Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    16. Siječanj 2017. 09:03

Jutro cure!
    Dobrodošle nove cure, popunjavamo se, juhuhuhuhu!
    Imala sam šta i čitat, baš ste bile vrijedne i to me veseli:-) Ja isto jedem sve, bez obzira, tako sam se ponašala i u prve dvije trudnoće i sve je bilo ok. Što se pušenja tiče, ja sam isto pušač, i smanjila sam dosta, ali nisam prestala...Ja sam neki dan bila na hitnoj baš radi tih probadanja i konstantne boli u predjelu maternice. Na kraju sve ok s plodom, neka blaža urinarna infekcija, ali baš mi nije bio drag taj osjećaj..Ne znam tko je pričao o boli na porodu, ali sve je to individualno. Svatko ima drugačiji prag tolerancije boli, ali svakoga definitivno boli! E sad, jedino možeš biti sreće pa da kraće traje, ali ja sam recimo na prvom porodu došla u bolnicu u 11 navečer, trudovi intenzivni od 03 ujutro. Tek u 8 ujutro su me stavili u boks i spojili na drip, rodila u 14 h. Dobila epiduralnu doslovno sat p rije nego što sam rodila, a babica mi nije vjerovala da imam tolike trudove jer je rekla da se ne ponašam kao žena koju toliko puno boli. Dakle, očekuje vikanje i bacanje ili ne znam šta.Ne treba gubit snagu na vrištanje, nego se stvarno skoncentrirat na disanje, i preporučujem trudnički tečaj, pomogne. Što se tiče drugog poroda, kraće je trajalo ali mi se čini da je bol bila intenzivnija, a i beba veća. Svakako, sve to prođe, sreća je preogromna, a da je toliko neizdrživo pa nitko valjda ne bi imao više od jednog djeteta, iako sam nakon prvog poroda bila čvrsto uvjerena da više nikada neću rodit, kad sad evo treći put:-)

16. Siječanj 2017. 11:17

Pozdrav cure :)

koliko sam uspjela pohvatati imamo jos novih juhuu :)
    citam i nekako si razmisljam kako svi uvijek kazu da je svaka trudnica posebna na svoj nacin po promjenama, osjecajima.... a zapravo nas sve nekako muce iste sumnje i brige kad malo bolje pogledas ;)

nisam imala problema sa migrenama ali me muci nesto drugo. Poza za spavanje. Oduvijek sam spavala na trbuhu i odkako sam trudna odmah sam se ucila da spavam na boku i evo uspijevalo mi je sve do nedavno. Nemam nikakvih problema sa budenjem i nesanicom ali u zadnje vrijeme se tokom noci okrenem na leda i tako spavam do jutra. Muci me zapravo sto sam citala po nekim drugim forumima da se ne preporucuje u trudnoci spavati na ledima, da to bebi ne valja itd.. sto vi kazete??

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    16. Siječanj 2017. 11:41

Kad ti to bebi ne bude valjalo, ne boj se, dat ce ti ona do znanja:-) To počne smetati već u malo većoj trudnoći, ali sada možeš spavat kako god ti odgovara. Ja sam isto navikla spavat na trbuhu, sad naravno više ne spavam, ali zaspem i na leđima i na boku, kako god. Za sada ništa ne smeta

16. Siječanj 2017. 11:55

Hej cure. Evo ja sam odvojila malo vremena pa sam napravila tablicu. Ako sam nekome upisala krivo neka mi javi. Također sam zaboravila pogledati spol, pa mi i to javite.

Pandica1510           13.5.2017.
    Lagertha                  20.5.2017.          D
    Ofnica                      1.6.2017.
    Tasana                     12.6.2017.
    KFK                          30.6.2017.
    Bebusko@2017        1.7.2017.
    Me+mybaby              1.7.2017.
    Eloa                           5.7.2017.
    Elen                           8.7.2017.
    Babuska03                9.7.2017.
    Faustina                    18.7.2017.
    Pinkica93                  26.7.2017.
    Anjaaa ?
    bigica ?
    blu5         ?
    Carmen012 ?
    Lalla1212 ?
    m@m@ ?
    Mamicaaa ?
    mamika3 ?
    Maslacak31 ?
    Petra178         ?
    Sundi ?

• blu5
    16. Siječanj 2017. 11:58

Ma bravo!!!Meni je 08.07.2017.

Me+mybaby
    16. Siječanj 2017. 12:04

Meni je 29.06. A nadam se da sutra javim spol 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Elen
    16. Siječanj 2017. 12:25

Ciao cure! Meni su napisali termin 13.7 … ev danas dobila nalaze, izolirana mi ureaplazma 10/5 pa sam suze lila. Fala bogu gin.me utjesila , rekla je samo da oni to ne vole al da nije to smak svijeta. I nesto gljivica pa mi dala i vaginalete. Ajde jos koja nek me utjesi ak ste budne i radne :) ja cu spol znat krajem mjeseca. Danas sam 15+4

Elen
    16. Siječanj 2017. 12:29

Ps. Dal pijete kakve sumece vitamine? Ja dns kupila magnezij i kalcij, u lidla, po 5 kn su pa osim elebaby popim casu ovih sumecih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.