Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matie89
    26. Kolovoz 2017. 11:34

Cestitam svim novim mamicama!!! Zao mi je cuti za losa iskustva s poroda :( nadam se da se to brzo zaboravi, ili barem potisne. 
    Anja kako ste vi? Ima li promjena? 
    Mici, mene jos nisu poceli zvati za stanje. Samo mi susjedi dosadjuju kao sta vise cekam. Kao da je do mene. Ali dobro. Ne dam se ni ja. Imala sam jednu noc menstrualne bolove, dosta jake, ali je stalo I nista se me dogadja. Trbuh mi se malo digao, to mi se ne svidja, kao da nije beba vise nisko :( 

• Anjaaa
    26. Kolovoz 2017. 12:15

Cestitam Lala!
    Evp mene doma, odmah sam bolje srcana aktivnost je slabija ali jos je to ok, pokreta ima i vise nego dovoljno. Jutros mi obavili ctg i uzv, beba procjenjena na 3600 vec i drugo sve super. Ponedjeljak ujutro idem na pregled. Danas sam po novom 39 tt, prst otvorena i imam povremene kontrakcije. Nadam se da je iduci posjet bolnici kad me uhvate pravi trudovi

Matie89
    26. Kolovoz 2017. 12:54

Super Anjaa!! :) Sad smo svi ostali okoprilike u istom terminu :) valjda ce brzo poceti nesto kod nekoga :) mozda ce Mici prva :D

• Kiara19
    26. Kolovoz 2017. 13:06

Lalla cestitam! Kako su ti mogli toliko fulati termin? Mozda je i meni krivi termin kad se nista ne dogada.

• Anjaaa
    26. Kolovoz 2017. 14:00

Kiara ako ti je termin izracunat samo na temelju zadnje menstruacije, to nije dovoljno pa je moguće da su pogrijesili kao i meni. Mojoj cimerici su fulali termin za cak 3 tjedna.
    Matie i meni se cini da bi mici mogla prva od nas

• Kiara19
    26. Kolovoz 2017. 15:00

Da meni su izracunali samo na temelju zadnje m. Sad mi je stvarno glupo sto me salju na indukciju.

Sundi
    26. Kolovoz 2017. 16:39

Curke cestitam. Puuuno pusa srece i zdravlja.
    Curke koje su prenjele a sto da vam kazem. Ja sljedeci put ni rodenoj materinecu reci kad trebam rodit. Ja sam bila luda. Bilo mi je toooliko vruce. A svi me pitaju pitanja tipa os ti vise?
    Drzite se.

• Anjaaa
    26. Kolovoz 2017. 20:29

Zasto te salju na indukciju, samo zato sto je termin prosao ili? Ako je s bebom sve ok, ima vode itd ja bi radije odbila i pricekala ili trazila da mi na temelju uzv pregleda provjere da nije trudnoća ustvari mlađa

• Kiara19
    26. Kolovoz 2017. 20:55

Samo zbog termina me salju. Rekli su mi sutra na ctg i u pon na indukciju, ali budem odbila. Ctg je super, plodna voda mlijecna, otvorena sam 2 prsta. Na uzv sam bila 7.8.i tada je bil procijenjen na 3900, plus minus pola kg.

• gala_28
    27. Kolovoz 2017. 15:38

Curke, cestitam na bebicama! :-) Lalla, zasto si pobogu to isla gledati? Meni to uopce ne pada na pamet jer znam da cu pamtiti prizor vjerojatno zauvijek. To treba zarasti i gotovo. Meni je danas prvi dan da me rana boli malo manje. Danas nam je 8. dan i imali smo prvu setnju. Cijelu je prespavao. :-) Inace vodim bitku sa regadama pa me nema ni za kompom ni nista. Danas smo se zbrojili i dojenje je bilo nesto bolje, ja grijesim u polozaju ponekad i eto vraga...a on vuce kao lud.
    Netko me pitao zasto je moj porod bio inducirabi. Vjerovalo se da ce prvo biti carski zbogbtog mog oziljka preko stomaka no nije bilo opasnosti od hernije pa smo odlucili da je bolje vaginalno da me se opet ne reze. No s obzirom da je termin bio blizu a nikakvih znakova da bi on van, savjetovali su mi inducirani jer ne bi bilo dobro ni da prenesem i on bude velika beba. Voda je bila mlijecna i on je po svemu donesena beba no eto svidjalo mu se unutra. I da, vjerujem da je bolje pod prirodnim trudovima, mene je taj drip bas rasturio zadnja 2-3 sata, ali bitno da je proslo. Inace, ta prosla subota mi se sad nakon tjedan dana cini kao neki kosmar i nevjerojatno mi je da smo prosli i to, sto sam zamisljala tolike mjesece i bojala se. Takodjer se slazem, osoblje u petrovoj je super. Meni su cak u boljem sjecaju ostale sestre za bebe nago za mame, dok su na internetu zene pisale obrnuto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.