Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    16. Kolovoz 2017. 12:15

Ma sta ti je...da mogu spavat niko sritniji od mene...spavaj blage ti se :-) 
    Ovako nakon sta mi je digla tlak pocistila sam ostatak kuce cak i frizider izribala ahahahhaha sad jos s parnim cistacem proc i mirna...
    Ma nema tu junacenja, ona mi nije potribna jer on uzima godisnji, da ne uzima godisnji zvala bi je al ovako nije potriba. Moja stara je inace panicarka zesca tako da bolje da je doma, njegova mater je stara uglavnom bolje da smo nas petero sami dok se ne priviknemo svi na novog clana femili :-) 
    Gledaj taj carski nije nista tako strasno. Ja kad sam nakon 7dn dosla doma s malom sam bila odlicno sve normalno. Samo sam sjedila jer mi je mama sve pomagala i bilo mi je ful dosadno..nakon 10tak dana sam joj se zahvalila i poslala je doma, htjela sam nas mir i znala sam da moramo ostat nas dvoje sami s malom jer ne moze ova dovjeka stajat s nama. Ta prva noc mi je bila najveca panika ahahhaha al pregurali smo :-)

Rozaa
    16. Kolovoz 2017. 12:23

Bila sam na pregledu...uzv.nisu radili.Malo je reci da me frka hvata...zadnja procjena je bila 1.8. 3700....danasnji dr.koji me pregledavao na temelji gelicine trbuha i isprepipao ga je rekao je ooo bit ce to veeeelika beba...glavica veca...nisam otvorena😤pa je rekao da ako ne ce ici ako se dobro ne izrotira onda carski...e sad...moj dr je na godisnjem i svaki put je sada netko drugi bas me malo hvata strah hoce li nas mrcvariti,krivo procjeniti i forsati ako ne ce ici prirodno😢
    Tlak mi je bio povisen...rekli su mi da pratim kroz dan...ako ce biti visok da dodjem.tolko od mene

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Anjaaa
    16. Kolovoz 2017. 12:36

Opa, pa kako je tako velika bebica.. Moja je prosli petak procjenjena na 3200. A termin 2 dana poslje tvog. Meni je i draze da nije bas velika jer tko bi to izgurao van koliko si visoka?
    Ja cu morat zvat mamu iako je muz doma jer on ne zna bas bi skuhat ni pocistit.. Vise posla ostane iza njega, hahaha blago meni..

Rozaa
    16. Kolovoz 2017. 12:45

Pa nisam visoka 168... ne znam kako je tako velika...to i mene uzasava...ni muz ni ja nismo ogromni a evo stize div.Pa da...i meni je horor kad razmisljam kak cu roditi

24.08.2017.

• Anjaaa
    16. Kolovoz 2017. 13:01

Moguce da su ju i krivo procjenili iako vjerojatno je veca od prosjeka. Kad se sjetim kako je mene panika hvatala pred prvi porod kad je doktor rekao da beba ima sigurno preko 3 kg na kraju imao 3500 i izletio samo tako.. A ja samo 163 visoka. Sad se uopce ne brinem.. Ma bit ce sve ok, samo mi je bzvz da odmah plase sa carskim.. Ne bediraj se

Rozaa
    16. Kolovoz 2017. 13:49

Nije meni plasenje carski...vec procjena bebe tako da bih ja radije carski.Nema sumnje da je veca...to se kuzi po trbuhu,glavica od pocetka veca za dva tj.a ocito je sad sve proporcionalno rasporedeno.Moja sogorica je rodena s 4350...danas je nemas kaj vidjeti...mrsavica...pa je valjda na muzevu stranu...on je bio 3900...ne znam.nemam kaj za napravit samo se molit da odluce najbolje za obje 

24.08.2017.

• Bambi34
    16. Kolovoz 2017. 14:22

Amo Rozaaa glavu gore bit ce to sve dobro :-) vidjet ces :-) :-) premda eazumin te i mene je trta a znam sta me ceka sutra kad legnem na stol :-) Anjaaa i moj je bio takav na pocetku..godine su mi trebale da ga naucim ahahahhahaha sad npr usisa bolje od mene taj kauc svaki put razmakne ahahhahahaha samo ti polako njega mic po mic oblikuj ahahahha

• Anjaaa
    16. Kolovoz 2017. 14:41

Hahaha Bambi bas to.. Ja ga spotam kako nis ne zna pa se zainati i potrudi naucit haha! Isto usisa bolje od mene, opere pod i stavi suđe u masinu. Ali kad vidim kako robu stavi susit digne mi se kosa na glavi hahah. A i za kuhanje nema bas nade..
    Roza, ajd bar ce ti imat snage sisat kad izađe manje je brige s tako jakim bebama

Rozaa
    16. Kolovoz 2017. 14:48

Anjaaa...to svi kazu.Bar nesto😯
    Nema druge nego cekati....

24.08.2017.

Sundi
    16. Kolovoz 2017. 16:10

Hej curke evo da se i ja javim. Ctg uredan i dalje isto otvorena. Kontrola u petak. Vec su mi i sestre u TA rekle pa ajde da se vise ne vidimo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.