Mrva, uf bas si se namucila! Ja isto imam 163 cm i imala sam 51 kg kad sam prvi put rodila, a beba 3570\53, slicno samo je meni izgon bio macji kasalj a ono prije... Za umrijet. Odmarajte sad!
Valentina sto je bilo?
Pinkice, nemoj da te te mjere bace u bed, velika je mogucnost da su pogrijesili u procjeni. Tek kad se beba rodi ces moc znat za sigurno jel sve ok.. Jesu ti rekli kad ti namjeravaju inducirat porod?
Anja ništa ne govore. Očito se čeka utorak kad imam vaginalni pregled. Nadam se da ću ili onda ili u srijedu ujutro na viziti znati šta i kako dalje. Ukoliko samo nešto ne krene, naravno. Prešla sam mnoge forume i čula mnoga iskustva cura i skoro svima su bebu procjenili na manju težinu nego šta je bila fakat pa se nadam da će tako biti i kod mene. A i ako baš ne bude, 2170g mi se čini kao ok težina s obzirom na ovu svu dramu koju prolazim već mjesecima.
Baš mi je žao šta si se namucila tako...
Ma šta,bolje pitanje šta nije...mene boli za popizdit oni tu seru govna popij tabletu i legni u krevet...sta ću se samo sooat tabletama
Uglavnom nije problem u tom nego na njihovom odvratnim nastupu DAKLE ja idem na carski a sad mi gospođa sestra kaže da šta ja mislim da će mi doktor ispunjavat zelje...kakve jebene zelje?? Imam šećer tip 1,visokorizicna trudnoća i kroz nikakav stres više prolaziti neću ... sjebali su me sa inekcijama još da me idu š porodom...jedva sam živu glavu izvukla prvi put samo zato jer je njima bilo teško za provjerit informaciju jel smijem il ne
Točno sam znala da će sad opet biti sranje..
Sutra ujutro na viziti ću odma pitat šta msle i gotovo jer mi je više dosta toga jebanja u glavu i radenja majmuna od mene...
Dođem u petak u pol noći jer mi nije bilo dobro a one dobro ne pitaju pi koji kurac si došla
Da baš bi išla u pol noći se vozit da vidim Rijeku
Koji kreteni majko mila
Baš sam ljuta
Baš mi je žao šta si se namucila tako…
Ma šta,bolje pitanje šta nije…mene boli za popizdit oni tu seru govna popij tabletu i legni u krevet…sta ću se samo sooat tabletama
Uglavnom nije problem u tom nego na njihovom odvratnim nastupu DAKLE ja idem na carski a sad mi gospođa sestra kaže da šta ja mislim da će mi doktor ispunjavat zelje…kakve jebene zelje?? Imam šećer tip 1,visokorizicna trudnoća i kroz nikakav stres više prolaziti neću … sjebali su me sa inekcijama još da me idu š porodom…jedva sam živu glavu izvukla prvi put samo zato jer je njima bilo teško za provjerit informaciju jel smijem il ne
Točno sam znala da će sad opet biti sranje..
Sutra ujutro na viziti ću odma pitat šta msle i gotovo jer mi je više dosta toga jebanja u glavu i radenja majmuna od mene…
Dođem u petak u pol noći jer mi nije bilo dobro a one dobro ne pitaju pi koji kurac si došla
Da baš bi išla u pol noći se vozit da vidim Rijeku
Koji kreteni majko mila
Baš sam ljuta
Baš ružno ponašanje od njih. Jako mi je žao što to moraš sve prolaziti baš sad pred kraj trudnoće kad bi se trebala radovati jer ćeš uskoro moći primiti u ruke svoju malenu Noru. Također se nadam da je lošeg osoblja ipak manje nego onog dobrog. Znam da je to jako teško, ali probaj se što manje sekirati jer tvoja Nora nije vrijedna tih loših osoba.
Sutra ću znat sve jer ću odma sve na viziti pitat jer mi je više dosta ovog navlacenja za nos i pravljenja majmunom
Samo ti pitaj njih sve. Tvoje je pravo da znaš šta oni misle s tobom i s bebom.
Nemaju šta mislit i srat... niti imam živaca niti volje to slusat!
Idem na carski i amen. Neće me sjebat kao i š tim inekcijama...tri tjedna su mi trebala da se vratim u normalu zbog toga šta je netko pun sebe i neće se ko zultirat s drugim doktorom.
Ma mislila sam na to da ti kažu napokon kad bi ti radili carski tako da znaš. Da, najbolji su mi oni ljudi koji misle da sve znaju pa kad nešto zeznu onda su im svi krivi osim njih samih. Nadam se da nećeš više imati problema sa šećerom zbog njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji