Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    13. Srpanj 2017. 15:05

Inace bila sam u knjiznici ovih dana i posudila super knjigu o bebama Vase dijete Penelope Leach. 

• Anjaaa
    13. Srpanj 2017. 15:14

Gala moz uslikat taj podlozak za kolica? Koliko je velik i debel? Ja isto to namjeravam narucit samo ne znam dal cu od sivalice ili s webshopa.

• gala_28
    13. Srpanj 2017. 16:12

Sundi, 40 cm? Kako se osjećaš? :)
    Dale ste mi elana, budem se šišnula i obojala...ionako neću blajhati i ludovati sa kemikalijama. 
    Znači allways i ovi uobičajeni noćni dolaze u obzir? 
    Nekako mi većina njih djeluje plastično za poslije poroda. Ali baš se sjećam da sam noćne allways vidjela kod frendice koja je taman spremila torbu za bolnicu, i prvo u sebi pomislila kaj će joj to :D...ajme koliko nisam imala pojma o ničemu.
    Ove chicco sam naručila u bubamari ali stigla je cijela kutijetina (prevelika) sa tih 6-7 stvari i ubih se sad od traženja po stanu, ne nađem ih. Na ručunu u kutiji su ukucani. Nisam ni sigurna jesam li ih vidjela ili nisam. A ništa, ponijet ću taj komični Vir i neke noćne ako se ovi ne ukažu.
    Evo uslikam podlogu za kolica pa šibnem sliku u idućem postu :)
    Ovako na opip je ok, sviđa mi se ta frotirska strana. Mislim da je ipak bolje nego dekica, a mekše od obične tetre. Ima rupu za remenčić od kolica pa se fiksira, ne može se beba prekriti preko glave kao sa dekicom.

• summerchild
    13. Srpanj 2017. 16:47

gala_28

Sundi, 40 cm? Kako se osjećaš? :)
    Dale ste mi elana, budem se šišnula i obojala…ionako neću blajhati i ludovati sa kemikalijama.
    Znači allways i ovi uobičajeni noćni dolaze u obzir?
    Nekako mi većina njih djeluje plastično za poslije poroda. Ali baš se sjećam da sam noćne allways vidjela kod frendice koja je taman spremila torbu za bolnicu, i prvo u sebi pomislila kaj će joj to :D…ajme koliko nisam imala pojma o ničemu.
    Ove chicco sam naručila u bubamari ali stigla je cijela kutijetina (prevelika) sa tih 6-7 stvari i ubih se sad od traženja po stanu, ne nađem ih. Na ručunu u kutiji su ukucani. Nisam ni sigurna jesam li ih vidjela ili nisam. A ništa, ponijet ću taj komični Vir i neke noćne ako se ovi ne ukažu.
    Evo uslikam podlogu za kolica pa šibnem sliku u idućem postu :)
    Ovako na opip je ok, sviđa mi se ta frotirska strana. Mislim da je ipak bolje nego dekica, a mekše od obične tetre. Ima rupu za remenčić od kolica pa se fiksira, ne može se beba prekriti preko glave kao sa dekicom.

Ja sam uzela libresse nocne, jer ne volim bas always ni inace (preplastican mi je). Inace koristim naturellu i libresse.

Mene isto zanima ta podloga ;)

• gala_28
    13. Srpanj 2017. 16:57

• gala_28
    13. Srpanj 2017. 16:59

kao što se vidite, donji dio je odvojiv od gornjeg dijela. uslikala sam ovako da dobijete dojam o debljini i toj frotirskoj strani.

Taichi.St
    13. Srpanj 2017. 17:25

Hm..ja sam uzela Vir 80 dva paketa za prvu ruku..oni su mu jedini bili dovoljno mekani nakon prva dva poroda.Doduse ja sam bila punoooo sivana i bas mi je sve smetalo i zuljalo me,a i krvarila sam masu.Kako ce bit treci put vidit cu..nekako mi se Allways cine bas previse najlonskima..pogotovo sad kad je nenormalno vruce.

• blu5
    13. Srpanj 2017. 17:45

Meni su chicco najbolji!Pamucni, mekani,ja sam isto dosta krvarila i dosta bila sivana...

13. Srpanj 2017. 17:46

Skuhala se jesam a nacekala ne jer sam prva jer TRUDNICE IMAJU PREDNOST!!!HAHAHA 
    Sad me leđa bole jer sam se preforsirala danas

• gala_28
    13. Srpanj 2017. 17:47

Taichi.St

Hm..ja sam uzela Vir 80 dva paketa za prvu ruku..oni su mu jedini bili dovoljno mekani nakon prva dva poroda.Doduse ja sam bila punoooo sivana i bas mi je sve smetalo i zuljalo me,a i krvarila sam masu.Kako ce bit treci put vidit cu..nekako mi se Allways cine bas previse najlonskima..pogotovo sad kad je nenormalno vruce.

I Vir ti nije promočio?
    Ja sam ga u par navrata uzimala od mame kao mlađa kad bih ostala bez svojih "modernih", i to po noći. Ajme, svakako je znalo je biti. Dobro, nije da ću opušteno spavati kao tada, pa ću biti mirnija. 
    Allways je koma i za običnu mengu, a kamoli u ovim prilikama. Mislim da ću uzeti neke pamučne noćne i gotovo. Bitno da nema onu plavu liniju, to je čista kemija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.