano :D

Eloa
    16. Siječanj 2017. 17:31

Lagherta, tablica je super...Oo, za sad samo dečki ;)
    Kad smo kod tableta, ja sam nakon folne kupila natural wealth prenatal i za sad sam zadovoljna njima. Ne planiram ništa drugo uzimati....

Me+mybaby
    16. Siječanj 2017. 20:14

Ja sam 2 dana bila bez mucnina i povracanja i vec sam se poveselila, kad ono eto ih nazad nakon rucka danas 
    Od tableta pijem centravit prenatal i pasu mi jedino sto mislim da mi jos malo poticu apetit. Prije sam pila pregnazon, ali sam uzasno povracala od njih i imala zatvor. 
    Sad se idem urediti za sutra za pregled 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Bebusko@2017
    16. Siječanj 2017. 21:00

2.7.  
    Ja sam jos na elevit-u ,pase mi skroz! 
    Cure sta kazete na trudnicki jastuk ? JA BI GAAAA 
    Samo me brine kako se muz odreagirat   
    Salim se ne brine me 
    Danas sam vidila mamino zlatoooooo 
    Nisam pitala za spol hihihih  

Mamicaaa
    16. Siječanj 2017. 21:20

Lagertha nam je bila vrijedna i napravila tablicu,hvala tiii 😊😊

Par puta me po noci probudio takav grc u nozi,prvi put sam se prepala i onako iz sna pocela jaukat aaaa boliii,dragi je bio u boravku gledao tv jadan se prepao i dotrcao da vidi sta je sa mnom hahah...al sam citala da je to zbog nedostatka magnezija tako da sigurno pomaze..tako da mi koje jos nismo pocele piti magnezij trebale bi poceti jer ima puno stvari u kojima pomaze...jos pijem elevit,vise ne svaki dan nego tu i tamo,al magnezij i kalcij cu pocet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.