Klara čestitam! Kod mene ništa novo, svaku večer lažnjaci, trbuh tvrd i još veći al pravih trudova nema.
Nekad si mislim ajde više...a nekad me prpa pa mi ok ovo čekanje...
U četvrtak sam opet u TA..sad prošlo već 8 dana od ispadanja čepa...
Klara čestitam! Kod mene ništa novo, svaku večer lažnjaci, trbuh tvrd i još veći al pravih trudova nema.
Nekad si mislim ajde više…a nekad me prpa pa mi ok ovo čekanje…
U četvrtak sam opet u TA..sad prošlo već 8 dana od ispadanja čepa…
Drzim fige da bude cim prije! 😊
Evo mene opet u bolnici, ctg nije bas dobar. Otvorena 2 prsta, dali mi par kapi dripa da vide kako ce beba reagirat i dal cu dobit trudove. Trudove svoje sad imam, bez dripa na 10-15 min, sad cemo vidit dal ce se nastavit.. Luda sam, ne znam sta da mislim. Doktor me umirio da je sve ok, da beba ima takav svoj ritam.. Samo zelim da ovo sve zavrsi, a ne da se ovo oduzi unedogled.. Bas me deprimira ovaj boravak u bolnici
Evo mene opet u bolnici, ctg nije bas dobar. Otvorena 2 prsta, dali mi par kapi dripa da vide kako ce beba reagirat i dal cu dobit trudove. Trudove svoje sad imam, bez dripa na 10-15 min, sad cemo vidit dal ce se nastavit.. Luda sam, ne znam sta da mislim. Doktor me umirio da je sve ok, da beba ima takav svoj ritam.. Samo zelim da ovo sve zavrsi, a ne da se ovo oduzi unedogled.. Bas me deprimira ovaj boravak u bolnici
Drzi se Anja, bit ce sve dobro :)
Cure kakvo je danas stanje kod vas? Ja imam kontrakcije kroz cijeli dan, sad sve cesce. Tu i tamo bude neka dosta jaka. Mjenjam polozaje ali ne prestaje. Nisam sigurna da su pravi trudovi jer mi se cine preslabi. Nastavit cu pratit pa cemo vidit
Mozda nesto lagano pocinje :)
Kod mene nikakvih novosti, stomak mi se cesto zgrci, po neki put zaboli nisko, ali to je to. Sutra imam pregled kod ginekologa pa cu vidjeti stanje.
Mici kod tebe ista?
Gala, zvuci da je vama super :) sretno s dojenjem I ragadama, citala sam da nastaju najcesce zbog pogresnog hvata, nadam se da ce biti bolje s vremenom.
Oooo sestro po riganju,dogurala ti i do kraja!!! Svu srecu ti zelim u nadolazecem porodu i da uzivas u svojoj bebolinici 😘
Hahaha, da smo bar sestre po necem ljepsem :D jesam, na kraju sam, hvala na lijepim zeljama :) nadam se da vama ide dobro I da je sjecanje na riganje zakopano duboko duboko
Dosla vidjet jel se Anjaaa javila.
Vjerojatno se vec mazi sa svojom strucom.
Hvala na brizi cure :) nema nis novo kod mene, trudići su tu ali toliko slabi da sam uspjela i odspavat malo, obavila jos jedan ctg i to je to. Cekam da me posalju kod doktora ali mislim da nis od toga do sutra. Samo zelim da trudovi krenu i da s bebom bude sve ok i da se sto prije vratimo doma. Malom je tesko bez mene pa me to jos brine
Mi s pregleda. Apsolutno nista se ne desava, cerviks visoko, skroz zatvorena, nista trudova. Ostat cu ja zadnja sama na ovoj temi :((
Drzi se Anja, nadam se da ce krenuti brzo
Joj Anja suosjećam se sa tobom.. Tako su mene ostavili... Ali mene to nije brinulo jer sam znala da je moja beba spavalica i da je ok.. Svaka beba ima svoj ritam.. Par puta su me htjeli ostaviti u bolnici zbog toga ali bi se uspio razbuditi u zadnji cas... Skoro sam i na carskom završila zbog toga... Joj drago mi je sto imas svoje trudove ali mi je zao sto ne mozes to proci kod kuće... Ja sam se osjećala kao u zatvoru koda me je netko kaznio sto sam trudna.. Želim ti puno sreće i neka bude sve brzo gotovo
Sortiraj odgovore
Najstariji