Evo i mene s kontrole. Danas sam punih 40 tt. I dalje otvorena samo jedan prst. Ostalo sve u redu, i plodna voda i ctg. I sad imam opet kontrolu u utorak.
Evo i mene s kontrole. Danas sam punih 40 tt. I dalje otvorena samo jedan prst. Ostalo sve u redu, i plodna voda i ctg. I sad imam opet kontrolu u utorak.
Nisu te narucili nakon 2 dana? A kak se osjecas? Jel imas simptome?
Meni je od jucer nekak sve stalo tj usporilo se. Bumo vidjeli kaj ce mi sutra reci na pregledu.
Meni je od jucer nekak sve stalo tj usporilo se. Bumo vidjeli kaj ce mi sutra reci na pregledu.
Nisu. A gle, kako koji dan sam. Cijeli tjedan imam lagane trudove, ali nisu pravilni. Tj.jedan dan ih osjetim pa stane pa iduci dan nista. Doslovno sam svaki dan drugacije.
Jel vi planirate nosit nekaj sestrama, doktorima pri izlasku iz bolnice?
ja San pri izlasku dala sestri koja nas je ispratila, a doktoru cu posebno odnit kad bude dezuran Jer ga Nisan vidila kad san izlazila
Pa mislim da cu sestrama odmah donjet cokolade i kave. Da mi cuvaju bebicu. A doktoru a i to ce se rjesit bolje da propadne selo nego obicaj kak se kaze. A sto ja znam ja se trudim mislit da su oni svi dobri. Samo nemaju osnovna sredstva za rad i tesko im je i malo su placeni itd. I to zbog sebe a ne zbog njih. Ne mito ali zahvala i da znaju da su nekom pomogli svakako. Pa svi vole da im netko kaze da su dobro napravili svoj posao.
Sortiraj odgovore
Najstariji