Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tena1203
    03. Kolovoz 2017. 23:48

Jos jedno, mozda glupo pitanje.. kak cete vi rijesiti depilaciju? Hocete ic negdje ili same? Ja sam se sama izdepilirala i to koma izgleda, sve mi se osipalo sa nekim pristicima, valjda kak je to dolje sve prokrvljeno i nije ko inace.. uglavnom koma izgleda.

Tamara..
    04. Kolovoz 2017. 03:06

Ja sam oko 10 krenula spremati i do nekih 1 sam bome bila u akciji,  oprala sam kuhinju i kupatilo,  namjestila kinderbet posteljinu i onaj monitor sto prati disanje...  Sada sam se okupala i izdepilirala,  i cak sam zadovoljna kako sam uspjela sa obzirom na stomak,  ma da imam ogledalo i osvjetljenje bilo bi savršeno,  uzela sam one britvice iz lidla sto se mijenjaju glave i jako sam zadovoljna jer mislim da bi se sa bilo kojim drugim izrezala..  Ja mucis muku uvijek sa pristupima itd..  Sada stavim nakon neku finu kremu ili ulje tipa kantarionovo i kada krenu pristići dobro napudram sa baby puderom...  Joj bome je i meni sve na bubrege,  smeta sto muz nije raspoložen za intimnosti  da nisu ove vrućine već bi ga ja malo napala haha...  Uh ujutro buđenje u 7,  sve sam si pripremila pa cak i klopu a inače sve radim u zadnji cas...  Ja se par puta dnevno tusiram i ne brisem jedino mi to pomaze na ove vrućine..  Danas sam zadrjemala na jedan sat i probudila se dehidrirana,  malaksala,  uzas...  Joj mislim da ovi trudovi nece nikada krenuti koliko god se ja sagi njem curom itd 

Tamara..
    04. Kolovoz 2017. 03:06

Cucim 

• evabeba
    04. Kolovoz 2017. 03:45

Evo i ja budna zbog vrucine.😞
    Carmen cestitam😊. Kad stignes napisi kako je proslo.
    Svaka cast Tamara da mozes
    ista raditi po ovim vrucinama,ovo nije normalno.
    moja beba je inace mirnija,pa sam se noca
    s i zbog toga nanervirala
    ,nikako fa se pomakne. Sad je par puta,al meni nikad dosta,samu sebe izluđujem,uh

• Bambi34
    04. Kolovoz 2017. 04:39

Sva san slomivena. Ubila me vrucina. I pas kraj mene dahce cisto mi ju je zao. Gledam tv. Ruke su mi utrnjene ne mogu ni tipkat.

Rozaa
    04. Kolovoz 2017. 06:22

Kakva noc....pa ovo je uzas...preznojila sam se stoput,pa nisam znala sanjam li ili sam budna.Vrijeme je koma😨probudila sam se umorna.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Sundi
    04. Kolovoz 2017. 07:47

Joj i meni je jicer i nocas bio grozan dan i noc. Prvo sam si upalila klimu i onda u 11 tuka kao pa nebi bas smjela imat klimu po noci upaljenju pa ugasila i otvorila prozore. I naravno vratila se glavobolja. I tal zaspala sam u 1. Ponovo se probudila u 4 i onda malo disala na terasi. Nisam ziher dal bi mi bilo lakse rodit sad pa onak zrezana i sam lohinjama na 40 stupnjeva i bebom ili da ovak se mucim.  

• summerchild
    04. Kolovoz 2017. 10:02

Carmen cestitam!!!! Javi kak je proslo.

Karmen_29
    04. Kolovoz 2017. 10:34

Evo mene u predradaoni, danas su me u 6:30 h bili narucili na inducirani jer mi je termin bio 26.7., dali su mi gel u 8 h i sad cekamo da se jos otvorim, bila sam otvorena samo 1 prst jutros. Trudovi vec dosta cesti, a i pojacavaju se... najgore mi sto jos moram lezat na ledjima

• Bambi34
    04. Kolovoz 2017. 10:56

Karmen sretnoooo:-) javi nam se da se ne mislimo da znamo kako si nam i kako je proslo :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.