Evo da se i ja malo javim.. moj malac je nocas opet imao tulum, par puta me tolko lupio da sam se probudila iz sna i sve me peklo na tom dijelu gdje je lupio.. valjda nema dovoljno koze za to rastezanje trbuha.. ne znam jel vama kad tako? A obzirom da je na zadak tjesim se da se to sirocek pokusava okrenuti.. ja u zadnjih mj dana dobila 4 kg. Sveukupno 10. Al nekako mantram da ce to sve otic nakon poroda od nespavanja i daj Boze dojenja:) i cijelo vrijeme cekam taj 40. tjedan, uopce mi nije u peti da cu roditi ranije.. jako sam pozitivna pa sto bude! Jos tri tjedna :))
Tena meni je od ovog tjedna tak. Mene fakat ima u svim koordinatama imam 180cm ali ocito ne dovoljno.
Evo mene na brzaka:) u 12:20 rodila se Lucija. 3500g i 52cm :*
Čestitke :) nadam se da se niste izmučile :) sad uživajte zasluženo!
Carmen cestitaaam....uzivajteee!!!!!
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Carmen cestitke na malenoj princezi, zelim vam brzi oporavak javite se kada uspijete :D
Joj zene drage mene ova vrućina ubija nisam sposobna za nista, u kuci mi se samo nered stvara umjesto da bude sve po spagi posto bi porod mogao biti svaki cas... Iako mi se za sada cini da nece skoro ni t od trudova... Da nisu ove vrućine mislim da bi bila na veliko u pokretu... Sutra idem u Ri na pregled pa ce mo vidjeti... Joj sada kada mogu otvoriti malo prozore vrata evo tone komaraca... A ovaj sprej sto imam nista ne valja... Iskreno strah me roditi po ovim vrućinama ne znam kako bi bebica to podnijela :/... Summer kakva je situacija kod tebe?? .. Super su vam zivotinjice, ja mislim da je super kada dijete odrasta uz ljubimce, pa nisu oni prljavi i zarazni to su pazeni i mazeni ljubimci :D
Mene ovo valjda hvata svaku noć u isto vrijeme haha...
Kad će ovoj muci doći kraj...
Cure jel netko isao na amnioskopiju vec i jel boli to? :/ tamara i mene stalno lovi panika da ce mi sve biti prljavo kad rodim, stalno nesto brisuckam, kolko mogu, to je valjda to "gnjezdjenje"... sve je to normalno hehe 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji