Jos jedno, mozda glupo pitanje.. kak cete vi rijesiti depilaciju? Hocete ic negdje ili same? Ja sam se sama izdepilirala i to koma izgleda, sve mi se osipalo sa nekim pristicima, valjda kak je to dolje sve prokrvljeno i nije ko inace.. uglavnom koma izgleda.
Ja sam oko 10 krenula spremati i do nekih 1 sam bome bila u akciji, oprala sam kuhinju i kupatilo, namjestila kinderbet posteljinu i onaj monitor sto prati disanje... Sada sam se okupala i izdepilirala, i cak sam zadovoljna kako sam uspjela sa obzirom na stomak, ma da imam ogledalo i osvjetljenje bilo bi savršeno, uzela sam one britvice iz lidla sto se mijenjaju glave i jako sam zadovoljna jer mislim da bi se sa bilo kojim drugim izrezala.. Ja mucis muku uvijek sa pristupima itd.. Sada stavim nakon neku finu kremu ili ulje tipa kantarionovo i kada krenu pristići dobro napudram sa baby puderom... Joj bome je i meni sve na bubrege, smeta sto muz nije raspoložen za intimnosti da nisu ove vrućine već bi ga ja malo napala haha... Uh ujutro buđenje u 7, sve sam si pripremila pa cak i klopu a inače sve radim u zadnji cas... Ja se par puta dnevno tusiram i ne brisem jedino mi to pomaze na ove vrućine.. Danas sam zadrjemala na jedan sat i probudila se dehidrirana, malaksala, uzas... Joj mislim da ovi trudovi nece nikada krenuti koliko god se ja sagi njem curom itd
Evo i ja budna zbog vrucine.😞
Carmen cestitam😊. Kad stignes napisi kako je proslo.
Svaka cast Tamara da mozes
ista raditi po ovim vrucinama,ovo nije normalno.
moja beba je inace mirnija,pa sam se noca
s i zbog toga nanervirala
,nikako fa se pomakne. Sad je par puta,al meni nikad dosta,samu sebe izluđujem,uh
Sva san slomivena. Ubila me vrucina. I pas kraj mene dahce cisto mi ju je zao. Gledam tv. Ruke su mi utrnjene ne mogu ni tipkat.
Kakva noc....pa ovo je uzas...preznojila sam se stoput,pa nisam znala sanjam li ili sam budna.Vrijeme je koma😨probudila sam se umorna.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Joj i meni je jicer i nocas bio grozan dan i noc. Prvo sam si upalila klimu i onda u 11 tuka kao pa nebi bas smjela imat klimu po noci upaljenju pa ugasila i otvorila prozore. I naravno vratila se glavobolja. I tal zaspala sam u 1. Ponovo se probudila u 4 i onda malo disala na terasi. Nisam ziher dal bi mi bilo lakse rodit sad pa onak zrezana i sam lohinjama na 40 stupnjeva i bebom ili da ovak se mucim.
Evo mene u predradaoni, danas su me u 6:30 h bili narucili na inducirani jer mi je termin bio 26.7., dali su mi gel u 8 h i sad cekamo da se jos otvorim, bila sam otvorena samo 1 prst jutros. Trudovi vec dosta cesti, a i pojacavaju se... najgore mi sto jos moram lezat na ledjima
Karmen sretnoooo:-) javi nam se da se ne mislimo da znamo kako si nam i kako je proslo :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji