A kad smo kod velike djece mi smo 28.7 imale 3.2 kg.
Tak da sad bumo vidjele.
Vezano uz velike bebe meni su malog na kraju dobro procjenili i doktor se cudio :)
Mene su nakon carskog pustili u utorak a u subotu popodne je bio carski. Doduse bila sam jedina koju su pustili tak rano, ove ostale cure su isle u srijedu van.
Vezano uz stolicu nakon poroda - dulcolax je cudo, obavezno si pripremite. Meni su ga dali u bolnici zadnji dan i sugerirali da ako stolica nece biti redovita obavezno popijem. Nije bas zgodno kad vas rez pocne napinjat.
Ma mene svi tjese...pusti te procjene itd...ali mislim da dr imaju pravo...sigurno bu nekih odstupanja nisu full precizni ali i ja sam sigurna da je velika...kak bude bit ce...ja se moram skulirati i biti mirne glave jer promijenit se nis nemre
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Summer
Da li tabletice? Koliko dnevno dve odjednom il?
Mene baš muci stolica...ujutro kao mali medo se pokazala a sad me napinje i ne mogu opet hahahah
Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme jer smo bili u strci oko zadnjih priprema/nabavki stvari i mama mi je bila tu, a krajem prošlog tjedna je još odlučeno da je ipak za mene bolji prirodni od carskog pa me i to malo zamantalo nakon psihičke višemjesečne pripreme na carski.
Pratim situaciju svaki dan na ctgu, mali je prekjučer na uzv procjenjen na oko 3 i 300, preksutra nam je termin. Situacija se baš i ne mijenja u zadnjih tjedan dana, mada moj dečko tvrdi da će sutra a dosad je sve pogodio...i spol i težinu sad skoro u gram...ako i ovo pogodi, u rezonanci su.
Sundi, Mare se isto još ne da? Mislim da ti ipak neće biti preko 4 kg, možda 4 i nešto sitno. ;) Samo da se odluči na pokret. Držim fige da što prije krenete u akciju. :)
Nora, čestitaam! :) Bravo curke, uživajte sad doma! :)
Summer, smrzla sam se od tvoje priče. Još sam neki dan nešto kvocala kako sam čula bolje dojmove o Sv. Duhu nego Petrovoj. Sve to je rulet.
Budem večeras pred spavanje čitala ostale zaostatke i novosti :) sad idem pojesti nešto začinjeno. Kad se sjetim kako sam prije dva tjedna dramila da će mali požuriti, a sad idem testirati te babske priče. Uf.
Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme jer smo bili u strci oko zadnjih priprema/nabavki stvari i mama mi je bila tu, a krajem prošlog tjedna je još odlučeno da je ipak za mene bolji prirodni od carskog pa me i to malo zamantalo nakon psihičke višemjesečne pripreme na carski.
Pratim situaciju svaki dan na ctgu, mali je prekjučer na uzv procjenjen na oko 3 i 300, preksutra nam je termin. Situacija se baš i ne mijenja u zadnjih tjedan dana, mada moj dečko tvrdi da će sutra a dosad je sve pogodio…i spol i težinu sad skoro u gram…ako i ovo pogodi, u rezonanci su.
Sundi, Mare se isto još ne da? Mislim da ti ipak neće biti preko 4 kg, možda 4 i nešto sitno. ;) Samo da se odluči na pokret. Držim fige da što prije krenete u akciju. :)
Nora, čestitaam! :) Bravo curke, uživajte sad doma! :)
Summer, smrzla sam se od tvoje priče. Još sam neki dan nešto kvocala kako sam čula bolje dojmove o Sv. Duhu nego Petrovoj. Sve to je rulet.
Budem večeras pred spavanje čitala ostale zaostatke i novosti :) sad idem pojesti nešto začinjeno. Kad se sjetim kako sam prije dva tjedna dramila da će mali požuriti, a sad idem testirati te babske priče. Uf.
Joj iz tvojih usta u Bozje usi... a dobro bit ce kad bude..
Gala, ja sam valjda sve te babske price isprobala, nista ne pomaze 😀 zacinjeno, ciscenje, pranje prozora, stepenice, setnje, nista! Jedino se muzic ne zeli sexati, veli da mu je sad pre cudno 😁
Moja dobra Gala ja san bila uvjerena da si ti rodila :-) :-) ajte ti i Sundi skupa sa menon sutra :-)
evo sve posredila...mala jos nije zaspala kaze da je preuzbudjena ahahahaha meni ko knedla stoji u grlu burek iz lidla ahahahaha nije mi nesto sjeo ahahhaa
Anjaaa javim se cim stignem :-)
Pusa svima i cujemo se sutric:-)
Moja dobra Gala ja san bila uvjerena da si ti rodila :-) :-) ajte ti i Sundi skupa sa menon sutra :-)
evo sve posredila…mala jos nije zaspala kaze da je preuzbudjena ahahahaha meni ko knedla stoji u grlu burek iz lidla ahahahaha nije mi nesto sjeo ahahhaa
Anjaaa javim se cim stignem :-)
Pusa svima i cujemo se sutric:-)
Sretno Bambi😘😀
Sortiraj odgovore
Najstariji