Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Kolovoz 2017. 08:41

Imam osjećaj koda ću još jednom rodit hahahah katastrofa.xD
    Samo prdim ko konj hahahah

• Anjaaa
    15. Kolovoz 2017. 09:13

Valentina haha, neka ti daju klistir da ti omeksa kakicu
    Bambi blago tebi s tvojom malom, bas je legenda!
    Ja sam se lijepo naspavala nocas. A di nam je Gala nije se dugo javila?

15. Kolovoz 2017. 10:19

Ma da pa kad to krene da popucaju savovi hahahaha
    Idem doma danas :-)

• Bambi34
    15. Kolovoz 2017. 13:54

Ma nemoj me zezat da te vec pustaju doma?!?!?
    Jesi ti njima rekla da imas problem sa stolicom????
    Klistir ce ti omeksat...on je moj best frend ahahha ceka me u cetvrtak ahahahahhaa
    Ja mislim da je Gala rodila i moram.je maknut s tablice..odavno tabela nije azurirana al moram doc do kompa a mala bira pernice...to ce potrajat ahahahha trazi neku s 4 kata...pas mater kad sam ja bila dijete svi smo isto imali najobičniju a ne sad neke pervezije 4kata..ah...ja i mm pocistili apartman, ovi trebaju doc za po ure...ja isprobala parni cistac karcher i mogu rec da mi je zao sta nisan ga prije kupila. Odlicna stvar. Ipak nam sad pas lezi u kuci a beba dolazi pa ne znam nekako koliko toliko da imam privid da je sterilno ahahhahahahhaa
    Anjaaa najzanimljiviji su od 5te godine pa naprid ahahahhahaha vec su dovoljno veliki, ne pilaju tj.peglaju te za svaku sitnicu ahahhaha mozes kafu u miru popit i onda puf s 9g ti je *djeb lansiran vise ne zeli s tobom nista ahahhaha sluzis samo kao masina za izbacivanje love jer eto ona je velika...a kad treba npr usisat..e to je tesko ona je jos samo dijete buahahhahaha uglavnom rode se s fakultetom...ja sam do 6 razreda se igrala s barbikama a oni se igraju istina il izazov ahahhahahaha

Sundi
    15. Kolovoz 2017. 15:17

Bambi34

Ma nemoj me zezat da te vec pustaju doma?!?!?
    Jesi ti njima rekla da imas problem sa stolicom????
    Klistir ce ti omeksat…on je moj best frend ahahha ceka me u cetvrtak ahahahahhaa
    Ja mislim da je Gala rodila i moram.je maknut s tablice..odavno tabela nije azurirana al moram doc do kompa a mala bira pernice…to ce potrajat ahahahha trazi neku s 4 kata…pas mater kad sam ja bila dijete svi smo isto imali najobičniju a ne sad neke pervezije 4kata..ah…ja i mm pocistili apartman, ovi trebaju doc za po ure…ja isprobala parni cistac karcher i mogu rec da mi je zao sta nisan ga prije kupila. Odlicna stvar. Ipak nam sad pas lezi u kuci a beba dolazi pa ne znam nekako koliko toliko da imam privid da je sterilno ahahhahahahhaa
    Anjaaa najzanimljiviji su od 5te godine pa naprid ahahahhahaha vec su dovoljno veliki, ne pilaju tj.peglaju te za svaku sitnicu ahahhaha mozes kafu u miru popit i onda puf s 9g ti je *djeb lansiran vise ne zeli s tobom nista ahahhaha sluzis samo kao masina za izbacivanje love jer eto ona je velika…a kad treba npr usisat..e to je tesko ona je jos samo dijete buahahhahaha uglavnom rode se s fakultetom…ja sam do 6 razreda se igrala s barbikama a oni se igraju istina il izazov ahahhahahaha

Gala je bila u komadu bez trudova u nedelju ujutro. Mislim da bi se javila. 

Sundi
    15. Kolovoz 2017. 15:32

Dakle bambi nakon 9 godina treba ic na sljedece. A dobro do onda budem sve zaboravila i porod i trudnocu...

• Bambi34
    15. Kolovoz 2017. 15:55

Sundi cudno mi je sta se ne javlja...ja se nadam da je sve superiska i da nema vremena za javit nam se :-) 
    Da..u pravu si ahahahha sve san zaboravila ahahhaha al ipak se sjecam da mi je prva trudnoca bila laksa...po meni puno lakse zimi rodit..nema te natecenosti, znoja ahahahahha a sad...i ja sam tad bila puuunoooo mladja ahahahhaa

• Anjaaa
    15. Kolovoz 2017. 16:33

Ja zacudo nisam natecena, bile su mi noge ali su splasnule.
    Bambi budi sretna da je takva! Gore je imat devetogodisnjakinju koju jos moras vozit baki na cuvanje, vozit ju do skole a skola 5 min hoda od kuce i ne mos ostavit baki dvogodisnjaka na cuvanje jer eto, cuva malu a ona radi probleme kad je on tamo jer je ljubomorna ko pas.. Ali bitno da ima mobitel, hahaha uzas! Zato se divim djeci koja su samostalna..

Tamara..
    15. Kolovoz 2017. 16:57

drage moje trudnice  ja kad uspijem malo skicnem ali ne stignem nista...  Želim vam reci da se poslje poroda cu vajde i samo lezite ja sam izigravala lava itd htjela sam biti jaka ne cmizdrava,  pa su mi lijepo popucali savovi,  hodam gore nego nakon poroda  skoro bi radje opet na porod nego ovo trpila..  Bebu si vise ne mogu uzeti...  Želim vam svima sreću i brzi porod...  U bolnici su mi trebali samo mobitel,  voda,  hrana,  grcice i ulošci,  i ručnik i nesto za tuširanje..  Jedina sam jela kao vuk,  odmah nakon poroda mi je muz donjeo pomiri i pohranu piletinu a bila sam jos u to zadnjem porođajnom dobu posto nije bilo mjesta u rađaoni pa su me odmah poslali u sobu..  Uskoro cu detalje..  E u rađaoni mi je trebalo samo gumica i voda 

• Bambi34
    15. Kolovoz 2017. 17:52

Anjaaa

Ja zacudo nisam natecena, bile su mi noge ali su splasnule.
    Bambi budi sretna da je takva! Gore je imat devetogodisnjakinju koju jos moras vozit baki na cuvanje, vozit ju do skole a skola 5 min hoda od kuce i ne mos ostavit baki dvogodisnjaka na cuvanje jer eto, cuva malu a ona radi probleme kad je on tamo jer je ljubomorna ko pas.. Ali bitno da ima mobitel, hahaha uzas! Zato se divim djeci koja su samostalna..

Ma daaaaj nemoj me zezat...pa to je razmazeno do bola stara moja. Prvi razred-2dan je sama isla do skole, drugi razred-pocela je navikavat na bus, treci razred- sama iz skole doma, sama na aktivnosti s busom (mora presjedat),  sama ostaje doma bez beda (prvi put je ostala sama s 5ipo g na 10min pa sam lagano to povecavala kako je i ona rasla...sto cu..pon muz radi cijeli dan a psa treba odvest u setnju a ona je linguza za duge setnje...da se razumimo usrana sam bila sto radi sad kad je sama) , zna sebi cokolino spremit, hrenovke, sad ima obvezu svaki dan da usisa kucu jer pas je moj koliko i njen..e sad ona je oduvik bila zrelija pa se s njom tako moze...opet sve ovisi i o djetetu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.