Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    03. Kolovoz 2017. 14:57

Bambi34

Nora Fora slusaj me kad te uhvati probaj prosetat i nesto pocistit ahahhaha ja se tako opustim izribam svoju staklokeramicku plocu ahahahahha i malo prodisem i prodje. Imas ti propisane normabele? Ja jos uvijek na magneziju i normabelu kad me uhvati jako cvaknem jednog ahahahahha
    Jel da Summerchild :-) ne dam se. Jucer sam bila u crnjaku, al danas sam cool….pozitiva….cak se mislim veceras palacinke im pec ahahahahahhahaha stala sam i razmislila pa ako i krene zadovoljna sam, od pocetka je rizicno, prosla sam 35tj i nemam sta bit nezahvalna jel…fala Bogu idemo dalje dan po dan…ne izlazim nigdje, setuckam po kuci malo, lezim i zderem ahahahahhahaha nabijam kile zbog kojih cu poslije plakat i mukom skidat al sad tako gustam u strudelima i sladoledu ahahahahahhaha od lubenice pisam ahahhahahaha tako da junk je trenutno zdravija opcija ahahahahhaha

Ja zadnja dva dana isto tamanim sladoled i cokoladne napolitanke i lubenice ;) zadnjih tjedan dana nisam dobila nist na kilazi pa sam sretna ;) 
    Ma gle i da sad rodis bit ce sve ok, al budete vi izdrzali jos ovih par dana.

• summerchild
    03. Kolovoz 2017. 15:00

Sundi

Joj meni je danas najgori dan do sad. Imam osjecaj da ce mi mozak pobjec iz lubanje koliko me boli glava. I imam osjecaj da necu rodit do bozica i tak. Sve otislo u kkk.

Ajoj Sundi, bit ce sve ok, samo pozitiva! 

• summerchild
    03. Kolovoz 2017. 15:01

Nora-Fora:-)

Pa jučer sam sve živo probala i nije uopće stalo toliko me bolilo da sam plakala hahaha strašno
    Ma imam spasmex i apaurin i popila i ni to nije pomoglo

Pesek ti je presladak :)
    Na koliko su ti trudovi na ctg? 

03. Kolovoz 2017. 15:25

Aaalll mu je jaki vruće :-(
    Ma ne znam nije papir ni ostao kod mene

• Bambi34
    03. Kolovoz 2017. 15:26

Pozic i od nas :-) Nora Fora preslatka je ahahahahha vidis mogla bi i ja mojoj kikicu zavezat ahahahha al evo trenutno sad hrce ahahhaha
    Sundi amo glavu gori...kod tebe ce zato bit to express porod zapanti sta san ti rekla :-)
    Nekako mislim da smo sve pri kraju sa zivcima ahhahahaha to je od ove vrucine. Eto sta. Mogu van rec da mi je 100puta bila laksa trudnoca s malom koja je zimska beba i s njom uopce nisan imala otecene ruke i noge.

• Bambi34
    03. Kolovoz 2017. 15:27

Summerchild u 3tjedna 3kile sam natukla. Strajkam gladju kad rodim.

• Anjaaa
    03. Kolovoz 2017. 15:48

Ja sam umorna za poludit. Nocu ne spavam od vrucine, ujutro se rano probudim i ne mogu vise spavat. Sad popodne zaspala s malim i nakon pol sata se poceo deracit taman toliko dugo da me razbudi i sad opet ne mogu spavat a on vec hrce.. Luda sam. Vise ne znam kako izgledam bez podocnjaka

03. Kolovoz 2017. 16:03

Ja  išla ispred palačinke...ktepala sam od vrućine haha
    Bambi ...moj je muško al ima kikicu jer niš ne vidi hahhah,kako tvoj prezivljava?? Moj ima bazenic za djecu na terasi pa ga kupamo hahaha 
    Daj meil da ti nešto pošaljem tamo xD

Sundi
    03. Kolovoz 2017. 16:13

Thnx curke. Peseki su vam divni.
    I ja bi peseka ali nema me nikad nema doma pa cemo vidjet kako cu za godinu dana uspijet hendlat posao i dijete a onda svako dijete treba peseka...
    Mislim da me glava boli od klime mozda. Sto sam blize datumu to sam gora... 

03. Kolovoz 2017. 16:17

Sundi
    Mi imamo cijeli Zoo hahaha
    I malog zeku i macu!!:-))
    Pa sad babe pametuje da ću sve to morat bacit van iz kuće kad dijete dođe...haha budale 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.