Lagertha meni je 16.5. i decko je :) bilo bi fora da si ti predvidjela pa da stvarno rodim 13. haha
ovo za spavanje sam i mislila da je tako nekako, ne treba vjerovati svemu sto procitas.. eh da, al kad mi trudnice cim nesto lose procitamo odmah se brinemo..
sto se tice sumecih pila sam ih do nedavno, magnezij. Imala sam kao neke trnce kroz noge i povremene grceve pa mi je dragi kupio, popila sam jednu onu tubu i poslije vise nisam kupila, iako bi mogla sad kad ste vec spomenule :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Evo i mene nakon duljeg vremena. Nije da ne pratim, ali nekako nikako se uključiti u razgovor i napisati štogod. Odlično za tablicu...evo ja šaljem podatak za 5.08. Mi smo bili danas na kontroli. 11+2...maše rukicama, mrda nožicama. Veliki je skoro 5 cm. Mjerila je nuhalni 0.8mm, a koliko čitam i to je ok. Bila sam malo u iščekivanju nakon svih onih nevolja na početku... Pa kad dodam svoje godine...37...a prva beba. Nadam se da se sada možemo malo opustiti. Čestitam svim novim curama, neka nas bude još više.
Pozdrav!!
Navikla sam spavat na trbuhu,tog sam se odrekla pa zaspem na boku,al fali mi spavanje na trbuhu tako nekako naljljepse zaspem hehe..
Razmisljala sam i ja o kupnji sumecih tabletamagnezija i kalcija jer su super za trudnice..cak sam cula da navodno mg pomaze kod onih koji se muce sa probavom,da navecer ak nemozes zaspat popijes 2magnezija i da pomaze,da pomaze kod zatezanja trbuha..eto a sad koliko je to istina
Curee ja bila na pregledu i rekao je gin da je sve u redu,sve super i napokon saznala sto je!!! Deckooo jeeee!!!!🤗🤗🤗🤗🤗🤗
E sad s obzirom da ne razumjem dobro njemacki msm da mi je rekao da nisam 20+5 neg 19+5..al ostavio je datum poroda 31.5
Evo osvježila sam tablicu. HAHAHA prva 3, sve momci
Pandica1510 16.5.2017. D
Lagertha 20.5.2017. D
Mamicaaa 31.5.2017. D
Ofnica 1.6.2017.
mamika3 3.6.2017.
Tasana 12.6.2017.
Me+mybaby 29.6.2017.
KFK 30.6.2017.
Bebusko@2017 1.7.2017.
Eloa 5.7.2017.
blu5 8.7.2017.
Babuska03 9.7.2017.
Elen 13.7.2017.
Faustina 18.7.2017.
Pinkica93 26.7.2017.
LittleG 5.8.2017.
Sundi 11.8.2017.
Moj termin je 12.7. U srijedu se opet idemo gledat i znam da je još rano (bit će 15+1) al nekak se nadam da će se vidjet kaj je hihihihi
Svaka cast na tablici!!! 😊
Meni je dr napomenula kako joj izgleda da ima nesto medju nogama, al kako je rano (14.tjedan bio), pricekat cemo jos.😊
Ja za sad nista dodatno ne pijem nakon folne. Doduse, pijem d3 kapi radi hashimota svog... A Mg ne mogu zamisliti trenutno radi izmucenog zeluca. Stalno povracam. Sve cekam da stane, ali nikako 😣... No, bit ce bolje! A samo nek je beba dobro 😇😇😇😇😇.
babuška03 hahaha,sad mi je lakse jer sam i ja na tankim ,u prosjeku si oko 7 rasporedim s obzirom da neke niti dovrsim .al ful dobro ovo s mjerenjem :D :)
jA sam skuzila kad sam popila tubicu ovog sumeceg magnezija da mi se smirio sindrom nemirnih nogica prije spavanja.to inace zna bit pakao dok ne zaspiš,em boli,trne,peče,smeta ,nemos se nikako namjestiti jaoo..tako da cu kombinirat ovaj magnezij svaki put s necim drugim,ima jos multivitamin i vitamin c.
Meni je sljedeći tjedan pregled, trebala bi saznati spol. Sad kad i meni bude dečko:-)))))) Ja samo Elebaby pijem, ništa uz to.
Sortiraj odgovore
Najstariji