Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    15. Kolovoz 2017. 18:42

Pa da, toliko su je razmazili da su napravili idiota od nje.. Strasno! Ova si ni cokolino ne zna napravit, kakve hrenovke hahaha.. Tvoja je bome bas napredna i samostalna, svaka joj cast!
    Tamara ajoj.. Sad hitno trazi pomoc od rodbine ili koga vec a ti lezi. Tijelo se mora oporavit, nije porod macji kasalj. Hvala na izvjestaju za bolnicu :) ljubi bebu!

15. Kolovoz 2017. 18:43

Došla sam doma danas da...a rekli su da je to normalno jer sam zasivena do guze pa je i nateceno...ne znam onda valjda je....
    :-)

• Bambi34
    15. Kolovoz 2017. 19:06

Tamara tek sad san procitala sve. Nije zaludu ona 40dn...mm ce bit doma pa ce mi pomagat racunam prvih 15dn a onda nek se vrati na posal... Bas mi je zao mogu mislit koliko te jadu boli :-( :-( 
    Nora-Fora aha znaci to tako kad je prirodno..znam da su mene 500puta pitale jesam li imala stolicu nakon carskog...cuvaj se nek te muz i familija tetose:-) kako Norica? Jel ti dobra??

15. Kolovoz 2017. 19:11

A vidjet ću šta ću popit možda dulcolax...
    Super ona samo spava i njama dohranu :-)
    Jedino šta mene paksu boli i šta je malo nateceno i ne mogu na wc hahaha..dakle gore mi je to nego porod ahahahah...uzas

Fkt nisam u stanju vam sad pisat o porodu ali znate mene bilo je uzbudljivo hahah

• Anjaaa
    15. Kolovoz 2017. 19:20

Super da ste doma Valentina! Od koliko sati cca pustaju doma? Sta si obukla malenoj? :)
    Ja nakon prvog poroda nisam mogla kakat neko vrijeme pa sam morala cepice uzimat da bi mogla na wc.. Pitaj patronaznu sta ti preporucuje

Sundi
    15. Kolovoz 2017. 19:45

Bambi34

Sundi cudno mi je sta se ne javlja…ja se nadam da je sve superiska i da nema vremena za javit nam se :-)
    Da..u pravu si ahahahha sve san zaboravila ahahhaha al ipak se sjecam da mi je prva trudnoca bila laksa…po meni puno lakse zimi rodit..nema te natecenosti, znoja ahahahahha a sad…i ja sam tad bila puuunoooo mladja ahahahhaa

Da bar moja curka s devet goidna bude jednako samostalna.. a morat ce naucit neke stvari sama jer ako se nis ne promjeni ja radim od 8 do 6 i to 30 km od doma.. a dobro mozda se i meni neke stvarcice posloze jednom...

• Bambi34
    15. Kolovoz 2017. 19:47

Ja sam u blagom soku kojom brzinom su te pustili doma. Jaooo curke jos malo...bas sam uzbudjena :-) isto me i malo prpa ahahhahaha
    Sundi ocemo li onda nas dvi skupa u cetvrtak?!?!?! Vidis da je kod Anje i ostalih zatisje ;-) 
    Ma ja sam uvjerena da nam je Gala rodila...nikako se ne javlja..

• Bambi34
    15. Kolovoz 2017. 19:48

Sundi

Bambi34

Sundi cudno mi je sta se ne javlja…ja se nadam da je sve superiska i da nema vremena za javit nam se :-)
    Da..u pravu si ahahahha sve san zaboravila ahahhaha al ipak se sjecam da mi je prva trudnoca bila laksa…po meni puno lakse zimi rodit..nema te natecenosti, znoja ahahahahha a sad…i ja sam tad bila puuunoooo mladja ahahahhaa

Da bar moja curka s devet goidna bude jednako samostalna.. a morat ce naucit neke stvari sama jer ako se nis ne promjeni ja radim od 8 do 6 i to 30 km od doma.. a dobro mozda se i meni neke stvarcice posloze jednom…

Hoce zato sta ces je naviknut neces imat izbora..isto ko i mi...vidjet ces..

15. Kolovoz 2017. 19:48

Popila dulcolax  ..daklr ja nosila pol ormara em prvo dijete em ne znam težinu em dužinu hahahha
    Obukli su joj vodi dugih rukava i nogu bez  deke i tih gluposti ni kapu :-)

15. Kolovoz 2017. 19:49

U raspon U od 12 do pol 2 dobiješ otousno:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.