Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Kolovoz 2017. 18:34

I Summer obriši kad će uskoro rodit :P

04. Kolovoz 2017. 18:35

Bambi meni se cin ida jedino ja i ti ovdje najviše laprdamo hahahahha

• credolina
    04. Kolovoz 2017. 18:37

Nora-Fora:-)

Briši srpanj ..ocito su rodile!

Credolina
    Tako je meni cijelo vrijeme tj cijeli dan pa svaki put niš…

Bambi
    Ne znam… Il se jave samo kad im treba neka informacija hahaha

Ja sam 11. Na listi al meni se sve vidi da ću uskoro hahhaha

Ja vec razmisljala opet u bolnicu al buduci da sam danas bila na kontroli nema mi smisla..

04. Kolovoz 2017. 18:39

Nemoj...to sam ja napravila onaj dan pa sam za bezveze išla jer se smirilo!!
    Ne oa se bebi više ni ctg a pogotovo ako te gledala dolje.... pričekaj rade do navečer..
    Koji si tjedan uopće?

04. Kolovoz 2017. 18:41

Tako ja onaj dan išla ujutro u 10 na pregled i vratila se doma... muž otišao na posao i došao oko pol 11 kući meni počeli bolovi i ja tepula do pol 2 i idem ja opet na pregled dođem gore očita par trudove niš posebno i vrate me doma...i dođemo kući u pol 5 ujutro....katastrofa...dobro me muž i trpi 

• credolina
    04. Kolovoz 2017. 18:44

Nemoj…to sam ja napravila onaj dan pa sam za bezveze išla jer se smirilo!!
    Ne oa se bebi više ni ctg a pogotovo ako te gledala dolje…. pričekaj rade do navečer..
    Koji si tjedan uopće?

Danas punih 40😉 ma bas zato mi se i ne ide. Ako se u tjedan dana nisam nista vise otvorila nego sam bila- za 1 prst, onda nisam ni kroz pola dana. Al ujutro kad su mi radili ctg bas me zabolilo dva tri puta. Bebac je ocito bio budan. 

• credolina
    04. Kolovoz 2017. 18:45

A dolje me gledaju svaki put. Plus amnioskopija. 

04. Kolovoz 2017. 18:53

credolina

Nemoj…to sam ja napravila onaj dan pa sam za bezveze išla jer se smirilo!!
    Ne oa se bebi više ni ctg a pogotovo ako te gledala dolje…. pričekaj rade do navečer..
    Koji si tjedan uopće?

Danas punih 40😉 ma bas zato mi se i ne ide. Ako se u tjedan dana nisam nista vise otvorila nego sam bila- za 1 prst, onda nisam ni kroz pola dana. Al ujutro kad su mi radili ctg bas me zabolilo dva tri puta. Bebac je ocito bio budan.

A ne znam šta ti rec...jel ti blizu bolnica?
    Ako je pričekaj pa ćeš vidit jel se pojačava il šta...

Meni baš i nije blizu pa sam rekla da  u sada rade i potrpit malo nego ići opet gore pa se vraćati dole...
    Hahah

• credolina
    04. Kolovoz 2017. 19:04

A imam 15-20 minuta autom...necu nikuda ici jer mi nema smisla...nece nista novo otkriti...sad sam si normabel popila valjda bude bolje...brzo ce utorak i nova kontrola

04. Kolovoz 2017. 19:08

Ja pijem u danu tri spasmexa plus navečer pred spavanje apaurin i još tijekom dana čaj od kamilice i magnezij sumeci  i opet nekad boli al trpim jer ću doć gore i opet će me slat natrag  a pregled je u srijedu pa cu valjda izdrzati! Dolje je otvoreno 2 cm a cerviks il šta li 1.5 cm i bebina glava se još nije smjestila u kanal...tako da valjda neću skoro hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.