Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    27. Kolovoz 2017. 17:49

Cure kakvo je danas stanje kod vas? Ja imam kontrakcije kroz cijeli dan, sad sve cesce. Tu i tamo bude neka dosta jaka. Mjenjam polozaje ali ne prestaje. Nisam sigurna da su pravi trudovi jer mi se cine preslabi. Nastavit cu pratit pa cemo vidit

Matie89
    27. Kolovoz 2017. 18:02

Anjaaa

Cure kakvo je danas stanje kod vas? Ja imam kontrakcije kroz cijeli dan, sad sve cesce. Tu i tamo bude neka dosta jaka. Mjenjam polozaje ali ne prestaje. Nisam sigurna da su pravi trudovi jer mi se cine preslabi. Nastavit cu pratit pa cemo vidit

Mozda nesto lagano pocinje :) 
    Kod mene nikakvih novosti, stomak mi se cesto zgrci, po neki put zaboli nisko, ali to je to. Sutra imam pregled kod ginekologa pa cu vidjeti stanje.
    Mici kod tebe ista? 

Gala, zvuci da je vama super :) sretno s dojenjem I ragadama, citala sam da nastaju najcesce zbog pogresnog hvata, nadam se da ce biti bolje s vremenom. 

Ugolina
    27. Kolovoz 2017. 21:08

Matie89

Anjaaa

Mozda nesto lagano pocinje :)
    Kod mene nikakvih novosti, stomak mi se cesto zgrci, po neki put zaboli nisko, ali to je to. Sutra imam pregled kod ginekologa pa cu vidjeti stanje.
    Mici kod tebe ista?

Gala, zvuci da je vama super :) sretno s dojenjem I ragadama, citala sam da nastaju najcesce zbog pogresnog hvata, nadam se da ce biti bolje s vremenom.

Oooo sestro po riganju,dogurala ti i do kraja!!! Svu srecu ti zelim u nadolazecem porodu i da uzivas u svojoj bebolinici 😘

• Kiara19
    28. Kolovoz 2017. 00:16

Moj Jan stigao nocas u 22h 😊 4370 i 54 cm. Imala sam muke od 16 do 22. Popucala sam i rezali me. Sad sve boli 😐

Maja 3
    28. Kolovoz 2017. 01:27

Kiara,da ti i tu cestitam! Kako nebi popucala? To je beba div!ima 100 g i pola cm je manji nego moj s mj dana! Nemoj se ustrucavat trazit nesto protiv bolova!

LittleG
    28. Kolovoz 2017. 01:45

Čestitam Kiara, dobro kaže Maslačak, moj Borna sa mjesec dana ima 4350 g... Svaka čast. Odmori se malo i uživajte 

• Kiara19
    28. Kolovoz 2017. 03:59

Hvala vam 😚

• Anjaaa
    28. Kolovoz 2017. 05:57

Kiara cestitam! Bas mi je drago da je ipak krenulo prirodno

• Kiara19
    28. Kolovoz 2017. 06:07

Anjaaa a bas i nije 😁 ustvari je samo taj cep valjda bio prirodno ispao. Prokidali su mi vodenjak i dali drip. 

• Kiara19
    28. Kolovoz 2017. 06:08

I da vecer prije sam se okupala u toploj kupki. Mozda je to pomoglo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.