Od muke sam se valjda smijala hahahah ono pitanje mi nije nis pomoglo...
2 puta dnevno 14 dana ..cicke su već bolje
Nesmije izdajat jer ćeš samo poticat dalje a za kvrge SVINJSKA MAST hahahh
Ma da, ono disanje moz objesit macku o rep XD nisam znala to za svinjsku mast hahaha! Zanimalo me kako to ide sa zaustavljanjem laktacije pa zato pitam
Oni ti trebaju dat bromergon,dakle ne izdajat se uopće jer tim samo potičes. Pijem jednu ujutro i jednu navečer,nus pojava ima naravno ali ne treba citati forume previse..meni je recimo tlak nizi i malo mi se vrti jer pijem 2 ...al izdržati ću...na cicke stavljam mokri hladni ručnik par puta dnevno i onda natrpala istucene listove kupusa i držim pol dana a navečer namazem sa svinjskom masti da mi razbije grude....i punoooo mi je bolje...e da i pijem čaj od persona i nekad stavim persin smrznuti u tetra pelene i na cike...i sad mi je Dobro. :-)
Ajd super da ti je bolje! Cula sam to za bromergon da.. Grozne nuspojave ima ali ipak je to lijek za nesto drugo. Bez njega bi to sve trajalo tjednima, ovako on to rijesi i mirna si, kuzim :)
Kakvo je zatisje ovdje, cim nema Bambi
Curke ja rodila. Bio je porod za pozeljet. Na kraju mi puknuo vodenjak na stolu dok sam dosla na pregled. Usli u box oko 7 mare dosla u 10 i 20. Doktori sestre radaona sve je bilo korektno i ful organizirano.
Nisu me rezali imam 2 sava. Mala se skoro sama rodila nisu babice mogle vjerovat. 3550g na kraju 51 cm.
Bravo sundi, cestitike! Super porod! Ja sutra idem u bolnicu, carski zakazan u ponedeljak. Bas nesto ne mogu zaspati danas a kao cool sam cijelo ovo vrijeme..;)
Mackeeee idemo vi koje ste ostale :-)
Sundi bas mi je drago da je sve lijepo proslo :-)
Ja i cimi carica smo na tramalu tako da me uopce ne boli i ovo trnjenje ruku je podnosljivo. Samo radi trnaca se nisan prije javila. Sam porod divan, pike sale, bez straha sve odradili, uzela spinalnu da ga cujem kad se rodi :-) 8.57 mali se rodio...inace u noci oko 1ujutro mi je ispao dio sluznog ceps tako da ne bismo jos dugo ja i on 2u1 :-)
Kod nas je jos uvik da ovaj prvi dan si samo na vodi :-) od ponoci mogu malo dvopeka buahaha
Navracat cu da vidim ko je iducio rodio :-) puse svimaaaaaaaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji