Pa da, toliko su je razmazili da su napravili idiota od nje.. Strasno! Ova si ni cokolino ne zna napravit, kakve hrenovke hahaha.. Tvoja je bome bas napredna i samostalna, svaka joj cast!
Tamara ajoj.. Sad hitno trazi pomoc od rodbine ili koga vec a ti lezi. Tijelo se mora oporavit, nije porod macji kasalj. Hvala na izvjestaju za bolnicu :) ljubi bebu!
Došla sam doma danas da...a rekli su da je to normalno jer sam zasivena do guze pa je i nateceno...ne znam onda valjda je....
:-)
Tamara tek sad san procitala sve. Nije zaludu ona 40dn...mm ce bit doma pa ce mi pomagat racunam prvih 15dn a onda nek se vrati na posal... Bas mi je zao mogu mislit koliko te jadu boli :-( :-(
Nora-Fora aha znaci to tako kad je prirodno..znam da su mene 500puta pitale jesam li imala stolicu nakon carskog...cuvaj se nek te muz i familija tetose:-) kako Norica? Jel ti dobra??
A vidjet ću šta ću popit možda dulcolax...
Super ona samo spava i njama dohranu :-)
Jedino šta mene paksu boli i šta je malo nateceno i ne mogu na wc hahaha..dakle gore mi je to nego porod ahahahah...uzas
Fkt nisam u stanju vam sad pisat o porodu ali znate mene bilo je uzbudljivo hahah
Super da ste doma Valentina! Od koliko sati cca pustaju doma? Sta si obukla malenoj? :)
Ja nakon prvog poroda nisam mogla kakat neko vrijeme pa sam morala cepice uzimat da bi mogla na wc.. Pitaj patronaznu sta ti preporucuje
Sundi cudno mi je sta se ne javlja…ja se nadam da je sve superiska i da nema vremena za javit nam se :-)
Da..u pravu si ahahahha sve san zaboravila ahahhaha al ipak se sjecam da mi je prva trudnoca bila laksa…po meni puno lakse zimi rodit..nema te natecenosti, znoja ahahahahha a sad…i ja sam tad bila puuunoooo mladja ahahahhaa
Da bar moja curka s devet goidna bude jednako samostalna.. a morat ce naucit neke stvari sama jer ako se nis ne promjeni ja radim od 8 do 6 i to 30 km od doma.. a dobro mozda se i meni neke stvarcice posloze jednom...
Ja sam u blagom soku kojom brzinom su te pustili doma. Jaooo curke jos malo...bas sam uzbudjena :-) isto me i malo prpa ahahhahaha
Sundi ocemo li onda nas dvi skupa u cetvrtak?!?!?! Vidis da je kod Anje i ostalih zatisje ;-)
Ma ja sam uvjerena da nam je Gala rodila...nikako se ne javlja..
Sundi cudno mi je sta se ne javlja…ja se nadam da je sve superiska i da nema vremena za javit nam se :-)
Da..u pravu si ahahahha sve san zaboravila ahahhaha al ipak se sjecam da mi je prva trudnoca bila laksa…po meni puno lakse zimi rodit..nema te natecenosti, znoja ahahahahha a sad…i ja sam tad bila puuunoooo mladja ahahahhaa
Da bar moja curka s devet goidna bude jednako samostalna.. a morat ce naucit neke stvari sama jer ako se nis ne promjeni ja radim od 8 do 6 i to 30 km od doma.. a dobro mozda se i meni neke stvarcice posloze jednom…
Hoce zato sta ces je naviknut neces imat izbora..isto ko i mi...vidjet ces..
Popila dulcolax ..daklr ja nosila pol ormara em prvo dijete em ne znam težinu em dužinu hahahha
Obukli su joj vodi dugih rukava i nogu bez deke i tih gluposti ni kapu :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji