Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mici_0555
    02. Siječanj 2017. 09:15

Cure, sretna nova puno zdravlja vama i vašim obiteljima...nek sve ljetne bebe budu zdrave :-)

• kookoo30
    02. Siječanj 2017. 09:21

Sretna Nova godina cure!!! :)

Mi smo u iscekivanju slijedeceg UV, krajem tjedna najvjerojatnije. Citam vas svaki dan, ali nekako ste skoro pa sve u visokoj trudnoci i vec osjetite pokrete beba, a mi jos na pocetku, pa preskacem javljanja. I ja sam se udebljala, ne znam koliko i znam da je rano za kile, ali kao da same dolaze :) Nisam puno , mozda 2 kg, ali ih osjetim kao da je 100. I trbuh mi je vise manje isti, ali je tvrd. Mazem se s cim god stignem, jer nastavim li ovako, popucati cu cijela :) S cime se vi mazete? Mazete li se uopce?
    I ja sam na elevitu - mene je moja gin samo pitala na zadnjem pregledu pijem li folnu i rekla sam da da, ali cu jos o tome popricati s njom na slijedecem pregledu. Jeste vi imale mucnine i ako da, kad su vam pocele? Danas sam 7+3, nemam ni mucnine ni nista specificno :)

02. Siječanj 2017. 09:29

kookoo30, svakako nam se javi nakon pregleda :) samo se ti nama javljaj bez obzira na tjedan t, vidis da se tu o svemu prica :D 
    ja se jos ne mazem nicim ali planiram poceti ovih dana dok vidim sta je najbolje da kupim jer osjetim da me pocinje svrbiti trbuh.
    ja isto tako u pocetku uopce nisam imala mucnine, skitala sam, vozikala se autom, busom, avionom. Onda tamo negdje oko 14tt su mi malo pocele mucnine ali ne povracanje vec mi je samo bilo muka onako i bila sam bezvoljna. Od 16 do negdje 18tt sam par puta povracala i to je to. Poslije 18tt proslo i to i evo sad mi je ok :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Sundi
    02. Siječanj 2017. 09:34

Bok Curke,
    sve najbolje u novoj godini .

Sundi
    02. Siječanj 2017. 14:25

Curke kad ste vi na poslu rekle da ste trudne?
    Mislim ne bi htjela prerano reci. Ali ne bi htjela ne biti fer i ne reci na vrijeme da si mogu organizirati posao bez mene. Inace radim kao inzinjer dosta putujem i tak.

• blu5
    02. Siječanj 2017. 14:31

Ja sam šefici rekla odmah. Al s obzirom da sam nekako odlučila radit i ne ići na komplikacije, nije ni bitno, mogla sam i kasnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.