Bambi cestitam!!!😊uzivajte!
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ekipaaaa rodilaaa sam :-) sve super mali ima 3400kg 51cm stigao nam Antun. Ja fantastikus :-)
Pusa svima cekam Sundi tele i Galu danas amoooooo:-)
Aaaa Bambiiii čestitke! :) :)
Kako se osjećaš? Uživaj sa malim momkom! :)
Mene ćete još čekati. Ctg je savršen i danas. Dohopsala sam doma pješice, negdje 15 min šetnje i sad osjetim kao neke mini lažnjake ali mislim da će na tome i ostati.
Dakle...dan prije sam išla na pregled kod svog ginekologa posto su oni napisali za srijedu samo ctg pa sam išla pogledati drugo i tamo sam imala trudove preko sto i pravilne. Cijelu noć sam trpila i drugi dan sam išla za Rijeku. Došla sam gore očitavalo je slabe trudove a ja sam imala strašno jake,doktor me pregledao i rekao da sam za radaonu to je bilo u srijedu.
]
Došla sam gore na taj FAMOZNI 4.KAT i ostala i patila se do nedjelje. Ispalo je da opet fantaziram. U subotu sam imala stravične bolove ,doktor je na viziti rekao da mu se javimo ako imamo bolove. Ja sam trpila i oko 11 navečer otišla glavnoj sestri. Toliko me presjeklo da sam se uhvatila za štok a ona kaže vrati se natrag ni ctg ni nista a druge su spajali.
Cijelu noć sam setala u bolovima a glavna sestra leži zamotana u deku i jede cips i gleda tv.Ujutro se dižem ljuta oko 6 ujutro brojim sve i svasta da ću doktoru sve rec ...odem na wc vratim se u krevet i nešto piš. Ja reko šta je to sad sam bila na wcu ,dignem se ono pljus iz mene kao na filmu trcim glavnoj sestri,curi iz mene kao iz pule. Sestri ponovimo pet puta puko je vodenjak al posto je bilo pol 7 a ona je do 7 opet problemi...dosla mi je tek za pol sata sa pričom da vidim jel stvarno pukao ja reko ne nije polila sam se vodom. Tad me uhvatila strasna drhtavica.Zovem muža i idem za radaonu.
]
Dolazim dolje svi ljubazni,doktor od noć prije kaže evo nam šećera na kraju ja reko rekla sam vam da ću doć i cijelu noć me bolilo a on se čudi šta nisam rekla. Rekla sam al nitko nije reagirao. Trudovi su bili stali jos kazu vi ste sva naopaka..spojili su pet boca na mene haha ,u radaoni guzva,ja lezim s najjacim trudovima i smijem se i doktori me zaobilaze jer su mislilu da mi nista nije ahahhah....muz stiže za 3 sata (znaci frajer je radio sve zivo i kaže dođem i očekujem to je već gotovo kad ono ti još nisi počela hahahah). Organizirali su se super al mislim da je to zbog onog što su me bili zeznuli sa onim inekcijama. Dobila sam neki kristalizirani inzulin i glukozu..jos mi je bilo podne kada je to doktor rekao ali ne mogu reć informirali su se ovaj put prije.Jos mi muž daje napolitanke a doktor dođe šta vi to smijete ja ono punim ustima da da hahaha..
I tako ja imam trudove i objesim se preko kreveta i smijem se ne disem onako kako oni kazu jos sestra kaze disite. Ja zaboravila disati i sve ostalo samo se smijem.
Provjeravaju me stalno.
DOlazi zena za epiduralnu ,kad sam je vidla mislila sam da je cistacica hahahaha. Ugl zena zna svoj posao. Dala mi je malo previse pa sam previse utrnula hahaha .Muz mi je stalno morao dizat noge...Oko mene žene urlaju muž kad je to čuo bilo mu je podne ,pogledam na vrata dolje zena rada a doslovno se sve vidjelo... a on je samo je čekao kad ću ja pocez brojat....hahah
Dva puta sam samo zvala doktora kad sam osjetila dijete već skoro vani i doktor ode mimo mene. Ja muzu zovi koga god znaš vani je .
Oko 12 on odlazi i govori da se ide javit mojoj mami samo i nema njega....sestra kaže di je on ja reko ne znam možda je pobjegao.Odlazi po njega i u 12 počinje porod . 2 tiskanja po 3 napinjamja i dijete izlazi jedino je u jednom trenutku doktor rekao morat ćemo napravit ono ja pogledam ono skaretine uzmu. Kaže on gotovo čestitam. Ja reko šta hoćete rec da sam Rodila?Kaže on da...ja reko šta je dijete vani da je,pogledam u muža ???nije zaplakala odma ..ali poslije je sve bilo ok.
Pustili me 3 sata na odjelu i dovezli gore i odma dijete a ja se ne mogu dignut ni ništa. Zovem da mi pomognu na wc one meni kako se vi to ne možete dignut ja reko pa epi sam dobila. U sobi nas tri od po 21 godinu nitko niš ne zna koda ste na preživljavanju. Ugl par dana se žalim kako ne mogu na wc i za šećere a nitko nista. Kažem da ne mogu dojiti jer su seceri strašno niski pedijatrica zadnji dan uhvatila fantazira t onda sam se izderala na nju i kaže samo hladni oblozi sta nije tocno naravno. I takvu me otpuštaju doma.
Išla sam na hitnu kod sebe i doktori govore da nisu normalno jer su me nakon 2 dana pustili doma:zasivwna do guze,ne mogu lakat,imam šećer i još š cicama nisu to sve riješili.
Doktor kaže mene je sram rec da sam tamo toliko radio i kaže ti si ubiti bila doma samo nisi bila doma sve si morala sama.
Ne doji m jer su seceri niski .
Uglavnom sad sam doma. Pijem bromergon,radim sarme sa željom po cicama i hladni dolje sve i koristim tablete da mogu kao čovjek na wc i to je to.
Više posla samnom nego s malom hahahah. Mala lijepo jede dohranu od jučer do danas je dobila već 60 g i samo pava. Sve sam bila u pravu sta god sam im govorila a bitko me nije slusao... Ugl to je to :)
Muž je tek sad svjestan da je tata postao!!!
Luda i nezaboravna trudnoća...jedino je porod bio super rekla sam samo da bi rađe još jedan porod nego ovo kad ne mogu na wc hahahahhahah
Valentina 😎 ❤ [Poslano sa: Samsung Galaxy Edge
I da sestra koja sw mom mizu nabacivala srala po meni kad je došao po stvari i prekopala mi je blok ,sva sreća sam imala lokot na koferu hahahaha i još kaže šta smo se rijesili one konačno
Krava!!!! Tj cijeli taj 4. Kat...ja gore kažem ja sam presretna jer sam se riješila 4.tog kata hahahahha
Valentina bas je bilo napeto :) a znala sam da će na 3. katu bit bolji nego na 4. Samo mi nije jasno kako si se mogla smijat dok si imala trudove haha? Blago tebi, meni je onda najmanje bilo do smijeha XD Koliko Bromergona su ti dali? Ne izdajaš i nemaš kvrge?
Sortiraj odgovore
Najstariji