Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Kolovoz 2017. 15:03

U Riječkom slučaju neka propadne sve :-) 
    Hahaha... to im je posao i za to su plaćeni! A ne da su nadrkani i bezobrazni kad dođemo na preglede. I moja  radi u medicinskoj ustanovi pa nije kucka i sto puta joj je teže... sami su si birali zanimanje!!

04. Kolovoz 2017. 15:08

Da li Vas sada pred kraj pucaju hormoni?
    Ja sam evo tek sada ludara postala 
    Il je to zbog vrućine ne znam..sad pokazuje 39 stupnjeva ali od nedjelje konačno hladnije....
    Nadam se da ću ostat u komadu do srijede i pregleda  

• Bambi34
    04. Kolovoz 2017. 15:23

Ja se slazem sa Sundi. Vec sam sve 10x rekla mm-u. 
    Hormoni...maloprije sam plakala na wc-u skrivecki da me mala ne vidi. Prvo sam plakala od boli i na kraju nisan mogla odradit radnju br.2 da budem iskrena, a onda iza od straha jer su danas sve sestre komentirale da je pitanje dana a ja stvarno zelim da udjem.u taj 9ti mj da docekamo termin carskog 17.8 i da bebac bude jak. Znam dobro sto je nejaka beba i sto sam s malom prosla...2360gr je imala kad smo izasle iz bolnice. Sad sam dobro. Sve u Bozje ruke. 

Sundi
    04. Kolovoz 2017. 15:26

Nora-Fora:-)

Il je to zbog vrućine ne znam..sad pokazuje 39 stupnjeva ali od nedjelje konačno hladnije….

Joj pricaj mi o tome... postoji osnovana sumlja da dok rodim pol familije nece pricat samnom. 

• Bambi34
    04. Kolovoz 2017. 15:29

Sundi

Nora-Fora:-)

Il je to zbog vrućine ne znam..sad pokazuje 39 stupnjeva ali od nedjelje konačno hladnije….

Joj pricaj mi o tome… postoji osnovana sumlja da dok rodim pol familije nece pricat samnom.

A jesi me sad nasmijala s ovin ahahhahahahahhaha evo meni mm se pojavio pola sata ranije :-) a ova mala pjeva kim kardashian od lane ahahahhahahaha propucat cu se ahahaha

04. Kolovoz 2017. 15:30

Haaa znači ima vas još LUDIH  ...nisam jedina haha

Bambi...
    Izdržati ćeš:-*

• evabeba
    04. Kolovoz 2017. 15:33

Credolina,kad si isla u vinogradsku,a nisi bila narucena,gdje si se javila. Htjela bih provjeriti jel sve ok s bebom,i inace je mirnija,pa da odem. Gdje je hitan prijem za trudnice?

04. Kolovoz 2017. 15:33

Jedino me veseli što su rekli kisu tj nevrijeme u nedjelju i poslije hladnije u mom kraju!!! Yess
    A do tada se ja I Teddy (pas) ventiliramo hahah

• credolina
    04. Kolovoz 2017. 16:14

evabeba

Credolina,kad si isla u vinogradsku,a nisi bila narucena,gdje si se javila. Htjela bih provjeriti jel sve ok s bebom,i inace je mirnija,pa da odem. Gdje je hitan prijem za trudnice?

Odes na 3.kat u rodiliste. Pozvonis na gumb hitna.

• summerchild
    04. Kolovoz 2017. 17:33

Ja sam u predradjaoni, vodenjak mi je puko i nakon pol sata mi krenuli trudovi..sad cekanje da se otvorim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.