Credolina,zasto su te ostavili na promatranju?
Zbog trudova. Izgleda da su bili lazni tj. pripremni kako oni kazu. Al htjeli su vidjeti hoce se ponavljati jos. Sutra najvjerojatnije idem doma ako danas ne bude trudova i stezanja. Trbuh me sinoc jako stezao cca sat i pol pa sam otisla provjeriti i ostala. Ctg i uzv uredni, nisam otvorena.
Curke ja sam kupila 2 paketa vir 80 ulozaka, paket libres nocnih i imam obicne koje inace koristim. Mislite da mi bude to dosta? Opce si ne mogu zamisliti kolko bi toga trebalo 😁 i ne znam jel da kupujem sto za pupak ili ne?
Ja sam rezana i imam savove pa svakako preporucam da ne stavljate plasticne uloske nego Vir, Chicco ili Lolu jer od plasticnih se moze dobiti infekcina jer koza i rana ne disu. Evo ja sam deseti dan od poroda i dalje sam na Viru cak su mi i oni Lola dobri jer oni su skroz vateni. I hodam u mrezastim jednokratnim gacicama i svakim danom mi je bolje a nakon svake nuzde samo se oprat mlakom vodom i koji put i pospricat Octeniseptom i to je to :) prva dva dana od poroda kad sam jace krvarila sam koristila Chicco jer su veliki i dugacki. A ovih Vireva sam potrosila vise i ne znam broj tako da ce vam trebati jer sve ovisi od zene do zene koliko dugo krvari
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Znaci vjerojatno mi ovih Vir bude trebalo jos...
Ovaj Octenisept je i za pupak ili?
Idem.danas u kupovinu pa da odmah sve rijesim :)
Znaci vjerojatno mi ovih Vir bude trebalo jos…
Ovaj Octenisept je i za pupak ili?
Idem.danas u kupovinu pa da odmah sve rijesim :)
I za pupak i tebi za ranu. U biti to dezinficira rane a ne pece.
Pozdrav svim trudnicama i onima koje su rodile ljetne bebe :-)
Evo da se malo i ja malo javim. U prvoj sam trudnoći bila dosta aktivna na forumu, drugu sam bebu izgubila, a u ovoj trudnoći sam jednostavno bila prezaokupljena svojim malcem pa nisam do sada imala vremena ni za što. Sad se bliži kraj pa sam usporila tempo.
Bebač stiže krajem kolovoza.
Vidim da je aktualna tema uložaka pa da se uključim oko toga. Ja sam u predrađaoni potrošila skoro paket pa računajte i na to. Pukao mi je vodenjak pa je stalno curila plodna voda. Ovaj put nosim dva paketa u predrađaonu za svaki slučaj. Prošli put nisam našla chicco, ali sam i sad uzela i mislim da će biti puno bolji jer su ogromni. Ove jednokratne s gelovima ne bi trebalo koristiti uopće sve dok ne prestanu lohije. Doduše, ja ih ne koristim uopće jer su otrov živi.
Ajajaj, sve mi se čini da ću i ja onda po još koje pakovanje Vira. Ne znam zašto sam zabrijala da će bi jedno vira i jedno običnih noćnih biti dovoljno u bolnici. Jel to ima veze sa količinom i trajanjem menge inače?
Koja od vas je kupila onaj krevetić na ekupi? Mislim na onaj komplet sa madracom i posteljinom. Mi smo ga jučer ipak uzeli na kraju jer se ispostavilo da bi onaj ponuđeni od prijatelja trebali vratiti relativno brzo, kod njih u užu obitelj dolazi iza Nove godine nova beba pa sam odlučila sad odmah to riješiti. Zanima me jel madrac barem prosječno ok za tu cijenu?
Pinkice, čestitke objema! Suuper težina! Al su ga fulali i stresirali te. Sada odmarajte i uživajte skupa. :)
Pinkice, cestitam ti!Bas si nas zabrinula..Sad lipo oporavak i gustanje sa bebicom😊
TERMINI:
1. maruska 8.7.2017. PETROVA
2. Elen 8.7.2017.
3. AnnaFit157 10.7.2017.
4. Faustina 18.7.2017.
5. Martinaa94 21.7.2017. MERKUR
6. Sonjiko 27.7.2017. VINOGRADSKA
7. Lalla1212 31.7.2017.
8. MaryT 02.08.2017 SPLIT
9. Tamara 04.08.2017 KBC RI
10. Summerchild 5.8.2017. SV.DUH
11. Carmen012 8.8.2017. SL.BROD
12. dana22 8.8.2017.
13. Sundi 11.8.2017. PETROVA
14. Evabeba 14.08.2017. NOA - VINOGRADSKA
15. Kiara19 17.8.2017.
16. gala_28 18.8.2017 PETROVA
17. Moja bebica 19.08.2017. SV.DUH PETAR
18. Renata Renchy 21.08.2017. SPLIT
19. Nora-Fora (21 g.) 23.8.2017. NORA - RIJEKA
20. Rozaa 24.8.2017. MERKUR
21. Marlon 25.8.2017. PETROVA
22. Anjaaa 26.8.2017.
23. Bambi34 28.08.2017.
24. Matie89 4.9.2017.
25. mici_0555 4.9.2017.
26. Petra178 10.9.2017.
27. nina0607 15.9.2017.4
Koja od vas je kupila onaj krevetić na ekupi? Mislim na onaj komplet sa madracom i posteljinom. Mi smo ga jučer ipak uzeli na kraju jer se ispostavilo da bi onaj ponuđeni od prijatelja trebali vratiti relativno brzo, kod njih u užu obitelj dolazi iza Nove godine nova beba pa sam odlučila sad odmah to riješiti. Zanima me jel madrac barem prosječno ok za tu cijenu?
Slusaj za tu cijenu ja sam prezadovoljna. Da budem iskrena posteljinu novu narucila jer bi mi mala krv popila da nisam ahhahahaha ona zapikirala posteljinu od dada&rocco, da se razumimo samo dodatni trosak jer je dobra posteljina sa kreveticem dosla. Inace, jos ga nismo slozili...to ce on kad ja budem u bolnici..
Sortiraj odgovore
Najstariji