Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matie89
    29. Kolovoz 2017. 21:50

Maslacak31

Roza cestitam!
    Anjaaa,navijam za to da krene samo danas!
    Mici,mozda i ti do cetvrtka rodis!
    Jel nam jos ko ostao?

Jos Anja, Mici I ja :) samo se meni nista ne dogadja :)) 

Sretno Anja u svakom slucaju, nadam se da krene samo veceras, da ne moras na indukciju!! Upoznat ces svoju buhtlicu brzo :D

30. Kolovoz 2017. 08:16

Anja zašto spasmex?
    Meni su to davali da mi kontrakcije prestanu ...🤔🤔

• Anjaaa
    30. Kolovoz 2017. 08:47

Valentina da mi potakne trudove ako su pravi ili ih prekine ako su lazni.
    Evo jutros mi stavilli gel, posto se nista nije događalo tijekom noci, nito sam se otvorila od jucer. Poceli neki trudovi pa cemo vidit :)

Sundi
    30. Kolovoz 2017. 12:58

Curke cstitam puuno pusa. Anja drzi se pa mora van vec nekak.

Tamara..
    30. Kolovoz 2017. 14:03

Roza cestitke na bebacu i zelim vam brzi oporavak..  Joj bas je grozno kada ne mozes svoje djete podignuti...  Anja je do sada nadam se rodila 😇..  Ostale curke također zelim da se lijepo naspavate i nazivate dok ne rodite..  Joj meni malo u fali trudnoca,  ja sam blesava bila nakon 39 tjedna mi se nije dala ici roditi  bas sam bila ljuta sto sam morala biti h bolnici,  a bila prepuna energije 

• Anjaaa
    30. Kolovoz 2017. 19:26

Rodila saaam! konacno, nakon veeelike muke ali barem nije dugo trajalo. U 13:45, 3400 g i 50 cm Doria. Sikimo stalno. Javim detalje kad stignem

Matie89
    30. Kolovoz 2017. 19:59

Anjaaa

Rodila saaam! konacno, nakon veeelike muke ali barem nije dugo trajalo. U 13:45, 3400 g i 50 cm Doria. Sikimo stalno. Javim detalje kad stignem

Cestitaaaaaaam!!!! :)))) Uzivajte sada :)

Maja 3
    30. Kolovoz 2017. 20:34

Anjaaa,cestitam! Mazite se sad..i papajte

LittleG
    31. Kolovoz 2017. 00:58

Čestitam Anjaaa od srca. 

• Anjaaa
    31. Kolovoz 2017. 09:59

Hvala vam! Matie i Mici kako ste vi? :)
    Mene sve boli, kao da sam prosla najgoru fizicku torturu, dan nakon poroda je najgore. Mucimo se s pravilnim hvatom ali inace beba sisa i bljucka :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.