Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mojabebica
    25. Kolovoz 2017. 14:03

Curke... Ja rodila 😀 23. oko 8 navečer došla u bolnicu,otvorena 5 cm. Dali mi klistir,tuširanje pa u box. Za par sati sam se potpuno otvorila al se beba nje spustila. Nakraju su me porodili u 6 ujutro i to su mi 3 babice skakale po trbuhu i naravno rezali. Mislim da je moglo i bez toga al su me htjeli poroditi dok ne dođe jutarnja smjena😕 tak da nemam baš neko pozitivno iskustvo s poroda 😣 pusa svima😘

Sundi
    25. Kolovoz 2017. 14:28

gala_28

Sundi

Hej zene kak ide. Evo mi smo doma. Dojimo se dojimo i dojimo. Imam ravne bradavice pa imam cjeli cirkus kolorado od masiranja do izdajalice..

Tu sii! :-)
    Kako je Mare?
    Nadam se da polako napredujete sa dojenjem :-) evo ja sam dobila danas povrsinsku regadicu i nadam se da cemo ostati na tome. Stalno se pipam paranoicna da imam kvrgice,vise ni sama.ne znam ali mali je barem poceo jesti. Koju izdajalicu si uzela?

Uzela sam tomme tippe ali ne bi preporucila. Ugl dobila sam i temperaturu patronazna me poterala na hitnu u petrovu pa sad cekam nalaze.. vjerojatno antibiotik.. a dojenje cemo vidjet kad dodu nalazi.. 

Maja 3
    25. Kolovoz 2017. 14:37

Mojabebica,cestitam!

• Anjaaa
    25. Kolovoz 2017. 15:02

Mojabebica cestitam!
    Evo mene u bolnici smanjena srcana aktivnost i broj fetalnih pokreta. Obavila vec 3 ctg-a i 2 uzv. Termin poroda pomaknut za tj dana, na 2.9. Otvorena 1 prst. Zasad mi nista konkretno ne govore osim da bi sve to moglo biti u granicama normale

• Kiara19
    25. Kolovoz 2017. 15:21

Mojabebica cestitam!!! U kojoj bolnici si rodila?

• Bambi34
    25. Kolovoz 2017. 15:51

Dosla sam vidjet sto ima..Gala i Mojabebica cestitam.
    Anjaaa ljube drzi se i javljaj nam se misko :-) 
    Jutros sam navratila taman pocela pisat al onda ovaj mali nesto kenjka i dok smo se ja i on dogovorili stigla nan patronazna. Odradila je per la forma i to je to ahahaha jucer digla savove sve super fala Bogu. Ja ko zmajic :-) prvorodjenica ova 2dana me izludjivala a danas je vec na 80% nezainteresirana za baby stvarcice ahahahhaha vec joj je dosadia...malo viri ta ljubomora ahahaha al se dusa draga trudi da se ne vidi...pas...zaljubila se u njega. Cim se cuje trci na vrata od sobe i onda mi iza nje cekamo da presvijetla pomakne guzicu jer se od nje ne moze uc ahahahhaha naravno kad zavrsim s malim onda se jos i njoj moram posvetit...al laganini sve sjeda na svoje mjesto....

mici_0555
    25. Kolovoz 2017. 16:32

Čestitam svima koje su u međuvremenu rodile :-) Ja sam još uvijek u komadu. Otvorena 2 cm, čep ispao u nedjelju, 1 na dan imam lažnjake..al još se ne dam..slažem ormare i čistim.
    U TA mi rekli da dođem u četvrtak ako me ne uhvate trudovi prije. Portio jako skraćena..ctg uredan...
    Više ne spominju inducirani kao prošli tjedan...meni tako i bolje..dobila još tjedan dana...
    Imam novi poremećaj da ne volim bit sama i nigdje mi se nejde...najrađe bi s suprugom samo doma ležala uz tv...i užasno me nerviraju kad me svi zovu i pitaju dal sam rodila...Ako ću imat još djece lagat ću za termin da mi ne rade pritisak...brat me zove i 5x u danu...svekrva i tata bi da sam im svaki dan na ručku...baš su  me svi opkolili a ja trebam mir...bojim se da ne budu takvi i kad se beba rodi jer to je prva beba u boje obitelji...
    Druge terminuše, kako vi gurate?

LittleG
    25. Kolovoz 2017. 17:07

Anjaaa samo hrabro i javljaj, Mojabebica čestitke od srca i vidimo se na bebama. 

Lalla1212
    26. Kolovoz 2017. 09:02

Dobro jutro mame i one koje ce to uskoro biti. Meni je termin bio 27.07, a moja curka je napokon stigla 16.08. 
    Par dana poslje termina odlucila sam otic kod prijatelja na pregled da vidi hoce li ona vise i on uz prve nalaze ustanovi da je meni trudnoca vodjena pod krivim terminom, fulali su 2 i pol tjedna.16.08 je odluceno da ce se radit indukcija i poslana sam taj dan ujutro na uvz. I po svemu, na kraju,  je trudnoca 41+6, a mala je stara 39+1 i naravno nije okrenuta kako treba- glavom je okrenuta prema naprijed i da ce porod najvjerojatnije bit carksi jer je ona prevelika, tj opseg glave je velik, a procjena kilaze 3900g. Sve ok, ja otisla na ekg, popricala sa anesteziologom i bila na ctgu. Oko pola 13 mi je ispao sluzni cep i tu su krenuli trudovi i to na svakih 4min. Oko 13 sam otisla na pregled 3prsta otvorena i da to nece jos tako brzo. U 13:15 su trudovi na svaku minutu i na pregledu 6 prtsiju i oni odluce smjestit me u radjaonu jer je ocito da mala hoce van. I u 16 sati sam rodila svoju princezu od 4100g i naravno rezali su me 😣. Nisam ocekivala tako brz porod i bila sva u nekom transu tijekom svih trudova. Muz je bio samnom i pricao mi koliko sam se derala na babice i da sam svima u rodilistu prijetila da cu ih zadavit i da ih mrzim. Sestre i babice u Petrovoj su stvarno super, jako ljubazne i nije im nikakav problem pomoci. Jedino im jako zamjeram da su me rezali, jer sam osjetila kako me reze i ostala mi je trauma od toga. Nocima sanjam to i nikako se nemogu pomirit stim. Pogotovo jer mi vrag nije dao mira pa sam morala pogledati kako to izgleda, uzas. Neznam dali to tako treba biti, al ovo me definitivno odbija od toga da imam jos djece. Mozda se predomislim kad rana zacijeli kako treba i kad oteklina splasne. 

Maja 3
    26. Kolovoz 2017. 11:13

Lalla,sve se to zaboravi! Cestitam ti na bebici!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.