Anjaaa super, čestitam na srčeku :-)
Što se tiće snova..ja se srušim u krevet u 20..onda se probudim oko 1 totalno znojna u bunilu al ne sječam se kaj sanjam...i onda opet nastavim do 5 ujutro spavat..
Sve neki čudan tajming :-)
Jutro cure :)
Anja super :) sad opusteno i uzivanje u trudnoci :D
Mene zanima jedna stvar ako netko ima iskustva. Sljedeći put Ce mi gin radi test na onaj trudnicki secer. Zanimalo me nesto vise o tome pa sam citala po internetu i moram reci da sam se dobro prepala :( zene su to komentirale kao najgore moguće iskustvo te da je većina njih povracala kad bi popila glukozu pa nisu mogli ni obaviti testiranje.
Sta je to tako strasno??
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Dobro jutro! Mene je jutros kad sam se probudila jako bolio trbuh (dolje desno nisko) i križa. Nisam mogla ustati ni ici na posao, dosla sam tek oko 9 kad mi se smirilo. Sad je bolje :)
Pandice,mamika ti je sve napisala...mene su isto s tim plasili u prvoj trudnoci,na kraju mi bilo ok..popila sve na eks,nikakvo povracanje ni nista. I otisla sam s muzem na kavu u kafic u blizini. On kavu pio,ja popila pola case obicne vode. Ali da,uzmi si nesto da mozes pojest odmah iza tog. Mene jedino glad ubijala.
Teta,nadam se da je vec sve proslo i da te nista vise ne boli.
Nove curke dobrodosle!
I mislila sam da pretjeruju. Vjerujem da nije ugodno tako nesto popit ali sumnjam da je bas nepodnosljivo kako kazu. Hvala vam cure na ohrabrenju :D Necu puno lutat da mi stvarno ne bi pozlilo kad popijem, ici ce muz sa mnom pa ce mi brzo proci vrijeme.
Jedino sto sam primjetila kod vas svih sto ste pisale postupak toga. Meni gin uopce nije dala takva uputstva. Narucila me u 10 i 15 i rekla da ujutro kad se probudim normalno doruckujem ono sto i inace jedem i kad dodem tamo da ce mi izvadit krv, dat da popijem to i onda nakon pola sata opet vadit krv i to je to.. Naravno da necu jesti ujutro nesto slatko ali mislila sam mozda neki tost i jaje..
Bas cudno da se toliko razlikuje testiranje..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Bokic, ja sam neku noc sanjala da sam krvarila dolje.. kakva nocna mora, uzas. Sad se bojim da ne izgubim bebu
Sortiraj odgovore
Najstariji