Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    16. Kolovoz 2017. 16:11

A kad smo kod velike djece mi smo 28.7 imale 3.2 kg.
    Tak da sad bumo vidjele. 

• summerchild
    16. Kolovoz 2017. 16:24

Vezano uz velike bebe meni su malog na kraju dobro procjenili i doktor se cudio :) 

Mene su nakon carskog pustili u utorak a u subotu popodne je bio carski. Doduse bila sam jedina koju su pustili tak rano, ove ostale cure su isle u srijedu van.

Vezano uz stolicu nakon poroda -  dulcolax je cudo, obavezno si pripremite. Meni su ga dali u bolnici zadnji dan i sugerirali da ako stolica nece biti redovita obavezno popijem. Nije bas zgodno kad vas rez pocne napinjat.

Rozaa
    16. Kolovoz 2017. 17:45

Ma mene svi tjese...pusti te procjene itd...ali mislim da dr imaju pravo...sigurno bu nekih odstupanja nisu full precizni ali i ja sam sigurna da je velika...kak bude bit ce...ja se moram skulirati i biti mirne glave jer promijenit se nis nemre

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

16. Kolovoz 2017. 17:56

Summer
    Da li tabletice? Koliko dnevno dve odjednom il?
    Mene baš muci stolica...ujutro kao mali medo se pokazala a sad me napinje i ne mogu opet hahahah

• gala_28
    16. Kolovoz 2017. 18:20

Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme jer smo bili u strci oko zadnjih priprema/nabavki stvari i mama mi je bila tu, a krajem prošlog tjedna je još odlučeno da je ipak za mene bolji prirodni od carskog pa me i to malo zamantalo nakon psihičke višemjesečne pripreme na carski. 
    Pratim situaciju svaki dan na ctgu, mali je prekjučer na uzv procjenjen na oko 3 i 300, preksutra nam je termin. Situacija se baš i ne mijenja u zadnjih tjedan dana, mada moj dečko tvrdi da će sutra a dosad je sve pogodio...i spol i težinu sad skoro u gram...ako i ovo pogodi, u rezonanci su.
    Sundi, Mare se isto još ne da? Mislim da ti ipak neće biti preko 4 kg, možda 4 i nešto sitno. ;) Samo da se odluči na pokret. Držim fige da što prije krenete u akciju. :)
    Nora, čestitaam! :) Bravo curke, uživajte sad doma! :)
    Summer, smrzla sam se od tvoje priče. Još sam neki dan nešto kvocala kako sam čula bolje dojmove o Sv. Duhu nego Petrovoj. Sve to je rulet. 
    Budem večeras pred spavanje čitala ostale zaostatke i novosti :) sad idem pojesti nešto začinjeno. Kad se sjetim kako sam prije dva tjedna dramila da će mali požuriti, a sad idem testirati te babske priče. Uf.

Sundi
    16. Kolovoz 2017. 18:34

gala_28

Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme jer smo bili u strci oko zadnjih priprema/nabavki stvari i mama mi je bila tu, a krajem prošlog tjedna je još odlučeno da je ipak za mene bolji prirodni od carskog pa me i to malo zamantalo nakon psihičke višemjesečne pripreme na carski.
    Pratim situaciju svaki dan na ctgu, mali je prekjučer na uzv procjenjen na oko 3 i 300, preksutra nam je termin. Situacija se baš i ne mijenja u zadnjih tjedan dana, mada moj dečko tvrdi da će sutra a dosad je sve pogodio…i spol i težinu sad skoro u gram…ako i ovo pogodi, u rezonanci su.
    Sundi, Mare se isto još ne da? Mislim da ti ipak neće biti preko 4 kg, možda 4 i nešto sitno. ;) Samo da se odluči na pokret. Držim fige da što prije krenete u akciju. :)
    Nora, čestitaam! :) Bravo curke, uživajte sad doma! :)
    Summer, smrzla sam se od tvoje priče. Još sam neki dan nešto kvocala kako sam čula bolje dojmove o Sv. Duhu nego Petrovoj. Sve to je rulet.
    Budem večeras pred spavanje čitala ostale zaostatke i novosti :) sad idem pojesti nešto začinjeno. Kad se sjetim kako sam prije dva tjedna dramila da će mali požuriti, a sad idem testirati te babske priče. Uf.

Joj iz tvojih usta u Bozje usi... a dobro bit ce kad bude.. 

• Kiara19
    16. Kolovoz 2017. 19:38

Gala, ja sam valjda sve te babske price isprobala, nista ne pomaze 😀 zacinjeno, ciscenje, pranje prozora, stepenice, setnje, nista! Jedino se muzic ne zeli sexati, veli da mu je sad pre cudno 😁

• Anjaaa
    16. Kolovoz 2017. 22:14

Bambi sretno sutra! Javi se cim budes mogla da se ne brinemo :)

• Bambi34
    16. Kolovoz 2017. 22:44

Moja dobra Gala ja san bila uvjerena da si ti rodila :-) :-) ajte ti i Sundi skupa sa menon sutra :-)
    evo sve posredila...mala jos nije zaspala kaze da je preuzbudjena ahahahaha meni ko knedla stoji u grlu burek iz lidla ahahahaha nije mi nesto sjeo ahahhaa
    Anjaaa javim se cim stignem :-) 
    Pusa svima i cujemo se sutric:-)

• Mojabebica
    16. Kolovoz 2017. 23:26

Bambi34

Moja dobra Gala ja san bila uvjerena da si ti rodila :-) :-) ajte ti i Sundi skupa sa menon sutra :-)
    evo sve posredila…mala jos nije zaspala kaze da je preuzbudjena ahahahaha meni ko knedla stoji u grlu burek iz lidla ahahahaha nije mi nesto sjeo ahahhaa
    Anjaaa javim se cim stignem :-)
    Pusa svima i cujemo se sutric:-)

Sretno Bambi😘😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.