Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    14. Kolovoz 2017. 11:38

Sundi lazni :) evo obavila lidl, tu i tamo me stisne ali nis strasno. Eto i ti ces brzo
    Valentina i ja sam sretna zbog tebe

• Kiara19
    14. Kolovoz 2017. 12:11

Valentina pa napokon 😊
    Ja dosla s pregleda, otvorena za 1 prst.

• Bambi34
    14. Kolovoz 2017. 12:25

Svi smo u finalu...ja u cetvrtak u 6.45 se moram javit u radjaonicu :-) eto curke da znate :-) 

• Anjaaa
    14. Kolovoz 2017. 12:52

Super Bambi! Uz tebe smo u cetvrtak
    Odoh ja malo ubit oko dok je muz s malim na plazi, treba skupit snage za ono sto nas ceka, haha

• Bambi34
    14. Kolovoz 2017. 15:26

Vidi kakvo danas zatisje ovdje ahahahhahahahaha sta ste sve u zadnjim pripremama ahahahhahaha ja od nervoze samo zderem...mislim znam sta me ceka al opet me nervoza uhvatila...vec danima al danas pogotovo..nekako kad sam nju isla rodit nisan imala pojma da je to to...ovo cekanje zakazanog datuma i nije neka fora...opet ne mogu ni pokazat da sam ervozna mala je ustrasena, ovaj van sebe tako da ih ja drzim pod kontrolom...

Sundi
    14. Kolovoz 2017. 19:21

Bambi34

Vidi kakvo danas zatisje ovdje ahahahhahahahaha sta ste sve u zadnjim pripremama ahahahhahaha ja od nervoze samo zderem…mislim znam sta me ceka al opet me nervoza uhvatila…vec danima al danas pogotovo..nekako kad sam nju isla rodit nisan imala pojma da je to to…ovo cekanje zakazanog datuma i nije neka fora…opet ne mogu ni pokazat da sam ervozna mala je ustrasena, ovaj van sebe tako da ih ja drzim pod kontrolom…

Trudnica drzi sve pod kontrolom eto to ti je zena. 
    Ma ja nis sjedim hodam sjedim. Planinarim po stepenicama. Malo kod mame u prizemlje pa kod sebe i ukug.. 

• summerchild
    14. Kolovoz 2017. 19:37

Evo curke da se i ja javim..kasnije cu iscitat sve zaostale postove. Uz malisana vrijeme mi proleti. 
    Vezano uz porod, puko mi je vodenjak u petak u 14:20, oko 15:00 su mi krenuli trudovi tad smo vec bili na putu za bolnicu. Pregledali me i ustanovili da sam otvorena 1.5 prst, klistir i ctg. Predradjaona.Trudovi su bili pravilni jacine 60-80. Vodenjak mi nije bio skroz puko tako da sam curkala cijelo vrijeme. Navecer me nisu htjeli ni pogledati jer sam im izgledala dobro. Citavu noc trudovi koji su pred jutro skoro stali. Ujutro su mi probusili vodenjak do kraja jer su ustanovili da sam otvorena 4 prsta i dali drip. Citav dan sam bila pod dripom, kad sam se pocela previjat od bolova nitko me nije dozivljavao i dao mi da ustanem osim na wc. U nekom trenu sam trazila da mi daju nesto protiv bolova sto me omamilo jer nisam spavala uopce i bilo me strah da necu izdrzati kad cu trebati izgon. Trudovi su postojali sve jaci, previjala sam se i pokusavala ih dozvati, zena pored mene je isto bila na dripu pa isto nije mogla ustati. Kad su konacno stigli shvatili su da sam 10 prstiju otvorena i da trebam hitno u box. Sva sreca kaj sam decku uspjela poslat poruku inace ga vjerojatno nitko ne bi zvao. Box je bila mala prostorija sa onim ravnim stolom. Opet su me stavili na bok i dalje drip. Shvatili da su me u predradjaoni drzali na krivom boku, mali se zbog toga nije namjestio kako treba i puls mu je poceo padat. Samo su se dosaptavali i odjednom hitan carski. U trudovima sam hodala do sale gola. Eto to je moje iskustvo poroda na sv duhu. Imaju sjajne lijecnike ali isto tako i ocito preveliku guzvu i odradjuju sve ko na traci. Mene je zapala losa smjena. Smjena koja me primila je bila super i mislim da bi se sve puno bolje zavrsilo da su me oni i porodili. No sve je na kraju dobro zavrsilo i moj malisan je sada tu pored mene ziv i zdrav a to je najbitnije. Sve se isplatilo i da treba to proci ponovno prosla bi. 

• summerchild
    14. Kolovoz 2017. 20:05

Valentina vidim da si i ti rodila - cestitam! Puse Nori od mene i Filipa

• Anjaaa
    14. Kolovoz 2017. 22:01

Ajme Summer, bas ti nije bilo lako.. Po meni nema opravdanja za takvo zanemarivanje i dovođenje u opasnost tebe i djeteta.. Grozno! Ali bitno da ste sad oboje dobro i da uzivate! :) Puse Filipu!
    Ovdje je bas zatisje, cure gdje ste?

• Bambi34
    14. Kolovoz 2017. 22:33

Evo me...mali je bas aktivan veceras i opet ova pizdobolja..a ja samo trpam u sebe cijeli dan ahahahaha
    Summer katastrofa..nemam rijeci..al glavno da je proslo sve dobro :-) sad gustajte:-)
    Ja sam danas pospremila ostavu jos mi je to bilo ostalo, oprala svu robu koja se skupila...
    Da Anjaaa...bas je zatisje... za Sundi pretpostavljam da trci uza skale ahahahahaha 
    Valentina kakva je situacija??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.