Karmen sretnoooo:-) javi nam se da se ne mislimo da znamo kako si nam i kako je proslo :-)

Evo i mene s kontrole. Danas sam punih 40 tt. I dalje otvorena samo jedan prst. Ostalo sve u redu, i plodna voda i ctg. I sad imam opet kontrolu u utorak.
Evo i mene s kontrole. Danas sam punih 40 tt. I dalje otvorena samo jedan prst. Ostalo sve u redu, i plodna voda i ctg. I sad imam opet kontrolu u utorak.
Nisu te narucili nakon 2 dana? A kak se osjecas? Jel imas simptome?
Meni je od jucer nekak sve stalo tj usporilo se. Bumo vidjeli kaj ce mi sutra reci na pregledu.

Meni je od jucer nekak sve stalo tj usporilo se. Bumo vidjeli kaj ce mi sutra reci na pregledu.
Nisu. A gle, kako koji dan sam. Cijeli tjedan imam lagane trudove, ali nisu pravilni. Tj.jedan dan ih osjetim pa stane pa iduci dan nista. Doslovno sam svaki dan drugacije.
Jel vi planirate nosit nekaj sestrama, doktorima pri izlasku iz bolnice?

Jel vi planirate nosit nekaj sestrama, doktorima pri izlasku iz bolnice?
ja San pri izlasku dala sestri koja nas je ispratila, a doktoru cu posebno odnit kad bude dezuran Jer ga Nisan vidila kad san izlazila

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji