Jutro cure!
Dobrodošle nove cure, popunjavamo se, juhuhuhuhu!
Imala sam šta i čitat, baš ste bile vrijedne i to me veseli:-) Ja isto jedem sve, bez obzira, tako sam se ponašala i u prve dvije trudnoće i sve je bilo ok. Što se pušenja tiče, ja sam isto pušač, i smanjila sam dosta, ali nisam prestala...Ja sam neki dan bila na hitnoj baš radi tih probadanja i konstantne boli u predjelu maternice. Na kraju sve ok s plodom, neka blaža urinarna infekcija, ali baš mi nije bio drag taj osjećaj..Ne znam tko je pričao o boli na porodu, ali sve je to individualno. Svatko ima drugačiji prag tolerancije boli, ali svakoga definitivno boli! E sad, jedino možeš biti sreće pa da kraće traje, ali ja sam recimo na prvom porodu došla u bolnicu u 11 navečer, trudovi intenzivni od 03 ujutro. Tek u 8 ujutro su me stavili u boks i spojili na drip, rodila u 14 h. Dobila epiduralnu doslovno sat p rije nego što sam rodila, a babica mi nije vjerovala da imam tolike trudove jer je rekla da se ne ponašam kao žena koju toliko puno boli. Dakle, očekuje vikanje i bacanje ili ne znam šta.Ne treba gubit snagu na vrištanje, nego se stvarno skoncentrirat na disanje, i preporučujem trudnički tečaj, pomogne. Što se tiče drugog poroda, kraće je trajalo ali mi se čini da je bol bila intenzivnija, a i beba veća. Svakako, sve to prođe, sreća je preogromna, a da je toliko neizdrživo pa nitko valjda ne bi imao više od jednog djeteta, iako sam nakon prvog poroda bila čvrsto uvjerena da više nikada neću rodit, kad sad evo treći put:-)
Pozdrav cure :)
koliko sam uspjela pohvatati imamo jos novih juhuu :)
citam i nekako si razmisljam kako svi uvijek kazu da je svaka trudnica posebna na svoj nacin po promjenama, osjecajima.... a zapravo nas sve nekako muce iste sumnje i brige kad malo bolje pogledas ;)
nisam imala problema sa migrenama ali me muci nesto drugo. Poza za spavanje. Oduvijek sam spavala na trbuhu i odkako sam trudna odmah sam se ucila da spavam na boku i evo uspijevalo mi je sve do nedavno. Nemam nikakvih problema sa budenjem i nesanicom ali u zadnje vrijeme se tokom noci okrenem na leda i tako spavam do jutra. Muci me zapravo sto sam citala po nekim drugim forumima da se ne preporucuje u trudnoci spavati na ledima, da to bebi ne valja itd.. sto vi kazete??
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Kad ti to bebi ne bude valjalo, ne boj se, dat ce ti ona do znanja:-) To počne smetati već u malo većoj trudnoći, ali sada možeš spavat kako god ti odgovara. Ja sam isto navikla spavat na trbuhu, sad naravno više ne spavam, ali zaspem i na leđima i na boku, kako god. Za sada ništa ne smeta
Hej cure. Evo ja sam odvojila malo vremena pa sam napravila tablicu. Ako sam nekome upisala krivo neka mi javi. Također sam zaboravila pogledati spol, pa mi i to javite.
Pandica1510 13.5.2017.
Lagertha 20.5.2017. D
Ofnica 1.6.2017.
Tasana 12.6.2017.
KFK 30.6.2017.
Bebusko@2017 1.7.2017.
Me+mybaby 1.7.2017.
Eloa 5.7.2017.
Elen 8.7.2017.
Babuska03 9.7.2017.
Faustina 18.7.2017.
Pinkica93 26.7.2017.
Anjaaa ?
bigica ?
blu5 ?
Carmen012 ?
Lalla1212 ?
m@m@ ?
Mamicaaa ?
mamika3 ?
Maslacak31 ?
Petra178 ?
Sundi ?
Meni je 29.06. A nadam se da sutra javim spol
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ciao cure! Meni su napisali termin 13.7 … ev danas dobila nalaze, izolirana mi ureaplazma 10/5 pa sam suze lila. Fala bogu gin.me utjesila , rekla je samo da oni to ne vole al da nije to smak svijeta. I nesto gljivica pa mi dala i vaginalete. Ajde jos koja nek me utjesi ak ste budne i radne :) ja cu spol znat krajem mjeseca. Danas sam 15+4
Ps. Dal pijete kakve sumece vitamine? Ja dns kupila magnezij i kalcij, u lidla, po 5 kn su pa osim elebaby popim casu ovih sumecih.
Sortiraj odgovore
Najstariji