Od tih beštija, u prošloj trudnoći sam imala streptokok u urinu i liječila sam ga cijelu trudnoću, pa sam na porodu dobila bocu penicilina da se beba ne bi zarazila. Šta se UZV tiče, možeš biti mirna, neće ti to ništa štetiti bebi ne boj se. Ja još nisam saznala spol, sad sa 14+6, pa mislim da ću na sljedećem pregledu kad ću bit 16+5.Ja isto Maslacak nemam n ikakav osjećaj, al u biti imam i sina i kćer, pa šta bude, iako potajno priželjkujem curicu još jednu. Nekako je lakše sa curicama čini mi se.
Nove cure dobro nam dosle!
Ja sam sad 20tt i nadam se da cu u ponedjeljak saznati sto je!
I svaki put mi gin radi ultrazvuk i to ne steti bebici jer da steti nebi ga radio svaki put...
Kao sto maslacak kaze htjet ces sto cesce uzv da vidis svoju bebicu..ja jedva cekam preglede da vidim bebicu
I slazem se da neki put vise stete nego koristi od interneta a veci dio toga nije istina sto se pise na internetu..meni su rekli da sto manje citam gluposti po internetu da se bzvz ne uzrujavam...
Eloa, bas si svasta prosla vec.. drago mi je da sada sve ok, jake su te nase bebe, samo naprijed :))
ja sam spol saznala u 18tt i decko je. Jel ti imas nekih zelja koji spol ocekujes ili? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ma nije puno teže, ali nekako mi se čini da curice sve brže upijaju i nauče:-) Pa naravno, to i znamo:-) Ma to je sve individualno, meni je bilo puno lakše s njom, počevši od spavanja, hranjenja, pa sve ostalo
Možda će moj sinek biti drugačiji Ali kakav god bude mi ćemo ga voljeti
Sortiraj odgovore
Najstariji