Cure kakvo je danas stanje kod vas? Ja imam kontrakcije kroz cijeli dan, sad sve cesce. Tu i tamo bude neka dosta jaka. Mjenjam polozaje ali ne prestaje. Nisam sigurna da su pravi trudovi jer mi se cine preslabi. Nastavit cu pratit pa cemo vidit
Cure kakvo je danas stanje kod vas? Ja imam kontrakcije kroz cijeli dan, sad sve cesce. Tu i tamo bude neka dosta jaka. Mjenjam polozaje ali ne prestaje. Nisam sigurna da su pravi trudovi jer mi se cine preslabi. Nastavit cu pratit pa cemo vidit
Mozda nesto lagano pocinje :)
Kod mene nikakvih novosti, stomak mi se cesto zgrci, po neki put zaboli nisko, ali to je to. Sutra imam pregled kod ginekologa pa cu vidjeti stanje.
Mici kod tebe ista?
Gala, zvuci da je vama super :) sretno s dojenjem I ragadama, citala sam da nastaju najcesce zbog pogresnog hvata, nadam se da ce biti bolje s vremenom.
Mozda nesto lagano pocinje :)
Kod mene nikakvih novosti, stomak mi se cesto zgrci, po neki put zaboli nisko, ali to je to. Sutra imam pregled kod ginekologa pa cu vidjeti stanje.
Mici kod tebe ista?
Gala, zvuci da je vama super :) sretno s dojenjem I ragadama, citala sam da nastaju najcesce zbog pogresnog hvata, nadam se da ce biti bolje s vremenom.
Oooo sestro po riganju,dogurala ti i do kraja!!! Svu srecu ti zelim u nadolazecem porodu i da uzivas u svojoj bebolinici 😘
Moj Jan stigao nocas u 22h 😊 4370 i 54 cm. Imala sam muke od 16 do 22. Popucala sam i rezali me. Sad sve boli 😐
Kiara,da ti i tu cestitam! Kako nebi popucala? To je beba div!ima 100 g i pola cm je manji nego moj s mj dana! Nemoj se ustrucavat trazit nesto protiv bolova!
Čestitam Kiara, dobro kaže Maslačak, moj Borna sa mjesec dana ima 4350 g... Svaka čast. Odmori se malo i uživajte
Anjaaa a bas i nije 😁 ustvari je samo taj cep valjda bio prirodno ispao. Prokidali su mi vodenjak i dali drip.
I da vecer prije sam se okupala u toploj kupki. Mozda je to pomoglo 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji