Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mici_0555
    18. Kolovoz 2017. 05:57

Curke koje ste rodile čestitam, uživajte! Ja sam stalno u uređenju stana i pregledima i mislim si imam još vremena..na kraju jučer u 37+2 mi rekli u TA ako se nastavim ovako otvarat da ću rodit ranije, ovim tempom po pol cm tjedno kažu u 39.tjednu na inducirani. Sad sam otvorena 2 cm. Malo me iznenadio taj inducirani, i pitala sam zašto ne prirodno a doktorica mi kaže da nemamo zašto čekat jer  ću tad bit 4 cm..
    Sve mi jako brzo prošlo, još uvijek ne vjerujem da je tako blizu... 

• gala_28
    18. Kolovoz 2017. 07:25

Sundiiii, wooow, cestitam i tebi i Mare! :-) Odlican porod i idealna kilaza na kraju! Uzivajte sada, najgore je proslo! :-)

• Anjaaa
    18. Kolovoz 2017. 07:27

Sundi znala sam da se nes događa cim te nema cestitam! Bas mi je drago da ste imale super porode cure! Bambi jesu ti donjeli malenog jucer?
    Cure koje ste ostale zadnje vidim da cete sve brzo! Kod mene se nis ne događa jos.. Idem na pregled danas

• gala_28
    18. Kolovoz 2017. 07:29

Kod mene i dalje nista novo, ne otvaram se bas, trudova nema, a s obzirom da je na kraju prirodni umjesto carskog i u interesu je da ne preopteretim taj svoj trbuh, sutra ujutro krece indukcija. Citala sam malo iskustva po netu i sad sam sluzbeno najuplasenija. Toliko sam se brinula da ce mali pozuriti prije mjesec dana, a sada na kraju prosli termin i njemu se ne ide. 

18. Kolovoz 2017. 08:13

Anja evo meni su cicke danas kao šta su bile prije!!! :-D..ima nuspojava grozne ali se isplati ga pit..ja sam probala izdojit i išla mi je krv samo i išla na hitnu dobila to i odlicno..
    Cestitam:-*

• Mojabebica
    18. Kolovoz 2017. 08:13

Sundi čestitam 😀😀 ja danas idem na pregled, imam osjećaj da neću roditi do Božića😂  danas sam 39+6... Vidjet ćemo šta kaže doktor 😘😘

• Anjaaa
    18. Kolovoz 2017. 14:55

Valentina super!
    Evo me s pregleda, nema nis novo, zatvorena sam.. Narucena na ctg u ponedjeljak, uzet bris za streptokok i to je to.
    Trbuh mi je tako nisko da mi gotovo padne na noge kad sjednem osjećam se ko da imam 5 tona i dosta mi je već ovog iscekivanja, kontrakcije malo krenu malo stanu.. A ocito cu zadnja rodit ovdje

Sundi
    18. Kolovoz 2017. 16:36

gala_28

Kod mene i dalje nista novo, ne otvaram se bas, trudova nema, a s obzirom da je na kraju prirodni umjesto carskog i u interesu je da ne preopteretim taj svoj trbuh, sutra ujutro krece indukcija. Citala sam malo iskustva po netu i sad sam sluzbeno najuplasenija. Toliko sam se brinula da ce mali pozuriti prije mjesec dana, a sada na kraju prosli termin i njemu se ne ide.

Ma ne brini mislim da sve jednako boli.. to je nesto sto moras prezivjeti i nema ti tu pomoci. Uvjek ce but jednako strasno i jako velika frka.. 

• blu5
    18. Kolovoz 2017. 16:37

Cure cestitam!!!Vi koje niste rodile zelim vam da sta prije krene!Ja sam isto prenijela 7 dana,poludila sam bila, jos pogotovo uz ove vrucine...Jos malo pa smo sve rodile😊

• Bambi34
    19. Kolovoz 2017. 04:00

Puse svima...ne.mogu spavat ahahahhaha mali je jos veceras sa sestrama da mi dodjemo sebi...ja sam jutros se digla i setala te su mi dignuli kateter, nema vise ni braunile, niceg...jso jedino dobivam injekciju za cirkulaciju. Otek na nogama i prstima mi jos nije splasnuo. Dobro sam bolucka al mora..da se izdrzat..do 10 ujutro dobivala tramal tako da tek danas ce mi ga stavit na sisu. Chiccovi ulosci su mi zakon. Stavljam po 2 na jednokratne mrezaste gacice.  Uopce mi drugi nisu potrebni niti me privlaci trenutno da stavljam libress il always..jednostavnije je i brze stavit ove chiccove ahhahaha uglavnom vrijede tih para definitivno. 
    A vi moje drage..sve ste usle u grand finale...jos malo i to je to ahahahhaha fakat to sve brzinski proleti...iskreno ja jedva cekam doma...nedostaje mi moja banda :-) :-) a i moj komod ahahahahhaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.